Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Eurooppa => Iso-Britannia => Aiheen aloitti: aapinen - 06.06.2005, 22:47:44

Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: aapinen - 06.06.2005, 22:47:44
Auttakaa majoituksen etsimisessä ennen kuin menee hermot  :(
Olen selannut varmaan kymmeniä hotellien hakukoneita ja käyttäjien arvosteluja sekä foorumeita ilman tulosta.

Olen siis tyttöystäväni kanssa matkaamassa Lontooseen heinäkuussa reiluksi viikoksi. Hostellit ei oikein innosta, kun ei kokoajaksi olla juhlimaan menossa (paitsi jos joku tietää rauhallisen hostellin, joka on vielä siistikin).

Etsimme siis halvahkoa hotellia, jossa hinta ja laatu kohtaa, jos sellaista nyt on olemassakaan  :wink:  . Budjetissa yläraja on noin 50-70 puntaa yö meiltä molemmilta yhteensä. Kaipaamme hotellilta lähinnä sopivaa sijaintia eli saa nukuttua rauhassa öisin, mutta keskustaan matkustaisi noin 10-30 minuutissa. Huoneen hintaan kuuluva aamiainen olisi kiva bonus, mutta ei välttämätöntä. Niin ja oma suihku & wc on tietty pakolliset.

Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan ja tässä jotain löytämiäni ehkä ok hotelleja:
Blakemore hotel
Piccolino hotel
Blue bells hotel
Norfolk towers hotel
Boulevard hotel
Prince william hotel
London guards hotel.

Kiitosta ...

ps. Joo tiedän, että käytä hakua, mutta eipä tästäkään foorumista kauheasti tietoa Lontoon hotelleista löytynyt vaan lähinnä hostelleista eli haku testattu jo.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: kirsil - 07.06.2005, 10:07:00
Viime kesänä yövyin exäni kanssa "Lidos Hotel"issa. Olen merkannut sen tuonne Majoitustietokantaan. (katso ylhäältä majoitus-> majoitustietokanta). Sieltä löytyy hotellin tiedot.

Hotelli oli pieni mutta viihtyisä, oma suihku+wc, telkkari, jääkaappi, vedenkeitin. Aamianen mannermainen (siis paahtoleipää hillolla jne.) , hieman vaatimaton mutta sai syödä niin paljon kuin jaksoi. Bussi nro 24 kulkee suoraan hotellin edestä 24 h/vrk, eikä victorian asemakaan ole kaukana.

Tämä ja monta muuta pientä hotellia sijaistee Victorian aseman luota lähtevällä Belgrave Roadilla. Mielestäni alue oli ihan viihtyisä. Tämän hotellin saimme menemällä Standstedin lentokentän hotellien välityspisteeseen, ja sanoimme tahtovamme huoneen omalla kylppärillä 50 £ tai alle...no yllättäen tämä oli juuri sen 50 £, olisi varmasti ollut vähemmänkin, jos olisimme kehdanneet pyytää. Hotellien listahinnat ovat varmasti kalliimmat, kuin tuo mitä maksoimme. Eli siis heinäkuussa ilman etukäteisvarauksia olimme liikenteessä. Ja Belgrave Roadilla oli hotellien ovilla ilmoituksiakin, että "huoneita vapaana". Joten kyllä sieltä ihan ok majoitus irtoaa kohtuuhintaan, ei tarvitse stressata...
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: HelsinkiFlyer - 07.06.2005, 10:35:22
Jos sinulta vaan löytyy luottokortti niin suosittelen www.priceline.com tai www.priceline.co.uk ja nimeomaan se name your own price-osio. Se toimii yksinkertaisesti. Ilmoitat paljonko olet valmis maksamaan, mikä tähtiluokitus ja miltä alueelta. Kone tutkii suostuuko joku hotelli tarjomaan sinulle haluamasi. Etukäteen et siis tiedä meneekö tarjous läpi ja missä hotellissa. Se on sitova. Ehdot kuullostavat raaoilta, mutta siksi sieltä saakin huoneita Hiltonista, Marriotista jne neljän tähden hotelleista reilusti alle sadan dollarin eli menee teidän budjetissanne. Suosittelen kaikkia tutustumaan palveluun.

www.biddingfortravel.com ja www.betterbidding.com ovat hyviä saitteja ohjeiden saamiseksi. Noihin muut kuluttajat kertovat mitkä hinnat ovat menneet läpi ja mitkä hotellit ovat saaneet. Käy ihmeessä katsomassa. Yllätyt positiivisesti. Tässä esimerkiksi Lontoon hotellien vinkkejä.

http://p070.ezboard.com/fpricelineandexpediabiddingfrm215
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: Swingbream - 07.06.2005, 10:51:18
HelsinkiFlyer ehtikin ensin :).

