Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tuoppi

Sivuja: [1]
1
Thaimaa / Vs: Bangkokin yöelämä maanantaina!
« : 30.05.2008, 16:17:54 »
En ehtinyt vielä tuota linkkiä katsoa, mutta tutustun hetimmiten!

Siis yökerhona jotain tuollaista Q-bar tyylistä haetaan. Eli sellaista missä on hyvä meno, mutta pystyy paikoin myös puhumaan meteliltä, löytyy paikallisia, mutta ei ole kuitenkaan näitä aivan viimeisen päälle paikallisten kuppiloita.

Ja nimenomaan, että se vetäisi porukkaa maanantaina. Nimittäin esim. Bedissä olen pari kertaa ollut vääränä päivänä ja silloin oli melko tyhjää.

Kiitos paljon jo-tulleista ja etukäteen uusista vinkeistä.

2
Thaimaa / Bangkokin yöelämä maanantaina!
« : 29.05.2008, 12:04:31 »
Kertokaapa kiireesti, missä yökerhossa on meininkiä Bangkokissa maanantai ja tiistai-iltaisin.

On erittäin vaikeaa löytää, koska tuo aukiolohan ei tarkoita sitä, että ketään olisi paikalla. Mutta löytyykö joku, minne todellakin tulee ihmisia. Ja kumpana päivänä, maanantaina vai tiistaina, vai molempina.

Mielellään muualta kuin Khao Sanin viereltä, mutta nekin vaihtoehdot sopii.

Eikä siis mitään tyttöklubia, vaan yökerho!!!

3
Aasia / vapaaehtoistyötä balilla
« : 27.03.2008, 22:41:51 »
Jos joku sattuu olemaan tehnyt vapaaehtoistyötä balilla, niin olisin kiinnostunut tietämään asiasta.

Netistä löytyy kyllä linkkejä kivasti, mutta onko jollain henkilökohtaisia kokemuksia ja paikkoja joita suosittelisi.


4
Aasia / Perhentian vai Tioman (vaiko joku muu paikka)?
« : 16.03.2007, 16:26:19 »
Tykkäsimme kyllä kavereiden kanssa ABC-beachista todella paljon. ABC-bungalowit rannan päässä olivat viihtyisät ja paikalliset ottivat meidät kaikkeen mahdolliseen mukaan. Pelailimme futista ja snorklailimme heidän kanssaan.

Ranta ei ole hieno, mutta on yksi harvoista paikoista, jossa paikallisiin pystyy halutessaan tutustumaan todella hyvin.

Perhentian oli ulkonäöksellisesti kyllä kaunihimpi, mutta fiilis oli hiukan enemmän sellainen turistimainen. Joskin todella mahtava mesta sekin. Siellä muuten käy paljon murtautujia, joten ottakaa hyvä bungalowi. Omaamme murtauduttiin ja poliisi näytti nippua rikosilmoituksia ja sanoi, että tapahtuu tuon tuostakin. Vaarallista siellä ei kyllä ole, mutta kyllähän se korpeaa hakea passia Kuala Lumpurista, kuten itse jouduin tekemään.

5
Etelä-Amerikka / Surffaus; Chile, Peru, Ecuador
« : 10.02.2007, 19:29:38 »
Tiedustelisin paikkoja missä voisi opetella surffaamista. Kaikki paikat Santiagosta Ecuadoriin ovat todella tervetulleita. Lähinnä vissiin pitäisi olla hiekkarantaa, eikä korallia.

Kivaa olisi tietää minkälaista rantaa on tarjolla ja minkälaisia hintoja otetaan laudan vuokrasta ja itse kurssista. Ja kauan moinen kurssi kestää?

Itsellä ei siis ole surffauksesta mitään muuta tietoa, kuin että kivaa olisi opetella, kun tuossa kesällä on aikaa.

6
Etelä-Amerikka / Chilestä Ecuadoriin. Säätiedustelu
« : 10.02.2007, 19:26:32 »
Arvokasta infoa, yleensä nuo ohjeet on niin epämääräisiä, että niistä ei oikein ota selvää. Nyt on ymmärrys siitä, mitä pitää laittaa päälle. Perhana, että on muuten kylmä!

Laitampa tuosta yleiseen osioon hiemon surffauskyselyä vielä!

7
Etelä-Amerikka / Chilestä Ecuadoriin. Säätiedustelu
« : 26.01.2007, 19:15:12 »
Kiitos infosta! Tämä helpottaa kovasti suunnittelua!

