Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Loordi

Sivuja: [1] 2 3 ... 85
1
Tyhmät kysymykset / Vs: Passi vanhenee
« : 12.10.2015, 09:14:09 »
Schengen-maiden kansalaisia se ei kuitenkaan koske.

Suomenkielisellä matkailupalstalla lienee järkevintä keskustella mitkä ovat säännöt ja pykälät Suomen passilla liikuttaessa. Ellei sitten erikseen joku tarvitse tietoa miten jonkun muun kanssa.

Esimerkiksi Thorn Tree on täynnä kysymyksiä mitä saa tehdä missäkin eikä kysyjä kerro minkähän maalainen hän mahtaa itse olla.

2
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 12.10.2015, 08:57:20 »
Ja tämän läksytyksen tarjoaa tyyppi joka roikkuu palstalla 24/7 kommentoiden lähes aihetta kuin aihetta - ulkomailta käsin, tottakai. Vähän sama kuin kädetön opettamassa lentopalloa.

Miksiköhän ei saa olla sitä mieltä, että ihmiset kuvaavat aivan kaikkea koko ajan ja aivan liikaa? Ja ovat aivan liikaa huolissaan sähkölaitteistaan ja niiden virran riittävyydestä.

Aamun suomalainen sanomalehti Iltalehti mm. kirjoittaa tälläistä:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101120504669_uu.shtml

Kännykkäkamerat auttajien ongelmana:
- "autot tulessa, vain yksi tuli auttamaan"
 
Kännykkäkamerat ovat tuoneet liikenteeseen uuden ja jatkuvasti pahenevan ongelman.

--

Myös jokainen esimerkiksi yleensäkään Aasiassa käynyt tai missä tahansa rokkikonsertissa käynyt voi huomata saman asian. Sama koskee myös urheilutapahtumia.

Mikä ihmeen irtiotto arjesta se on roikkua koko ajan kiinni niissä laitteissaan?

3
Tyhmät kysymykset / Vs: Passi vanhenee
« : 12.10.2015, 08:47:04 »
Jep, nykyään saattaa Euroopassakin joutua passia vilauttamaan juurikin pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vuoksi, joten ihan hyvä sitä olisi kantaa mukana. En kyllä itse pitäisi myöskään passin voimassaoloaikaa ongelmana, ainakaan Damiin matkustaessa.

No siis tietenkin pitää passi tai joku henkilöpaperi olla lain mukaan mukana monissa vieraissa maissa liikuttaessa. Mutta ei todellakaan ole olemassa mitään yleistä suoraa kuuden kuukauden sääntöä mikä on vain vanha jäänne.

4
Tyhmät kysymykset / Vs: Passi vanhenee
« : 11.10.2015, 09:47:24 »
Jätin tuon tietoisesti pois, mutta jos saivarrellaan, niin tuskin poliisi kyselee passia muillakaan lentokentillä.

Ei niistä aina tiedä mitä puljua edustavat, mutta konekiväärit ainakin on olalla ja kovasti ollaan virallisennäköisiä virkamiehiä. Yleensä on parempi vain totella ja näyttää passia, jos semmoinen sattuu olemaan.

5
Kuinka usein OUL - HEL on myöhästynyt? Kyllä historia jonkun verran kertoo mitä voi odottaa tulevaisuudelta. Jos tosiaan on noin iso hintaero, niin sitten vain ottamaan "riski".

6
Tyhmät kysymykset / Vs: Passi vanhenee
« : 11.10.2015, 03:15:19 »
Totta kai pääset maahan voimassaolevalla passilla.

Ei sinne maahan edes pääse passilla, kun ei sitä kukaan kysy muutenkaan. Aika hankalaa voi olla löytää joku poliisisetä kenelle sitä näyttäisi. Tai semmoinen varmasti löytyisi, mutta ei sitä kiinnostaisi. Olisi korkeintaan ihmeissään ja alkaisi epäillä henkilön mielenterveyttä.

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 11.10.2015, 03:09:14 »
Tosin baseball-matsi lajista ymmärtämättömälle voi olla yleisön tunnelmasta riippumatta aika tylsä kokemus.

Jos yksin menee, niin aika tylsää voi tosiaan olla. Baseball-pelit ovat sellaisia kokoontumistapauksia missä se peli ei edes juurikaan ole pääosassa. Syödään kuumia koiria, juodaan vähän olutta ja jutellaan mukavia kavereiden kanssa. Joku pelikin siellä on sitten taustalla. Ei tuosta tarvitse edes mitään stereotyyppistä jenkkikäyttäytymistä hakea. Se vain on tuota.

8
Ei se ole salaisuus, tervetuloa! :D Saan tosin paskahalvauksen, jos joku esittelee itsensä Loordiksi.

En esittäytynyt, mutta ei se hieman ujonoloinen pitkäpalmikkoinen tyttö kyllä suomalainen ollut. Hän oli joku muu.