----------------------------------------

Kun Lontoon hotelleista puhutaan, ehdottomasti hakinnan arvoinen vaihtoehto on http://www.priceline.co.uk/ (http://www.priceline.co.uk/) ja sieltä "Name Your Own Price".

Jos Pricelinea meinaat käyttää, tutustu myös tarkasti tähän forumiin:
http://p070.ezboard.com/bpricelineandexpediabidding.html

Homman idea lyhykäisyydessään on se, että kerrot mistä kaupungista, miltä alueelta ja minkä tasoisen hotellin haluat. Sen jälkeen kerrot hinnan, jonka olet valmis huoneesta maksamaan. Jos joku kriteerisi täyttävä hotelli on valmis myymään hotellin antamallasi hinnalla, kauppa lyödään lukkoon heti ja luottokorttiasi veloitetaan (luottokortti on siis pakollinen). Peruutusoikeutta ei ole, mutta eipä ole halvoissa lentolipuissakaan. Hotellit ovat palvelun mukaan "Name Brand Hotels" ja niiden laatua käsittääkseni jopa hieman valvotaan, joten täydelliseen murjuun joutuminen on epätodennäköistä.

Itse olen varasin viime kesänä Pricelinesta viikoksi huoneen, minulle sattui Thistle Tower (****), Tower Bridgen vierestä. Huoneen hinta veroineen oli 60£/yö (Pricelinessa annoin hinnaksi 50£, verot lisätään siihen, lopullinen hinta ilmoitetaan kyllä ennen ratkaisevaa klikkausta). Samassa hotellissa listahinta oli muistaakseni ~240£, halvimmissa nettivarauspalveluissa ehkä 150£/yö. Paremmankin diilöin olisin varmasti saanut, kun olisiin ymmärtänyt ottaa paremmin selvää etukäteen.

Edullinen hinta perustuu oman käsitykseni mukaan siihen, että hotellit voivat näin myydä arvioidun ylikapasiteettinsa etukäteen mainostamatta halvimpia hintoja missään.

Yllä olevasta forumista löytyy käyttäyttäjien ilmoitettuja onnistuneita tarjouksia (Europe Hotels - England-London). Uusimmat diilit ovatkin varsin mainioita esim:
4* Marble Arch Thistle Marble Arch July 4-6 $75
4* Marble Arch Thistle Marble Arch Oct 1-2 $60  

Yllä mainitut dollari-hinnat voi muuttaa suurin piirtein suoraan euroiksi, koska noihin lisättäisiin vielä verot. Toteutuneiden diilien perusteella voi siis arvioida, paljonko kannattaa huoneesta tarjota. Pricelinen itsensä mainostamiin "toteutuneisiin hintoihin" ei kannata kiinnittää mitään huomiota. Paras hinta/laatu -suhde on yleensä neljän tähden tasolla, kahta ja kolmea tähteä ei yleensä saa juuri halvemmalla (ja nehän voivat olla Lontoossa jo murjuja).

Kannattaa vilkaista mainitsemaani forumia, jos jostain muustakin kaupungista hotellimajoitusta etsii. Kaikissa kaupungeissa systeemi ei toimi niin hyvin, mutta esim. Berliiniä kannattaa harkita, Westin Grand (Unter den Lindenillä) 60€/yö.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: HelsinkiFlyer - 07.06.2005, 11:31:07
Jep, kuten Swingbeam jo kehui priceline toimii parhaiten Euroopassa juuri tuolla neljän tähden tasolla. Lontoossa noita hintoja ei voita mikään. Jenkeissä kahden tähdenkin taso on eurooppalaisittain ihan hyvä eli siellä saa ihan pikkurahalla loistopaikkoja. Miksi hotellit sitten suostuvat tähän? No, niiden brändi ei kärsi tuosta, koska et etukäteen tiedä minkä saat. Jos jokainen hotellia etsivät tietäisi saavansa noita hotelleja noihin hintoihin kuka maksaisi niiden omilla sivuilla pyydettyjä hintoja? Ei kukaan. Tuonne siis dumpataan vain ylimääräiset huoneet. Niiden määrät voi jokainen hiemankaan kehittyneempiä varausjärjestelmiä käyttävä hotelli arvioida tarkkaan. Parempi noikin rahat kuin tyhjät huoneet.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: snoop - 07.06.2005, 11:50:30
Mä voisin myös kehua pricelinea..
Budapestin Marriotista (4*) varasin viime kesänä huoneen hintaan 45€/yö. Etenkin viikonloppuisin nuo ns. business hotellit tarjoavat huoneita varsin mukavaan hintaan.

priceline.com ei, ainakaan viimeksi kun sitä yritin käyttää, hyväksynyt kuin usalaisia luottokortteja kun taas priceline.co.uk hyväksyy myös suomalaisen kortin.

