Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - arjuska

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Eurooppa / Puola, tuo ihanien elämysten maa?
« : 21.08.2006, 23:28:02 »
Lainaus käyttäjältä: "sannannaa"
Olisi kiva kuulla, onko muilla kokemuksia Katowicesta? Itse olen vain muutaman kerran ollut läpikulkumatkalla ko. kaupungissa ja öiseen aikaan vaikuttanut hemmetin pelottavalta. Asemarakennus täynnä ihan ihme porukkaa, vastaaviin määriin en ole törmännyt missään muualla eurooppalaisista kaupungeista. Jopa Puolalainen ystäväni sanoi, että häntä pelottaa olla Katowicessa. Onko ketään ollut siellä pidempään kuin muutaman tunnin? Korjatkaa huomioni sen vaarallisuudesta, kertokaa jotain hyvää?  :)


Olen itse kahteen otteeseen asunut (opiskellut ja työskennellyt) Katowicessa ja rehellisyyden nimissä on sanottava, että kauniimpia ja mukavampiakin kaupunkeja Puolassa on. Tosin on sanottava, että Katowice ja sen ympärillä olevat kaupungit "kehittyvät" jatkuvasti ja vuosi vuodelta olen reissullani huomannut paljon myös positiivista muutosta.

Katowicen helmiä ovat mm. Jazz klubi, muutama mahtava kasvisruokapaikka, lukemattomat hiilikaivokset, lähikaupunkien anti sekä esim. Krakovan läheisyys!

Juna-asema ei sitten kyllä ole mikään mukava oleskelupaikka ja siellä tapahtuukin joka päivä jotakin.

2
Minä hikoilen kolme kertaa viikossa salibandyn parissa. Siihen lisäksi sitten turnaukset, sillä II-divaria tahkotaan ainakin tämä kausi! Kaukalopalloa sitten kerran viikossa muiden naisten kanssa, jotka myös haluavat vaan höntsäillä hyvässä porukassa. Muutenkin pyrin liikkumaan aktiivisesti, ei sitä oikein muuten jaksa...

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 04.07.2005, 11:47:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Cherbourg"
Ilosaarirockiin kahden viikon päästä, jipii :)

En vaan tajua, miksi esiintyjiä on niin myöhään sunnuntai-iltana. Järjestäjät ei oo ottanu huomioon, että osa tulee Joensuuhun satojen kilometrien päästä ja menee vielä töihin maanantai aamuna. Ja tietysti Skatalities on yksi viimeisistä bändeistä eli aikaisemmin ei yksinkertaisesti voi lähteä :b
No, kai sitä jaksaa painaa kolmen vajaankin yön jälkeen...


Juu, eikö olekin inhottavaa! Itsellänikin jää sunnuntaista aikas paljon pois, kun kotiinkin täytyy päästä, jotta olisi suht´ skarppina töissä viikolla...   :x

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Festarit!
« : 29.06.2005, 11:08:00 »
Ilosaareen vääntäydyn minäkin, tosin hieman sattumien kautta! Lauantaina minut löytää Kuopion Viinijuhlilta, myöskin erittäin suurten sattumien summana!  :D (Mutta vaikka hota-pulveria, kun saa ilmaiseksi...)

5
Enpäs ole vastannut tähän tuiki tärkeään ketjuun! :) Olen siis tehnyt seuraavia puuhia:

- myyntisihteeri (parhaillaan)
- toimistosihteeri (sijaisuus)
- toimistotyöntekijä
- liikunnanohjaaja
- toimistoharjoittelija
- jäätelönmyyjä
- lastenvahti

6
Mökillä saunoen, grillaten, juoden viiniä ja olutta! Sekä harrastaen "taikoja" ja pihapelejä pelaten! :) Iso porukka kaiken ikäisiä ja niin edelleen...

Hauskaa juhannusta vaan! (Kunpa jo pääsisi täältä töistä pois, kun mitään ei tapahdu tänään tässä firmassa!)