9
Käsittääkseni maailmassa ei ole olemassa tietokantaa, josta minkä tahansa valtion rajalla voidaan selata matkailuhistoriasi elämäsi ajalta.

No ei todellakaan ole. Iso Veli ei valvo, koska mitään tietoja ei ole olemassa. Noissa kannattaa olla sen verran järkevä, että jonkun Tallinnan reissun laittaa. Se ei ole uskottavaa, että ei muka koskaan olisi ollut missään ja nyt yhtäkkiä täällä.

Mutta ihan todella ei tarvitse muistaa jokaista reissua, päivämäärää, pubia tai kaupunkia. Oikeastihan siis ehkä lain mukaan pitäisi, mutta ei pidä mennä typeryyksiin mukaan.

10
Saatan olla vaarassa, mutta minulla on sellainen kuva, etta puhelimen kautta lukiessa ei nay rekisteroityneena

Voisikohan pitää kutinsa. Tuo kyllä selittäisi asiaa aika lailla, mutta sitten pitäisi enää tietää onko se noin.

11
Ei taida olla mitään tehtävissä?

Ei ole. Turha sinne on soitella ei se mihinkään muutu.

12
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 10.10.2015, 02:46:29 »
NBA, NFL ja baseball on käynyt mielessä.  mitään en noista lajeista ymmärrä mutta ihan fiilistelymielessä. Samasta syystä brassit kiinnostaa koska haluaisin käydä jonkun futismatsin katsomassa paikan päällä vaikka inhoan sitä lajina.

Baseballin salainen kolmikirjaiminen yhdistelmä on MLB. Isot kaupalliset pelit ovat hienoja nekin, mutta kannattaa myös tutustua olisiko jossain jotain alasarjojen otteluja. En itse ole oikea urheiluromantikko, mutta divaripeleissä on silti se oma tunnelmansa. Niitä on joskus hankala löytää, mutta lopulta aina joku tietää missä pelataan.

Brasilia ei ole mitenkään maailman ainoa jalkapallomaa, vaikka sitä semmoisena kovasti pidetään.

13
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 09.10.2015, 13:20:34 »
Kännykän lataus. Ilman kännykkää en pysty matkustamaan ja kun nykykännykät on sitä että ne pitää vähintään joka toinen vuorokausi ladata. Hankaluutena vain kun eri maissa on erilaiset sähköverkot. Löytyykö jotain universal-laturia mikä toimii kaikkialla?

Mahtavaa, niin hienoa ja niin valkoihoista. Ihan sama minne menee ja missä on, kunhan vain saa omiin sähkölaitteisiinsa virtaa.

Kokeile myös sitä, että joskus olisit hetken offline, ei se tarkoita meditaatiota Tiibetissä. Lapsetkin saavat sitten isään yhteyden huomenna.

Minulla on tuommoinen universaaliadapteri parhaillaan käytössä. En nyt edes muista mistä sen ostin, mutta tokihan sellaisia on. Lentokentiltä saa ylihintaan, normaalikaupasta sitten normaaliin hintaan.

14
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 09.10.2015, 07:22:51 »
Ei pidä ruokkia trollia.  :o

Ei pidä, ei, mutta kun ei nuo ole trolleja. Ja se on aivan todella surullista, mutta ei asialle oikein voi mitään tehdäkään. Jotkut ihmiset ihan todella vieläkin luulevat, että on jotenkin erikoisen hienoa käydä tai olla tai jopa asua ulkomailla.

Harmillista noissa on se, että ne ovat sen kuukauden maassa (viikko ei tietenkään koskaan riitä) ja sen jälkeen ovat kuin paikalliset ja tietävät kaikesta kaiken.

"Hei, kelaa nyt, mä oon ollut täällä kuukauden ja sä vasta tulit viikoks."

15
^ Tulkitsen niin, etta kukaan ei sita tarkista. Koskaan. Klikkaat vaan "ei".

Sitä ei kukaan koskaan tarkista. Nyt tarvitaan taas vähän sitä suomalaista rohkeutta missä ihan oikeasti joutuisi hieman valehtelemaan ja ihan vähän virkamiestä jekuttamaan.

16
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 08.10.2015, 19:49:01 »
maat kuten Australia tai Uusi-Seelanti niin onhan se selvää, ettei sinne kannata vaan viikoksi lähteä, mutta tiedän ihmisiä jotka on ollut siellä niinkin vähän aikaa

Jos Australiassa käy kaupunkilomalla Melbournessa ja Sydneyssa ja sen jälkeen lentää pikkuvelimaan Aucklandin kautta pois, niin tarkoittaa, että ei koskaan ole edes käynyt Oseanissa.

En suosittele ketään koskaan käymään, koska turhaahan se olisi.