8
Etelä-Amerikka / Chilestä Ecuadoriin. Säätiedustelu
« : 23.01.2007, 19:00:47 »
Moi!

Olen lähdössä Chileen kesällä ja olisi tavoite edetä Perun kautta Ecuadoriin asti kolmessa kuukaudessa. Kiinnostaisi tietää, miten nuo säät touko-heinäkuussa alueella menevät. Olen etsinyt monista lähteistä, mutta tiedot on vähän ylimalkaisia. Varaudu, että vuorilla on kylmä, ei oikeastaan tarkoita mitään, koska se voi olla +2 tai -30. Jos jollain on tietoa, niin otan vastaan mieluusti mahdollisimman tarkkaa infoa sekä rantojen, että vuorien ilmastosta ja tarvittavasta vaatetuksesta. Santiagoa etelämmäksi en mene.

Jos jollain muuten on infoa, miten pääsee helpoiten salar de uyuniin Boliviaan, niin otan vastaan myös tämän tiedon mieluusti.

Ai niin ja tiedot surffauksen hinnoista Ecuadorissa olisivat myös mieluisia. Laudan vuokra, alkeiskurssin hinta yms.

9
Aasia / Kuala Lumpur majoitus
« : 21.12.2006, 13:29:03 »
En voi olla liittymättä yhdellä kommentilla keskusteluun.

Olin kolmessa eri hostellissa KL:ssa viime kesänä ja olen sitä mieltä, että Pudu oli ylivoimaisesti näistä hotelleista huonoin. Sekä tasollisesti, että hintalaatusuhteessa. Muut hostellit maksoivat saman verran ja olivat paljon siistimpiä.

Mm. samalla kadulla oleva intialaisten pitämä hostelli, jonka nimeä en muista, mutta joka löytyy lonelarysta, oli paljon siistimpi ja parempi. Ja siitä oli 50:n metrin matka Pudun tietokonehuoneeseen, johon voi mennä kuka tahansa samalla hinnalla.

Ihmettelen suuresti, miten Pudu voi olla Authors choise. Lisään vielä, että hostellissa oli myös pari muuta kaveria Hollannista, johon tutustuttiin, jotka kirosivat koko hostellin alimpaan mestaan!

Pudu on ollut ehkä aiemmin parempi, mutta taso on laskenut.

10
Thaimaan saaret on kieltämättä melkoisen täynnä turisteja. Samui ei ole niin paha kuin phuket, mutta ei se mikään ihan köykäinenkään ole eli jengiä on kyllä vaikka millä mitalla. Ko Phan nganilta, siitä Samuin viereltä, löytyy rauhallisiakin rantoja. Suosittelen sitä kovasti, ja toisaalta jos haluaa selkeästi rauhallisempaa niin eteläisimmässä thaimaasta länsipuolelta löytyy Ko Taru Tao, Ko Lipe yms, joihin kannattaa tutustua.

11
Aasia / Bangkok-Laos-Vietnam-Malesia--Neuvoja?
« : 09.08.2006, 06:02:03 »
Vietnam-Laos akselilla on mielestani todella paljon mielenkiintoista nahtavaa.

Vietnamiin mennessa suosittelisin panostamista etelaisempaan vietnamiin, joista perusmestoina voisi mainita Phu Quokin saaren ja HCMC:n ja vaikka Nha Trangin. Pohjoisemmasta tutustuttiin Hoi Aniin, jossa tehdaan lahinna pelkastaan pukuja, mutta tunnelma on kylla leppoisa. Vastaavasti todella ei-turistoitunut Hanoi oli mielestamme todella miellyttava paikka, jos haluaa nahda vahan paikallista kaupunkimenoa.

Aika peruspaikkoja siis, jotka on lonelyplanetista helppo onkia, kuten yleensa ekalla reissulla johonkin maahan tulee helposti tehtya.

Etelassa four thousand island ja Ho Chi Minh trai ovat Laosin puolella todella mielenkiintoisia.

Siina nopea tsekkaus peruspaikoista, joista ainakin kandee ottaa selvaa.

12
Aasia / Perhentian-matkailijat kaipaavat vinkkejä
« : 09.08.2006, 05:51:55 »
Joo, en tosiaankaan ole toisella saarella kaynyt ja kuulopuheethan ovat luulopuheita. Siksipa kirjoitinkin, etta meno taitaa olla hieman samsonitehenkisempaa, mika ei kaiketi mitenkaan faktalta kuulostakaan.

Muutama euro per yo ei tietenkaan vaikuta rikkaiden lankkareiden tuloissa mitenkaan. Etenkin jos on tapana matkustaa vain muutaman viikon reissuja. Pidemmalla reissulla se tietysti nostaa budjettia helposti muutamalla sadalla eurolla.

Varon tasta lahin ilmoittelemassa perattomyyksia. Sori!

13
Aasia / Perhentian-matkailijat kaipaavat vinkkejä
« : 08.08.2006, 07:30:41 »
Ma puhuin niista varkaista nain kokemukseni puolesta, kun omaan bungalowiin murtauduttiin ja kaikki lahti. Bungalowin nimi oli Chembaga chalets tai jotain sinne pain. Siina laivasta katsoen vasemmalla reunalla rantaa. En millaan muita oikeaa nimea.