7
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Omistatko TVta
« : 16.06.2005, 19:01:36 »
Omistan, ja maksan tunnollisesti TV-lupamaksun, mistä puolisoni napisee joka laskun yhteydessä! Mutta minkäs teet!  :)

8
Nooh, hehkutanpa nyt tännekin: pääsin sisään ja sosiaalipolitiikka Kuopion yliopistossa kutsuu minua elokuussa! Eli toista tutkintoa vaan vääntämään... Kiitos myös pallukoiden tuesta ja tsemiä niille, joilla on vielä aikaa tehdä asiansa eteen jotakin!  :D

9
Koska minä sain iloisia uutisia yliopistosta, johon minä hain näin AMK:n jälkeen! Olo on väsynyt, mutta onnellinen!  :)

10
Lainaus käyttäjältä: "alibaba"
Tämä on tosi OFF TOPIC.
Arjuska, harrastatko sinä varjoliitoa? (näin tuosta imagestasi tollaisen kuvan ja siitä päättelin)
Jos harrastat niin onko siistiä?
Toi on sellainen harrastus mitä joskus on pakko alkaa harrastamaan...  8) Vehkeiden suolainen hinta kuitenkin on nyt ja pitkään esteenä ja kurssitkin on kalliita. :(


En ole ikinä päässyt koettamaan varjoliitoa itse, mutta ihailin kun muut tekivät sitä Zakopanessa tammikuussa... (Plus kuva on kiva!)  :) Itsellänikin juuri tuo kallis hinta tuossa eniten hidastaa, pakko kuitenkin kokeilla joskus! Toivottavasti saamme toteuttaa haaveemme!

11
Estonia:
Heräsin kotona ja aamuteeveessä asiasta puhuttiin, muistan päivämääränkin, koska silloin oli/on minun nimipäivät. Sen keulaportin muistan varmasti ikuisesti. Olin ihmeissäni, enkä silloin (ala-asteella) käsittänyt täysin asian laajuutta.

Diana:
En muista. En, vaikka kuinka yritän. Ayrton Sennan kuoleman näin TV:stä ja olin silloin mökillä ja muistan kuinka tirautin kyyneleen salaa saunassa.

WTC:
Olin juuri tullut koululta ja katselin telkkaria, ja yht´äkkiä ruutuun tuli tieto "onnettomuudesta". Vaihdoin BBC:lle ja rehellisesti järkyttyneenä katsoin toisen lentokoneen osuvan torniin ja tornien luhistumista. Muistan aina, "juontajan" äänen kun tornit alkoivat sortumaan.

12
Lainaus käyttäjältä: "hile"
Yllaolevalle:rahat voi aina lahjoittaa mulle :wink:


No tottahan minä sullekkii voen laittoo rahulia!  :) Pitää nyt vielä se ensimmäinen palkka kuitenkin odotella!  :lol:

13
Sain koulutustani vastaavaa työtä ja takana on nyt kaksi kokonaista työpäivää!  :D  Ja monta edessä... Rahhoo tulloo ovista ja ikkunoista niin, etten tiiä mihinkä sitä ennää pannoo! Taidankin päästä reissuun odotettua aikaisemmin!  :lol:

14
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vaihtoon Prahaan?
« : 24.05.2005, 14:53:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Pallo"
Vaihtoon kannattaa kyllä lähteä. Suosittelen. Mutta miks ihmeessä jäämäpaikalta? Ja niin, tutustut kyllä suomalaisiin ihan riesaksikin asti ilman niitä erikseen kuuluttamatta. :roll:


Vaihtoon kannattaa aina lähteä, älä mieti enää hetkeäkään!  :)  Hus hus... Hienoja kokemuksia, uutta kulttuuria ja kieltä, ja uusia kavereita! Ai niin, ja se "uusi, syvempi näkökulma" esim. minulla taloustieteisiin!  :lol: Nooh, haaskoo ol!

