Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - rnon

Sivuja: [1] 2
1
Lainaus käyttäjältä: "miumau"
Viittauksella mp3mössösukupolveen halusin viitata siihen miten nykyään joka paikka on täynnä musiikkia - hyvääkin musiikkia. Silloin kun minä olin nuori (eh heh), muut pilkkasivat sen musiikin vuoksi jota kuuntelin, nykyään sama musiikki soi kaiken maailman hömppäteinisarjoissa, kuten CSI:ssä ja OC:ssä. Kyllähän meinasin pyörtyä järkytyksestä kun Sigur Rós soi ensimmäisen kerran CSI:ssä... on se vaan niin erilaista nykyään, itse sai aikanaan tilata levyjä ulkomailta kun kaikkea ei Suomesta aina saanut, nykyään riittää avata mese tai jokin p2p-ohjelma ja latailla vaan mp3-soitin täyteen musiikkia. Ei näin.


Joo, totta kyllä. Tosin kunnon ug-bändithän edelleen julkaisevat levynsä vain c-kasetteina. ;) Minä puolestani järkytyin, kun Idolsin taustamusana soi Magyar Posse.

Belle & Sebastian soi, kappale Marx and Engels.

2
Yleinen / vaietut turistirysät
« : 13.03.2007, 12:48:23 »
Kanariansaaret ja Kreeta on tullut nähtyä pakettimatkalla vähän pienempänä vanhempien kanssa, molemmat oli ihan kivoja. Kanariasta en hirveästi muista, Kreetalle voisin mennä uudestaankin. Oma huoneisto keittiöllä oli kivempi kuin perinteiset hotellit valmiine aamupaloineen. Tuolla tehtiin myös muutama päiväreissu kauemmas vuokratulla autolla, ja päästiin näkemään jotain muutakin kuin se yksi ranta.
Viitisen vuotta sitten käytiin Egyptin Hurghadassa, jossa kyllä ei  paljoa paikalliseen kulttuuriin tutustuttu, kun asuttiin lapsiperheille suunnatussa hotellikylässä, vai miksi niitä sanotaan. Parista reissusta kauemmaskin jäi mieleen lähinnä tyrkyttävät ja jopa käsiksi käyvät kauppiaat, ilman miespuolisia kun toiselle kaupunkireissulle erehdyttiin. Ei tee mieli lähteä uudestaan, negatiiviset asiat kun tuppaa jäämään mieleen, vaikka toki hauskaakin oli.
Kolme vuotta sitten käytiin Thaimaan Phuketissa pakettimatkalla, jossa jonkin verran hyödynnettiin valmiita päiväreissujakin. Kivaa kuitenkin oli, norsusafarit ja muut jäi mukavina mieleen, vaikka muiden pohjoismaalaisten kanssa oltiinkin. Saatiin kyllä tuollakin reissulla jonkin verran kaivettua esiin myös sitä oikeaa paikallista kulttuuria. Luulen, että tästä eteenpäin perhematkat ovat kuitenkin jotain muuta kuin valmiita pakettimatkoja turistirysiin, sen verran kaikkia kuitenkin häiritsee ne "terve terve, Suomi! Tarja Halonen!" -kommentit paikallisten suusta..

3
01. Oletko mies vai nainen
- Unessa mies, valveilla nainen

02. Kuvaile itseäsi
- Minä olen nähnyt Jumalan kasvot

03. Mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta?
- Kateelliselle ystävälle

04. Mitä ajattelet itsestäsi
- Nina, olen palasina

05. Kuvaile kumppaniasi
- Levy-yhtiön jätkät

06. Missä mieluiten olisit?
- Rakkaani, mennään Aasiaan

07. Kerro mitä haluaisit olla
- Auringon prinsessa

08. Kuvaile kuinka elät
- Annukan kaa

09. Kuvaile kuinka rakastat
- Muistatko, kun tanssittiin

10. Jaa muutama elämän viisaus
- Lamppu ja lamppu

4
Lainaus käyttäjältä: "miumau"
tosin, alkaa tuntua että huono musiikkimaku on katoava lunnonvara, kiitos mp3mössösukupolven  :shock:


Mites mp3:t tarkalleen ehkäisevät huonoa musiikkimakua?  :wink:

5
Animal Collectiven Feels lähti juuri pyörimään.

6
Lainaus käyttäjältä: "sannannaa"
Mä olen niin onnellinen! Päästiin vihdoin yhteisymmärrykseen meidän hääpäivästä. Minusta tulee siis rouva 5.7.2008!  :D Uskomatonta. Häämatka suunnittelun alla...  :)


Päivämäärä pisti silmään, koska 5.7. sattuu olemaan yksi meidänkin merkkipäivistä, ei tosin hääpäivä kuitenkaan. :) Onnea.