17
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 08.10.2015, 14:44:45 »
No ehkä tästä selvitään, kiitos vaan vastauksista  ;D

Sanotaan nyt vielä samaa niin kuin kaikki muutkin, koska se on yksinkertaisesti totta. Ryöstetyksi tulemisen riski pyöristyy nollaan, ei sellaista tapahdu. Kaikenlaista pikkukoijaria on tokikin liikenteessä ja niitä sitten luovitaan hymyssä suin.

Kyllä siitä selvitään. Ne jekuttajat ei tosiaan halua mitään pahaa sinulle, muutaman peson vain. Turistin velvollisuus on kuitenkin taistella vastaan eikä maksaa mitä pyydetään.

18
Tyhmät kysymykset / Vs: Irtiotto arjesta
« : 08.10.2015, 02:10:59 »
Ai niin, toivottavasti kukaan ei kuvitellut että olen vapautunut linnasta tai jotain siihen suuntaan (vapaudenpatsas symbolisuus). Olen ihan perus rehellinen suomen kansalainen. Vapautuminen liittyy vaan erääseen toiseen henk.koht. asiaan.

Eihän kukaan mitään linnaa kuvitellut vaan tämähän on päivänselvä asia. Hieman nörtähtävän säntillistä elämää eläneen insinöörin vaimo lähti toisen miehen matkaan ja nyt on aika miettiä elämää uudelleen. Avioero on aina ikävä asia, mutta joskus se on vain paras ratkaisu. Hankit vielä kuukausipiilarit niiden silmälasien tilalle ja sitten vain reissuun.

Vaikka budjettisi on hyvä, niin älä tosiaan käytä sitä jokaisessa asutetussa maanosassa kiirellä käymiseen. Tuo nyt on ihan naurettavaa ja noloa hippihuutelua taas kuinka maalle pitää "antaa aikaa" jotenkin erityisesti, mutta ei silti kannata käyttää koko reissua lentokenttiin. Minulle on aivan sama paljon kello on ja nukun silloin kun väsyttää ja yöllä saatan esimerkiksi ryypätä nukkumisen sijaan.

Jatkuva siirtyminen on kuitenkin todella rasittavaa ihan muuten. Itse ostaisin tässä tilanteessa jonkunlaisen maailman ympäri -lipun ei hirveän monella pysähdyksellä ja sitten niistä kaupungeista aina jonkunlaisia täsmäiskuja ympäristöön.

19
Taas uudenlainen tapaus. Normijärjissään noin muuten oleva portugalilainen on tässä ollut ja olen jopa parina iltana jutellutkin hänen kanssa vaikka mitä maailmanpolitiikkaa.

Nyt hän ilmoitti lähtevänsä päivää aikaisemmin ja alkoi kyselemään rahaa takaisin viimeisestä yöstä. Sanoin ihan suoraan et ole saamassa, eihän tämä nyt niin toimi, että tullaan ja mennään miten lystää. Ilme vähän venähti, mutta samapa tuo.

Miten helvetissä kehtaa edes kysyä? Yksi Airbnb:n ehdottomista vahvuuksista on se, että minkäänlaista maksuliikennettä ei tarvitse hoitaa majoituksen aikana eikä säätää muutenkin aina tunteita herättävien raha-asioiden kanssa.

Onko jossain majoituslaitosta mikä hymyssä suin vain palauttaisi rahat käyttämättömästä yöstä? Kyllähän tuota aina välillä tapahtuu, että joku lähtee menemään ja eipä ole koskaan aikaisemmin kukaan kysellyt.

Airbnb:sta en ole lähtenyt aikaisemmin, mutta hotelleista ja hostelleista kyllä ja aina on respassa sanottu kysymättä kuinka mitään palautuksia ei ole tulossa. Enkä tokikaan ole sellaista edes odottanut. Maailmassa on myös tyhmiä kysymyksiä.

20
Kylla ongelma on vain ja ainoastaan se, etta foorumin kultavuodet on ohi. Vakkarikirjoittajat on lahteneet ja foorumia pyoritetaan vain bisnesmielessa. Aluejaottelun vaihtaminen ei sita muuta miksikaan.

Aika bisnesvelho saa olla, jos tällä foorumilla tienaa. Samaa mieltä siitä, että aluejaottelua pitäisi tiivistää, mutta eihän se varsinaisesti käyttäjiä lisäisi.

Tämä on kyllä siitä uskomaton foorumi, että rekisteröitymättömiä lukijoita saattaa olla paikalla vaikka 70, mutta rekisteröityneitä on vain 1-3. Minulla on yleensä Palliskin aina auki, kun koneella olen ja jos laskuri pitää paikkansa, niin olen aika usein yksin. Eli silloinhan on usein se tilanne, että ei ole ketään rekisteröitynyttä paikalla.

Minne ne vakkarikirjoittajat ovat lähteneet?

Sivuja: [1] 2 3 ... 85