mut lue tosiaan noita keskustelua niin sieltä saat vinkkejä hyväksytyistä hinnoista ja sitten vain tarjous sisään.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: HelsinkiFlyer - 07.06.2005, 12:31:36
Kyllä sinne jenkkiversioonkin saa tarjouksia jätettyä ainakin minun Mastercard kelpaa hyvin. Visan kanssa on joillakin ollut ongelmia. Osoitteeksi pitää laittaa vaikkapa Helsinki FL (Florida). Siihen voi sitten perään kirjoitaa Finland. Eipä sieltä tosin mitään postia snail-mailina tule eli ihan sama loppupeleissä. Puhelinumeroakin pitää hieman muokata, että näyttää amerikkalaiselta. Pitää siis jakaa sopivan kokoisiin pätkiin niin johan skulaa.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: aapinen - 07.06.2005, 21:25:21
Kiitos paljon vinkeistä!
En ole törmännytkään tuohon priceline-sivustoon ja ideahan vaikuttaa hyvältä..ainakin näin kuluttajan kannalta. Nyt sitten onkin tutkittava seuraavaksi mainitsemanne foorumi läpi ja kokeiltava minkä hotellin palvelu arpoo. Ilmoittelen sitten tähän ketjuun miten kävi niin joku muukin saa tästä sitten apuja.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: HelsinkiFlyer - 08.06.2005, 09:20:48
Kokeile ihmeessä. Niiden rekisteröintitietojen syöttäminen palvelun hyväksymässä muodossa voi olla hieman hankalaa, mutta kerran kun sen tekee niin jatkossa se menee sitten pelkällä salasanalla.

Samoin aikaa kannattaa hieman käyttää tuon palvelun logiikan ymmärtämiseen. Lue ne FAQ:t kunnolla läpi ja tutustu ainakin käsitteeseen free rebidding kunnolla. Jos tämän ymmärrät, niin palvelu tuo varmasti sinulle säästöjä. Lyhyesti kyse on siitä, että saat kerran kolmessa vuorokaudessa tehdä tarjouksen samoilla ehdoilla. Jos muutat ehtooja, niin saat heti tarjota uudella korkeammalla hinnalla. Muutos on päivämäärän, hotellin tähtiluokituksen tai hyväksyttävän alueen muutos. Siksi sinun ei kannata rastittaa heti kaikkia hyväksyttävissä olevia alueita. Lisäät ne yksi kerrallaan, niin saat tarjota monta kertaa ja mahdollisuutesi saada tarjous läpi kasvavat. Samoin ei vahingossakaan pidä välitää palvelun esittämistä ohjehinnoista yhtään mitään. Se esim. saattaa ilmoittaa, ettei sinulla ole juuri mahdollisuuksia saada tarjousta läpi 80 dollarilla, koska alueen OVH neljän tähden hotelleille on vaikkapa 180 dollaria. Sitten se pyytää nostamaan tarjousta. Älä välitä näistä myyntipuheista. Kunhan yrittävät saada sinulta ylihintaa.

Onnea vaan.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: snoop - 08.06.2005, 14:27:34
Lainaus käyttäjältä: "HelsinkiFlyer"
Kyllä sinne jenkkiversioonkin saa tarjouksia jätettyä ainakin minun Mastercard kelpaa hyvin. Visan kanssa on joillakin ollut ongelmia. Osoitteeksi pitää laittaa vaikkapa Helsinki FL (Florida). Siihen voi sitten perään kirjoitaa Finland. Eipä sieltä tosin mitään postia snail-mailina tule eli ihan sama loppupeleissä. Puhelinumeroakin pitää hieman muokata, että näyttää amerikkalaiselta. Pitää siis jakaa sopivan kokoisiin pätkiin niin johan skulaa.


ok. kiitti tiedosta.
Otsikko: Lontoon hotelli, double ensuite huone, max noin 60 puntaa?
Kirjoitti: aapinen - 11.06.2005, 13:02:22
Törmäsin tässä UK versiossakin ongelmiin suomalaisen visan kanssa. Ensimmäisellä kerralla visa meni läpi, mutta en onnistunut tekemään tarpeeksi hyvää tarjousta eli ajattelin odotella sen 3 päivää. Tänään sitten yritin uudestaan muuttamatta yhtään tietojani niin saan vain vastauksen, että korttiani ei saada varmennettua. Sitten, kun menin tutkimaan sitä varsinaista My Profilen kautta tehtävää luottokorttitietojen syöttöä niin siinä lukee seuraavaa:

"We regret that we do not accept credit/debit cards with billing addresses outside of the UK."

Kokeilin heittää jonkun pilipali osoitteen Englannissa höystettynä oikealla osoitteellani, mutta ei mennyt läpi. Kokeilimme myös tyttöystäväni tiedoilla ja visalla, mutta sama tulos ja tämä tuli jo silloin ensimmäisellä kerralla.