7
Viime kesän reissulla törmättiin suomalaisiin useammankin kerran, ensimmäisenä yönä nauratti, että pitikin pikkuhotellissa sattua suomalaiset seinänaapurit. Kyseessä oli Amsterdam, joten ei sinänsä ihmeellistä. Huvittavaa vain.

Pariisissa reissun loppupuolella sen sijaan hieman yllätyttiin, kun Hard Rock Cafén tarjoilija osoittautui suomalaiseksi. Englanniksi hoidettiin tervehtimiset ja tarjoilija ohjasi meidät pöytään, jolloin tokaisin miehelle että "kai me kanssa sit syödään ku sanoin tolle niin". Tarjoilija ei välittänyt epäkohteliaasta toitittelustani vaan ilahtui saadessaan suomalaista juttuseuraa. Kesäpestinsä aikana oli useamman kerran törmännyt suomalaisiin, joista osasta kuulemma selvästi huomasi, että suomalainen juttuseura oli viimeistä mitä kaivattiin. ;)

8
Lainaus käyttäjältä: "raven"
Mutta termi tuo suomalaisilla aina paidan nähdessä mieleen Hassisen Koneen. Se on vain niin iskostunut ihmisten mieliin. Ei voi mitään, mutta bändipaidaksi se menee jos Levottomat jalat siihen printataan. Niin hyvä kun se oisikin.

Enkä muuten tiennyt että se on oikeasti sairaus? Vai onko?


No se tietysti.

Levottomat jalat on jonkinlainen oireyhtymä, aiheuttaa jaloissa ikäviä tuntemuksia ja halua liikuttaa jalkoja koko ajan. Eräällä tanssijakaverilla oli levottomat jalat, muistan kun se esitelmää pitäessäänkin kokoajan tassutti paikallaan tai heilutteli jalkoja. En sitten tiedä onko tuo tanssijoilla jotenkin yleistä (tai taudista paljon muutenkaan).

9
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"
Levottomia jalkohan harkittiin viimeksikin, ja tuo Hassisen kone ongelma on edelleen olemassa.


Hmm, mikä ongelma? Levottomat jalathan on sairaus, joten tuskinpa Hassisen Kone on ilmaisua itselleen kopiosuojannut...

10
Lainaus käyttäjältä: "J-Ko"
Minulla ainakin toimii tuo paljousalennusten poistaminen. Eilenkin 3 pulloa olisi ollut sopiva määrä, mutta siksteri oli niin hyvässä tarjouksessa että päätin ottaa sen.


Näinpä. Kassalla istuessa on tullut huomioitua, kuinka pari-kolme pulloa kaljaa tai siideriä ostavat ovat oikeasti vähemmistössä. Suurin osa kantaa hihnalle samaan hintaan saatavilla olevia sixpackeja tai miksei saman tien maksaa muutamaa euroa lisää ja tuplata määrä kahteentoista hurjalla suhteellisella säästöllä.. Kaljakoritarjousten aiheuttamasta rumbasta ei varmaan tarvitse sanoa mitään. Eihän nuo paljousalennukset ole mitään muuta kuin kehoitteita ostaa kerralla enemmän, ja 'enemmän' taitaa olla alkoholissa se kaiken pahan alku ja juuri.

Sitä taas en tiedä miten noihin tarroihin suhtautuisi. Ei ne minun silmääni todennäköisesti häiritse, mutta lieneekö noilla sitten niin vaikutuksiakaan. Jää nähtäväksi. Tietääkö joku millaisia tekstejä pulloihin tullaan painamaan? Jotain hillittyä, kuten "alkoholin liikakäyttö voi olla haitallista", vai järjettömiä ylilyöntejä tyyliin pääkallon kuvat tupakka-askeissa?

11
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mita lautasella ?
« : 07.02.2007, 13:57:56 »
Nyt lautasella kurkunpaloja ja raejuustoa, lautasen reunalla oli vielä hetki sitten karjalanpiirakka. Pieni välipala ennen ulos lähtöä.

Illalla (tai vaihtoehtoisesti huomenna) olisi tarkoitus kokkailla täältä reseptikeskustelusta bongatun reseptin mukaan kasviskiusausta. Parempi olla hyvää!

12
Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"
Nimet on Jasser, Golda, Indira ja Nelson. Poliittisen historian tuntijalle tehtävä ei ole kovin hankala selvittää keiden mukaan nimetty


Muut selviä, mutta Golda.. Golda Meir?

