Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sinji

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Elämäni matka.
« : 10.06.2006, 11:27:53 »
Tosiaan. Hän teki töitä ensin lastenhoitajana päivisin (ma-pe)ja kävi illalla vielä vetämässä jotain tutor kursseja(ma-to) ja sit viikonloppuisin  teki baarimikon hommia, tai jotain vastaavaa.
Heh, tossa kyllä kommentoi, että helppoa se ei ollut. Sano että pää oli ihan rikkipuhki kunnossa sen työrupeaman jälkeen, kun KAIKKI rahat oli säästetty, ei vaatteita, ei ryyppäämistä ei mitään mukavaa. Mut toisaalta, sano että aika äkkii se sit unohtu kun pääsi rinkan alle. Ja onhan toi 16kk pituinen matka aika pitkä. Toinen frendi teki myös niin, että seivas about 14 000€ ja lähti, ja sit teki Islannissa ja..mm..en muista missä muussa maassa pari kuukautta töitä ja sit jatko matkaa.

2
Yleinen / Elämäni matka.
« : 08.06.2006, 17:41:18 »
ei noi yli vuoden kestävät matkat oo mitään jota ei vois toteuttaa!:) Sinne vaan Mitjo unelmies perään ja kovaa:)

Oma hyvä ystävä on ollut nyt yli vuoden matkustamassa. Muija teki 8 kuukautta 3 työtä samaan aikaan ja seivas rahaa 20 000$ (4000 sillä oli tosin jo ennestään). Osti lipun 5000$ johon kuului 20 lentoa ihan mihin halus mennä. (neljä lippua viidelle mantereelle).

3000$ dollaria meni kuulemma ihan saman tien Euroopassa 3 viikossa. muut mantereet oli sit huomattavasti halvempia kun eurooppa. Intiassa kuulemma asuivat ihan hyvissä hotelleissa ja syöden hyvin tollasella 600$/kk budjetilla.  Ja toi oli siis vähän brassaillen, kun palkkasivat henk koht kuskin jne.

Matkustamista tulee lopulta 16kk takana. Ja sen 20 lentolippu oli voimassa 12kk tosta. Täässä vähän listaa enkuks mitä mennyt läpi tona aikana:
Australia, Austria, Cambodia,  Canada, Costa Rica, Czech Republic, El Salvador,  France,  Germany, Guatemala, Honduras, Hong Kong,  India, Italy, Japan, Malaysia,  Netherlands,  New Zealand, Nicaragua, Panama, Singapore, Switzerland,  Thailand,  United Kingdom,  United States, Finland, Russia, Sweden, South Africa, Sri Lanka. plus kuulemma kaksi muuta mutta en muista.

3
Terveys ja turvallisuus / Rokotuksista
« : 08.06.2006, 17:02:37 »
En oo vielä kerinnyt ihan käymään läpi noita artikkeleita mitä oon löytänyt mun kilpirauhastutkimusten ohessa. Mut tällaisia seuraavia on tullut vastaan ajoittain. Ja ainakin yleiskuvan saanut niin että ei noi rokotteet ihan täys yksiselitteinen asia oo terveyden kannalta. Vaan sisältävät ainesosia jotka eivät todellakaan oo mitään herkkua keholle.
Mut jeh, jokainen päättököön itse, mut ajattelin kuitenkin laittaa tänne, koska niin paljon ollut puhetta siitä ne kannattaa ehdottomasti ottaa jne.

Does the hepatitis B vaccine cause multiple sclerosis?
http://www.kutina.fi/MISC/hep_b_editorial.pdf

Multiple sclerosis and hepatitis B vaccination: Adding the credibility of molecular biology to an unusual level of clinical and epidemiological evidence
http://www.kutina.fi/MISC/MS_hep1.pdf

Multiple sclerosis and hepatitis B vaccination: Could minute contamination of the vaccine by partial Hepatitis B virus polymerase play a role through molecular mimicry?
http://www.kutina.fi/MISC/MS_hep2.pdf

Recombinant hepatitis B vaccine and the risk of multiple sclerosis
http://www.kutina.fi/MISC/MS_hep3.pdf

Okei, ja sit ei todellaan oo tarkoitus pelotella tms. Toivottavasti kukaan ei sellaisena tätä otakkaan 8) Itseä vaan pisti silmää kun tiedän kokemuksesta että autoimmuuni sairaudet ei todellakaan oo mitään herkkua :?

Sivuja: [1]