Suomalaisia tulee kyllä todellakin joskus ihan riesaksi asti kuvioihin ulkomailla! Siinä on sitten ne hyvät ja huonot puolet... Salmiakkijakeluketju on ainakin turvattu silloin, kun huomaat kokoontuvasi suomalaisten kanssa baariin tai muuhun häppeninkiin! Tämä tietysti on vaan yksi hyvin pieni osa koko vaihto- ym. kuviota, mutta kommentoinpahan, koska olen huomannut saman itse, useasti.

15
Eurooppa / Patikoi Slovakiassa
« : 23.05.2005, 11:05:39 »
Slovakian Tatroilla on suht´ hyvin merkatut reitit ja vaativuuden voi tietenkin itse valita! Päiväretket onnistuu siis mainiosti, ja kartatkin löytyy helposti esim. hisseiltä! Toki näiden paikkojen "keskukset" (juuri nämä hissit yms.) ovat aika täynnä ihmisiä ja niinpä nämä merkityt reitit ovat osittain melkoisia "moottoriteitä" liikenteeltään ja leveydeltään. Parin kilometrin päästä kuitenkin avautuu yleensä hienot maisemat ja ihmisiäkin on hieman vähemmän!

Tämä siis syyskuussa 2004 ja paikkoina Stary Smokovec, Strbske Pleso ja Tatranska Lomnica.

16
Lainaus käyttäjältä: "Liazz"
Kiva lukea täältä jotain vinkkejä lukemiseen, mulla kun urakka on vasta alkamassa. Kirjat on hankittu, ja syksyn yhteishaussa on tarkoitus päästä sisään, nyt kun vihdoinkin tiedän mitä haluan opiskella. Puoli vuotta aikaa hikoilla kirjojen parissa, jes..  :lol:
Tsemppiä kaikille!


"Varoituksen sana": olet jo nyt luisumassa pahoille teille!  :D  Tee mitä tahansa, mutta pysy poissa tietokoneelta! Jo tämä keskustelu näyttää sen, kuinka helppoa on päätyä tallaajiin ja vaikka keskustella pääsykokeista!  :oops: No ei vaineskaan, onnea sulle lukemiseen! Itselläni tosiaan koe ensi keskiviikkona ja neljättä kertaa luen aluetta läpi...  :roll:

17
Meinasi ihan tulla suru puseroon, kun pallukat oli "kiinni" noin vuorokauden! Melkein meni pelkästään pääsykokeisiin lukemiseksi, kun ei voinut tännekään tulla!  :lol:


EDIT: typo

18
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Maanpuolustus
« : 17.05.2005, 08:39:24 »
Tämä on hieman vaikea aihe, ja oma mielipiteeni on vielä hakusessa. Nykyinen systeemi vie rahaa, siitä esimerkkinä varuskuntien lakkautukset, mutta mahdolliset uudetkin mallit maksavat. En koe, että minulla olisi tarpeeksi tietoa ko. asiasta. Mielestäni suomalainen perinteinen armeija on tehtävänsä tasalla, mutta jotenkin voisin kuvitella, että olemme menossa kohti liittoutuneisuutta tulevaisuudessa. Onko tämä sitten hyvä vai huono asia? Tulevasta taitaa kuitenkin olla päättävä meidän kansanedustuslaitos...

19
Jees, Kuopioonkin asti paita ennätti tänään! Kiitos paljon!  :)

Onpa se hieno!

20
Minua ovat sykähdyttäneet tavalla tai toisella (hyvällä tai pahalla, jotain silti liikahti) mm. seuraavat paikat:

- Auschwitz
- Tatrat
- Alpit
- Lappi (UKK-puisto, Lemmenjoki, Halti, Kevo)
- Pietari
- Praha
- Riika
- Via Baltica
- Krakova

Sivuja: [1] 2 3 ... 6