Meidän taloudessa ei lemmikkejä ole, eivät kerrostaloon ja elämänrytmiin sopisikaan. Miehen vanhemmilla on koira, meillä kotona taas ei ole koskaan ollut kuin siskon käärme ja jonkinmoinen kotilo. Jos jokin lemmikki joskus hankitaan, niin yksi mahdollisuus olisi pieni ja söpö toy-villakoira.

13
Kerrankin pääsin vapaapäivänä ajoissa ylös, ja tässä vaiheessa päivää olen jo lukenut hyvän pätkän tenttikirjallisuutta. Ulkona on mukava aurinkoinen ja kirpakka pakkassää (-22 ?), nössönä olen kuitenkin parin tunnin kuluttua menossa liikkumaan sisätiloihin. Piristäneepä tuo sisäliikuntakin mukavasti, ja matkalla ehtii haukata ulkoilmaakin.

14
Iso-Britannian reissu kesällä näyttää entistä varmemmalta; lentoliput ostettu. Suunnitelmat Brasilian-reissustakin näyttää edistyvän.

Lisäksi miehen kanssa suunnitteilla viikonloppureissu Tukholmaan huhtikuun loppupuolella, pakko nähdä Joanna Newsom. <3

15
Lentoliput kesäkuun reissulle ostettu. Itse matkaan on kuitenkin vielä niin kauan aikaa, että tällä hetkellä enemmän ilahduttaa tuleva vapaa(!) viikonloppu sekä hiihtoloma vanhempien ja pikkuveljien luona muutaman viikon kuluttua.

16
Lainaus käyttäjältä: "vompatti"
Olenko minä ensimmäinen tähän viestiketjuun vastannut, jolla oikeasti on levylautanen ja sen päällä joku levy soimassa? Matkailijoiden keskuudessa varmaan iPodit ovat syrjäyttäneet vinyylit?


Täältä löytyy myöskin ihan vanhanaikainen vinyylisoitin. Uusia vinyylejä ei kuitenkaan tule hankittua kamalan usein (tätä harrastaa meillä lähinnä mies), joten useimmiten musiikki soi koneen cd-asemasta käsin.

17
The Smithsin Hatful of Hollow pyörii.

18
Yleinen / Haaste: Sijoita kaupungit kartalle!
« : 24.01.2007, 14:16:05 »
Lainaus käyttäjältä: "Peez"

3. Bern 528km  ...! Olinko ainoa joka mokas tän pahiten..?  :oops:  :D


Heh, mulla se meni seitsemisensataa kilometriä pieleen. :roll: Takaisin maantiedon tunnille..

1. Kokonaisvirheesi, km?
- 5031 km
2. Paras osumasi?
- Den Haag, 13km pieleen
3. Huonoin osumasi?
- no se Bern..
4. Montako alle 50 km?
- neljä: Lontoo, Bryssel, Den Haag, Helsinki. Rooma ja Dublin viidessäkympissä.

19
Yleinen / Mieluisin matkaseuralainen
« : 24.01.2007, 13:42:40 »
Kyllä poikaystävä on paras matkaseuralainen, etenkin muille kuin helpoille pakettimatkoille. Kiinnostus samoihin asioihin tekee suunnittelun aika helpoksi, eikä pieni kina matkan päällä jää hiertämään, kuten ei kotonakaan. Yhteinen matkojen muistelu ja suunnittelu on myös ihan parasta.

Äidin, siskon ja tädin kanssa on myös tullut tehtyä pari kaupunkireissua neljästään, ja tämä on kyllä ihan kiva porukka lyhyemmälle kaupunkilomalle. Reilille en näiden kanssa lähtisi, paitsi siskon voisi ehkä ottaakin mukaan. :) Tykkään edelleen matkustella myös koko perheeni kanssa, nykyisin kun pääsee hieman vaikuttamaankin matkakohteisiin ja tekemisiin. Kun poikaystäväkin on mukana, tekee tämä jo yhteensä seitsemän hengen porukan, mutta jakautuen tarvittaessa kiinnostuksen kohteiden eriytyessä pienempiin yksiköihin on kyllä kaikilla ollut aina kivaa.

20
Eurooppa / Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 23.01.2007, 20:50:14 »
* Amsterdam 4
* Bryssel 3
* Budapest 3
* Helsinki 3
* Luxemburg 3
* Pariisi 4
* Rooma 3
* Tallinna 3
* Tukholma 3
* Valletta 4
* Vatikaani 2

Sivuja: [1] 2