Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - primrose_hill

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Saksa / Berliinin hostellit!
« : 12.01.2007, 13:12:07 »
Pegasuksesta lisää majoitustietokannassa.

http://www.pallontallaajat.net/pt2/majoitusvinkit.php?id=1399

2
Lainaus käyttäjältä: "joaliina"
Tämän keskustelun innoittamana päädyin nyt suomalaiskansallisen idolimme M. Nykäsen ajatuksenvirtaa esille tuomaan.


"Elokuva elokuvana. Elokuva kun tehdään, niin se on elokuvaa."

Nykänen piristää aina päivää :) Mulla on allekirjoituksenani yksi parhaista biiseistä ikinä.

3
Yleinen / Uusivuosi
« : 31.12.2006, 20:23:40 »
Uuden vuoden terveisia Manchesterista :) Taalla eivat pauku raketit, toisin kuin Helsingissa jossa paukuteltiin jo pitkin viikkoa. Ensimmainen vuodenvaihde Suomen ulkopuolella...Erilaista.

4
Tuntuuko joululta? Ajoittain kyllä! Kun kuulee jonkun joululaulun niin heti tuntuu joululta, se tunnelma tulee minulle musiikin kautta voimakkaammin kuin lumesta tms. Yleensäkin "fiilistelen" musiikilla...

Joulu on mukavaa aikaa, kun ei turhia hössötä ja nauttii vaan perheenjäsentensä seurasta, harvinaista herkkua kun eri paikkakunnilla asutaan.

5
Iloinen Itä-Suomi...mutta miten tämä tosiaan enää matkailuun liittyy, saati sitten se edellinen galluppi (you know what I mean), joka edelleen vetää vastauksia kuin pipoa.

Tai siis, AV-osio on kyllä kiva, mutta tuntuu jotenkin että pitäis keksiä jotain jännää keskustelua herättävää tuonne muihinkin aihealueisiin (lupaa pohtia asiaa).

6
Stuttgartin kävijä ilmoittautuu! Onhan se viehättävä kaupunki, levittäytynyt Neckar-joen laaksoon ja lukuisille mäenrinteille, joilla kasvatetaan viiniä. Kooltaan vähän päälle Helsingin luokkaa, eikä keskusta olekaan suuren suuri, kävelemällä on kätevä liikkua. Kaupungissa on kauniita puistoja (das Grüne U) U-kirjaimen muotoisesti yhtenäisenä alueena keskustan ympärillä. Suosittelen, ovat keväällä varmasti vielä enemmän näkemisen arvoisia kuin syksyllä kun itse kävin. Voitte ottaa vaikka raitiovaunun U14 Wilhelman eläintarhalle ja kävellä sieltä mahdollisen eläintarhakäynnin jälkeen Rosensteinparkin ja kolmen eri Schlossgartenin halki takaisin keskustaan.

Ja varsinaisessa keskustassahan on Saksan pisin ostoskatu Königstrasse, sekä vanha ja uusi linna (no, palatseiksi sanoisin). Rautatieaseman torniin pääsee ilmaiseksi katselemaan maisemia, turisti-info osoitteessa Königstrasse 1 opastaa tarvittaessa reitin oikealle hissille :) Ja jos korkeuksissa haluaa siirtyä suurempaan mittakaavaan, on tv-torni Stuttgarter Fernsehturm tietenkin koettava! Raitiovaunu 15 vie lähes perille asti (jos reitin ratatyöt ovat toukokuuhun mennessä valmiit, kävelin meinaan aikamoisen matkan).

Kaupungin läntisellä laidalla sijaitsee myöskin kaunis linna Schloss Solitude, jonka nimikin on jo niin hieno  :P Upeat maisemat myöskin avautuvat sieltä. Paikalle pääsee rautatieasemalta bussilla nro 92.

Alkuun avuksi pari linkkiä:
http://www.vvs.de/ (julkinen liikenne)
http://www.fernsehturm-stuttgart.de/ (tv-torni, jossa myös web-kamera).

Ja kyselin Stuttgartista muuten itse aiemmin täällä:
http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/viewtopic.php?t=11874&highlight=stuttgart

7
Joululahjatesti Hesarin sivuilta viihdytti minua tänään:

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/hupi/joulutesti/default.asp

Saisin viisi lahjaa...
Sitä en mene takaamaan että linkki toimii kauaa joulun jälkeen :?

8
Saksa / Berliinin hostellit!
« : 09.12.2006, 20:24:47 »
Ruoka on Berliinissä halvempaa kuin Suomessa. Ja kovakin nälän taltuttaa ihanaiset Asia-paikkojen nuudelit, esim. Alexanderplatzin aseman Asia Snackista kahdella eurolla.

9
Tyhmät kysymykset / Re: Aloitus maat?
« : 09.12.2006, 20:14:29 »
Lainaus käyttäjältä: "moqa"
Kertokaas jotain hyviä maita mihin tälläin aloittelija vois mennä ku mieli vetää maailmalle:) :arrow:


Britteihin kannattaa mennä, kulttuuri ennestään tuttu tv:stä ja kieltäkin on helppo taitaa.

10
Tyhmät kysymykset / Lisämaksut Saksan junissa
« : 09.12.2006, 20:04:31 »
Lainaus käyttäjältä: "derevo"
tulemalla vähän etukäteen junaan pääteasemalla onko helppoa saada paikan ikkunan vieressä ja menosuuntaan?


Oma kokemus lokakuiselta lauantaipäivältä välillä München-Stuttgart, ICE-juna: Pari tuntia ennen junan lähtöä ei saanut paikkaa koko junaan. Mutta liekö tilanne ollut jotenkin poikkeuksellinen, mene ja tiedä...