Poliisiasemalla tuli selvaksi siis, etta siella tapahtuu noita murtoja aika paljon, joten suosittelen tosiaan safetyboxin ottamista ainakin passia varten, koska ei ole mielta ylentavaa hakea sita Kuala Lumpurista takaisin. Safetybox loytyy kylla monista resorteista.

Toisella saarella meininki taitaa olla hieman samsonitehenkisempaa, joten kylla tahan repputuristisaarelle kannattaa menna.

Jos tata varasteluriskia, joka nyt luonnollisesti vallitsee kaikkialla, ei lasketa, niin Perhentian on mahtava mesta, jonne todellakin kannattaa menna. Jos aikaa jaa, niin Pulau Tioman ja ABC-beach ja abc-bungalowit siella on muuten viela parempi, joten suosittelen myos sita lampimasti!!!

14
Aasia / Hyttysverkot Laosissa ja Myanmarissa
« : 07.06.2006, 12:10:27 »
Mun kokemusten mukaan hyttysverkkoja ei ole hirvean helppoa loytaa. VangViengista emme ainakaan pari paikkaa tarkastettuamme sellaisia loytaneet.

Emme kylla kayttaneet verkkoakaan, eika ainakaan viela ole malariaa pukannut, kun oli laakitys paalla. Ehka se nyt kuitenkin kannattaa sellainen hommata.

15
Thaimaa / Itäinen Thaimaa
« : 02.05.2006, 17:48:10 »
Yritin tuossa löytää hieman tietoa läntisen Thaimaan kohteista. Olisiko kellään hajua, minne siellä kannattaisi mennä, kun ei ole oikein minkäänlaista käsitystä asiasta.

Saariin olen siellä jo tutustunutkin, joten tarkoitan lähinnä noita seutuja reilusti meren rantaa ylempänä Laosin kupeessa.

16
Aasia / prepaidliittymät ja skype
« : 26.04.2006, 12:12:05 »
Tarvitsisin tietoa prepaidliittymien hommaamisesta ja soittohinnoista kotisuomeen malesian ja vietnamin alueella. Thaimaassahan tuo homma näyttääkin sujuvan oikein mainiosti.

Olisin myös utelias tietämään, löytyykö skypejä kuinka helposti kyseisistä maista ja thaimaasta. Ja onko sillä mahdollisuutta soittaa lankapuhelimeen vain ylimääräisen soittomaksun kahvioon maksamalla vai onko kavioissa moisia mahdollisuuksia.

17
Aasia / Ko Phanganin Full Moon bileet
« : 12.04.2006, 22:04:12 »
Mä olen pariin otteeseen ollut noissa fullmooneissa ja ne kieltämättä on järjettömän isot bileet. Etenkin viime kerralla pari vuotta sitten jengiä oli aivan rannan täydeltä ja meno oli sen mukainen. Bileiden tyyli on muuttunut muutamassa vuodessa melko turistivoittoiseksi eli Ko Samuilta tulee jengiä kauluspaita päällä juhlimaan.

Meininki on joka tapauksessa kokemisen arvoinen ja suosittelen kyllä bileitä.

Noista huumeista puhuminen bileiden yhteydessä on siinä mielessä vähän liioiteltua, että en ole kehenkään pillereiden tarjoajaan törmännyt kertaakaan, en kyllä ole etsinytkään. Etsivä tietysti saa päänsä sekaisin missä vaan.

Paikalle kannattaa mennä pari päivää ennen vähintään jos bungalowin haluaa ja sitä ei luonnollisesti kannata ottaa ihan rannalta, jos haluaa edes hieman rauhaa.

18
Aasia / viisumi indonesiaan
« : 10.04.2006, 22:35:04 »
Kiitos kovasti vastauksista. Noilla pääsee pitkälle. Ootteko muuten käynyt siellä orankimetsiköissä sun muualla?

19
Aasia / viisumi indonesiaan
« : 09.04.2006, 13:50:59 »
Tarkoitus olisi ylittää laivalla raja Malesiasta Sumatralle tuossa kesän korvilla. Viisumi sinne kai pitää hankkia ja sen saa kaiketi raja-asemilta. En vain löydä tietoa siitä, saako viisumin heti vai pitääkö sitä odottaa pitkäänkin? Ja onko se Sumatran puoli mistä viisumi ostetaan vai mahdollisesti malesian puoli.

Neuvoa kaipaisin ja samaan voisi toki liittää vinkkejä Pohjois-Sumatran alueesta ja Niasin tilanteesta, jos niistä jotain sattuu tietämään.

Sivuja: [1]