Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ipatti

Sivuja: [1]
1
Varusteet ja pakkaaminen / Must have mukana top 5
« : 11.02.2007, 11:37:56 »
1. iPod - Hyvälle musiikille on käyttöä aina. Toimii myös korvatulppina.

2. Kirjoitusvälineet - mm. matkapäiväkirjan kirjoittamiseen.

3. Hiuksiin jätettävä hoitoaine - Ilman tätä en saisi pitkiä hiuksiani pesun jälkeen oiottua millään, ja pehko muuttuisi kaiken auringon ja meriveden jälkeen hetkessä yhdeksi suureksi rastaksi.  :lol:

4. Digikamera

5. Salmiakkia (Fasun perinteinen salmiakkirasia) - Varsinkin pidemmälle reissulle, salmiakkivajareihin ja koti-ikävään, pakko olla mukana!

2
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 07.02.2007, 16:37:11 »
Jäisessä Helsingissä tuijottelen huurteisten lasien läpi laskevaa aurinkoa... Harvinaista vapaapäivää hyväksikäyttäen pöydällä vieressä lojuu pari Lonely Planetia, matkapäiväkirja, johon alustavia suunnitelmia oon rustaillut ja sängyllä kasa vaatteita - pitihän sitä kokeilla, kuinka paljon kaikki vermeet vie repussa tilaa... iTunesin tässä yritän saada mp3:n soittolistoja mahdollisimman matkakelpoiseen kuntoon. Vielä liian pitkä aika lähtöön, pari kuukautta, ja tää Suomen pimeys käy jo kunnon päälle. Huoh... Ja loppuviikko taas 13h:n työvuoroja. :evil: Jostainhan ne rahat pitää reissuun repiä.

3
Terveys ja turvallisuus / Viisaudenhampaat?
« : 06.02.2007, 15:21:33 »
Juu, viisurit voi puhkeamisvaiheessa olla todella kipeät. Itselläni kipu oli ylähampaiden puhjetessa niin järkyttävä, ettei mitään pystynyt tekemään ja särkylääkkeistä ei ollut mitään apua. Sitä kesti viikko-pari per hammas, ja kyllähän se sitten meni ohi, kun hammas lopulta puhkesi. Mutta jos hampaat on puhkeamaisillaan, kannattaa ennen reissua käydä hammaslekurilla, niin ei sitten pahimmassa tapauksessa mene viikkoja reissusta pilalle kasvukipujen vuoksi.

Itselläni poistettiin sitten kaikki neljä viisaudenhammasta keväällä, ensin alhaalta leikkaamalla ja siitä kuukauden kuluttua ylähampaat vetämällä. Ylähampaiden vetäminen oli ihan kivuton juttu, naips-naps, muutama hassu sekunti per hammas, enkä edes huomannu, kun ne lähti. Leikkaus olikin sitten suurempi koettelemus: mulla kun on ilmeisesti jotenkin epätavallisen ahtaasti hampaat muutenkin, niin alaviisurit  oli sitten tosi tiukasti seuraavissa hampaissa ja leuassa kiinni. Ja kaiken lisäksi vielä poikittain. :x Toista hammasta ne poras miljoonaan osaan yli puoli tuntia, ennen kun saivat sen pois, toista melkein yhtä pitkään. meinas itku päästä. Poiston jälkeen kolot jomottivat aivan sietämättömästi kaksi viikkoa, särkylääkkeet (burana 800) ei auttanu mitään, siis aivan järjetöntä tuskaa. Noh, lopulta sekin helpotti, mutta kyllä usko meinasi mennä... :? MUTTA edelleen haluan painottaa, että mun tapaus oli ihan överivaikee, en oo kuullut vielä kenestäkään muusta, jolla kivut olis ollut niin voimakkaat ja kestäneet niin kauan, eli ei nyt ollut tarkoitus pelotella, kaikilla kavereilla homma on hoitunut hienosti... Ja mikä parasta, kun ne on kerran poistettu, ne ei ikinä tule takaisin! :) Vähän off topiciksi meni, sori, tuli vaan hetkellinen vuodatuksen tarve.  :lol:

Mutta siis, tarinan opetus on se, että jos niitä viisureita aikoo ennen matkaa poistaa, niin kannattaa varata aikaa ainakin pari viikkoa ennen reissuun lähtemistä paranemiseen, ihan tämmösen mun worst case scenarion takia, niin ei mee sitten matkan alkupäivät pilalle. Matkalla en kyllä lähtis hampaita poistamaan (paitsi tietenkin jos olis ihan pakko), hoitaisin homman ennen reissua Suomessa, juurikin samoista syistä, ettei pahimmassa tapaksessa paria viikkoa tarttis kärvistellä matkallaan.

4
Yleinen / Parasta matkamusiikkia
« : 06.02.2007, 14:43:01 »
Jo kauan foorumia lueskeltuani ajattelin nyt vihdoinkin uskaltautaua kirjoittamaan, sen verran mielenkiintoinen topicci on. :D

Tässä muutamia biisejä, jotka on pakko olla mukana tulevaa Kaakkois-Aasian reissua silmällä pitäen:

Jo pariin otteeseen mainittu Moby, varsinkin Porcelain, Bodyrock ja Honey. Don Huonojen tuotanto, ja matkalle varsinkin Sinine yö sopii yöjunalla matkustamiseen... Ja mikä tärkeintä, Leijonakuninkaasta tuttu Hakuna Matata! 8) Myös Circle of life toimii!

Ja kyllä, Traveller on must.

YUP:n Eurooppa on ihan huippubiisi, ja sopii juurinkin matkalle Euroopan ulkopuolelle. Myös ko. bändin Joutilas toimii millä reissulla hyvänsä.

Mutta noin yleisesti, pitkälle matkalle mun pitää ottaa mukaan kaikkea mahdollista poikabändeistä  metalliin, eri tilanteisiin ja fiiliksiin tarvitsee erilaista musaa. Jotain klassistakin on hyvä olla mukana, toimii unimusiikkina loistavasti. :roll:

Sivuja: [1]