11
Iso-Britannia / Manchester
« : 05.12.2006, 13:11:37 »
Toden totta, kaikkea sitä kapitalistisessa maailmassakin...Onpahan busseja millä kierrellä keskustaa! Kiitos selventävästä infosta.

12
Iso-Britannia / Manchester
« : 04.12.2006, 19:41:07 »
Lainaus käyttäjältä: "jemmielina"
Manchesterin keskustaa kiertää useampi bussilinja ja bussit ovat ilmaisia!


En usko ennen kuin näen...vaikka Manchesterin "liikennelaitoksella" GMPTE:lla (http://www.gmpte.com/) onkin jokseenkin vaikeaselkoinen sivu hintojen suhteen, kyllä siellä silti kerrotaan lipun ostamisesta bussikuskilta.

13
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Olisiko muuten niin, että introvertit luuhaavat netissä sen ajan kun ekstrovertit viettävät aikaansa elävien ihmisten parissa?


En tunnusta  :)
nimim. Koukussa Pallontallaajat.nettiin

14
Päädyin introverttiin, vaikkei se olekaan koko totuus. Se kyllä pätee minuun, että saan energiani rauhasta ja yksinolosta, ja yleensä yksin tehdyistä matkoista. Väsyn jatkuviin ihmiskontakteihin enkä aina jaksa olla tavoitettavissa (tällä kännykän ja tietokoneiden kulta-ajalla, huh). Minulla on vilkas "sisäinen maailma", mielikuvitukseni kanssa pärjäisin vaikka autiolla saarella.

Mutta silti, tykkään kyllä sosiaalisesta elämästäkin, onneksi saan sitä aimo annoksen tavallisen työviikon aikana. Ja onhan niillä yksin tehdyillä reissuillakin ihan mukava vaihtaa kokemuksia satunnaisten tuttavuuksien kanssa. Eikä sitä aina jaksa sulkeutua neljän seinän sisälle, ei todellakaan  :wink:

Eli prosentit voisivat olla jotain 70% ja 30% introverttiyden hyväksi.

p.s. Nuorempana pidin itseäni jotenkin "viallisena" kun vetäydyin omiin oloihini. Kyllähän sitä yleensä yhteiskunnassa korostetaan että ulospäinsuuntautunut pitää olla, muuten ei pärjää.

15
Saksa / Berliinin hostellit!
« : 02.12.2006, 10:52:44 »
Lainaus käyttäjältä: "uimis"
Itse olen katsellut myös majoitusta berliinistä. Hostellihaulla löytyi kovinkin halpoja, kuten noita Meininger city hostelleja. MUTTA. mitä tarkoittaa jokaisen tälläisen hostellin kohdalla lukeva "ATTENTION, ONLY AT MEININGER !!!!" lausahdus?


Kuulostaa mainostekstiltä, jolla halutaan korostaa hostellien erinomaisuutta.

Lainaus käyttäjältä: "uimis"
niin ja ihan vaan sitä vielä, että mistä mahtais saada noiden hostellejen puhelinnumerot kun tota kautta mä en niitä ainakaan löytänyt.


On ne numerot siellä, vasemman reunan kohdasta "kontakt" pääset katsomaan (ainakin saksankielisessä versiossa).

16
Eurooppa / Hostellitietoutta?
« : 26.11.2006, 12:41:45 »
Alkuperäiseen "vieraan" kysymykseen tietyistä hostelleista: ainakin tuon Amsterdamin Bulldogin arvostelu löytyy tämän sivuston majoitustietokannasta.

Ja hostellissa kuin hostellissa yöpymiseen yksi vinkki: korvatulpat mukaan, ainakin varmuuden vuoksi!

17
Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"
Suomiko on ainut maa maailmassa joka sotii vain rehellisin ja inhimillisin keinoin? Ihmeellistä ziisustelua ja faktojen piilottelua on mielestäni sellainen ajattelu.


Nyt kun sodan aikaiset "kauhukuvat" on saatu julkisiksi (ja päivän Iltalehti esimerkiksi niillä näköjään mässäilee...) niin kyllähän sieltä tahtoo yhä nousta esiin se näkemys, että vihollinen (NL) oli paholainen maan päällä ja eihän me suomipojat mitään julmuuksia harjoitettu. Sodissa tapahtuu karmeita juttuja puolin ja toisin, voisi olla jo aika puhua siitäkin. Tulipa Suomi luovuttaneeksi muutaman juutalaisen keskitysleireillekin, asia jota jostain syystä ei koskaan koulussa opetettu.

18
Berliinissä käyneet tietänee nämä Ampelmannit, joita DDR:n aikaisissa liikennevaloissa näkee (ja on se länsipuolikin ne sittemmin ominut). Ostalgiaa ja henkilökohtaista Berliini-nostalgiaa...

19
Lentomatkustus / Ajan kuluttaminen lentokoneessa
« : 19.11.2006, 11:01:40 »
Ne pikkuiset punaviinipullot ovat pelastaneet monelta tylsistymiseltä. Varsinkin yhdistettynä kaikkiin mahdollisiin koneesta löytyviin lehtiin.

20
Kolmisensataa ja uuden vuoden reissuun menee...Ensimmäiset kunnon palautukset, viime vuonna makselin takaisin. Ottaisin kyllä mielummin oikean suuruisen verotuksen joka kuukauden palkassa kuin tämän jälkikäteen maksettavan summan. Mutta olkoon :wink:

Sivuja: [1] 2 3 4