Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - asfaltti

Sivuja: [1]
1
Aasia / Filippiinien tilanne?
« : 01.06.2007, 08:59:45 »
heip. toivottavasti paatitte menna! ite olin just tuollon vaalien aikaan siargaossa ja ei siella mitaan vaaratilanteita ollut. paikallisetkaan ei oikein ymmartany vaalitouhuja. rauhallinen, kiva paikka. manilassa oleskelua kylla joo itekkin valttaisin ja mahdollisimman nopeaa matkaa saarille.

2
Terveys ja turvallisuus / hei.
« : 14.03.2007, 17:43:26 »
lueskellut joka suunnasta matkavakuutuksista ja nyt on pää ihan pyörällä...  :shock: kysäsen nyt teiltä guruilta vielä täältä.. eli reissuun olisin lähdössä n.3kkdeksi ja matkavakuutuksen tarttisi. reissaan kuitenkin niin vähän että haluaisin nyt vain kertamatkavakuutuksen.. mulla on ifin vakuutus joka on voimassa sen 45vrk eli tarttis siihen ylijäämälle, mikä on melko sama vuorokausi määrä, niin vakuuden. onko kellään vinkkejä mistä saisi siis halvalla tälläsen kertarykäisyn ettei tarttis ruveta peruuttelemaan edellisiä ja hankkimaan uusia vuosivakuuksia kun tuo nyt muuten on toiminut tuo ifi hyvin. kiitos jo isosti etukäteen!

3
Lentomatkustus / Pending maksun tilana Air Asialla
« : 26.02.2007, 12:56:52 »
kiitos kuitenkin.

4
Lentomatkustus / sepä se
« : 24.02.2007, 20:07:29 »
on vähän ongelmana tässä kun kaveri jonka kortilla lentoa yritin maksaa, on jo reissussa ja tällähetkellä yhteyksien ulkopuolella joten ei pääse kurkkimaan tilannetta tililtä. Hänellä kyllä tuo maksaminen onnistui ja tuli saman tien vahvistus että confirmed. eli mulla nyt vaan roikkuu edelleen varmasti sen takia että maksaja on eri kun matkustaja. mutta odottelen vielä maanantain ja katsoo sitten josko soittaisi suosiolla air asiaan ja kyselisi.

5
Lentomatkustus / Pending maksun tilana Air Asialla
« : 23.02.2007, 22:10:58 »
Heip!
täältä tuntuisi saavan asiantuntevaa apua aloittelijalle. Olen lentämässä airasialla bangkokista kuala lumpuriin ja varasin ja maksoin matkan kaverini visalla. varausvahvistuksessa lukee maksamisen tilana "pending". kumpikaan meistä ei ole saanut sähköpostiin minkäänlaista infoa esim vahvistusta jne. printtasin kyllä tuon varauksen ulos ja siinä varauskoodit ym löytyy, mutta arveluttaa tuo maksun tila.  onko kellään tietoa että tuleeko kentällä ongelmia tästä asiasta vai mites? kaverini ei siis matkusta kanssani.. kiitos jo etukäteen.


Otsikointiin voisi panostaa sen verran, että siitä käy ilmi mitä apua kaivataan
-Juzt

6
Lentomatkustus / matkan maksaminen
« : 21.02.2007, 18:53:22 »
Heip!
täältä tuntuisi saavan asiantuntevaa apua aloittelijalle. Olen lentämässä airasialla bangkokista kuala lumpuriin ja varasin ja maksoin matkan kaverini visalla. varausvahvistuksessa lukee maksamisen tilana "pending". kumpikaan meistä ei ole saanut sähköpostiin minkäänlaista infoa esim vahvistusta jne. printtasin kyllä tuon varauksen ulos ja siinä koodit ja muu kohdallaan. onko kellään tietoa että tuleeko kentällä ongelmia tästä asiasta vai mites? kaverini ei siis matkusta kanssani.. kiitos jo etukäteen.

Sivuja: [1]