Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Neon

Sivuja: [1] 2
1
Aasia / Aasian halvin maa perusbackkerin näkökulmasta?
« : 13.08.2007, 13:27:45 »
No itse en kyllä ole ainakaan näillä näkymin Kuala Lumpuriin suuntaamassa, mutta kai tuo antoi vähän yleiskuvaa. Mutta onko siellä hintataso esim. vaatteissa samaa luokkaa Suomen kanssa, vai halvempaa(kalliimpaa..?)?

2
Terveys ja turvallisuus / Maitohappobakteerit/aivopesu
« : 12.08.2007, 19:27:35 »
Onko jotain muita tohon mahan sekaisin menoon auttavia lääkkeitä, kenties sellaisia jotka toimisi?

3
Aasia / Aasian halvin maa perusbackkerin näkökulmasta?
« : 12.08.2007, 18:59:42 »
Se mitä pikaisesti vilkasin tätä ketjua, niin kukaan ei oo paljoa kertoillut Malesiasta... Onko siellä ruoka/muu hilpetööri miten kallista?

4
Pakko tähän sanoa näin skeptisenä ihmisenä, että entä jos ei sitä kieltä opikkaan, ja vaihtarijärjestöt, host perheet yms. tyypit olettaa sinulta edes kohtalaista koulumenestystä siellä vaihtarimaassa.
Ja joidenkin järjestöjen kautta ei pääse esim. espanjan kielisiin maihin mikäli ei kieltä ole opiskellut/ole jotain muuta todistetta kielen osaamisesta.

Mutta kyllä, itsekin mietin nyt, että lähteekö ysin jälkeen reilaamaan vai vaihtariksi, tällä hetkellä ehkä enemmän tuon vaihtarihomman puolella. Reilaamaanhan pääsee koska vaan, ja vaihtari kun on semmonen once in a lifetime :D

Itse suosittelisin lukemieni juttujen perustteella jotain erikoisempaa maata, miten olisi esim. Ecuadr? Tai Thaimaa? Niihinkin pääsee! Itse ollut suunnitteilla mm. Filippiinit.

5
Lentomatkustus / Ryanair
« : 24.07.2007, 12:06:21 »
No sepä sitten hirveen kiva... ei tule reissusta mitään.
Tiiättekö onko tuossa mitään poikkeuksia? Ja joustaako ryanair miten paljon? Ja niillä ei varmaan oo mitään suomelkielistä puhelinkysely juttuakaan... dämn...

6
Lentomatkustus / Ryanair
« : 22.07.2007, 22:46:06 »
Kun tässä nyt on puhettta ryanairista, ja en muualla saanut vastausta niin utelempa täällä.

Mitenkä tuo ryanin ikäraja juttu menee? En yksinkertaisesti tajunnut sitä tuolla sivuilla. Lupa varmaan siis tarvitaan alaikäisille, mutta minkä ikäiset voi matkustaa ilman vanhempia, ja pitääkö sen lupalapun olla joku virallinen, jos pitää, niin mistä niitä saa?

7
Lainaus
* Selkäosa. Selkäosasta pitää löytyä jonkinlaiset (metalli) tuet. Eli ei sellaista joka menee kasaan kun sen laittaa tyhjänä seisomaan.


Itse en kannata metallisia tukia. En missään nimessä, ainakaan oman kokemuksen pohjalta. Joskus pienempänä tuli tutun metallitukista rinkkaa lainattua vaellukselle ja voi hyvä elämä se oli KAMALA. Selkä meni kipeeksi ja tuet painoi selkää. Tai ehkä se oli vain jotenkin... huono rinkka.

8
En jaksanut kaikkia kommentteja lukea, joten en tiedä onko täällä mainittu, mutta tuttuni joka reissailee paljon ja ympäri maailmaa, pitää kaikki tarpeellisen kamiksena ihan vain laukussa. Tosin laukussa on kaksi vetskaria jotka on köytetty yhteen sellaisella 'tunnusluku lukolla'. Sama homma housun taskuissa, mikäli niissä on kaksi vetskaria.  Hyvin on kuulema toiminut, eikä se nyt suuri työ ole niitä kolmea numeroa siihen pyöritellä kun tarvii rahaa/passia yms. Itse aion sellaisen systeemin hommata jossain kaukana tulevaisuudessa häämöttävälle reililleni.

9
Iso-Britannia / Lontoo
« : 22.07.2007, 12:36:16 »
Kiitos vastauksista... Tuo 50euroa päivässä tuntui aivan järkyttävälle, pihi kun olen. Ja tosiaankin, tarkoituksena ei ollut käydä missään maksullisissa nähtävyyksissä/museoissa tms. Mitä olen lukenut niin Lontoosta kyllä taitaa löytyä museioita yms. katseltavaa ilmaiseksikin. Lähinnä siis mietin ruuan hintaa siellä ja silleesti...  

Itse laskeskelin että jotain 200 euroa riittäisi majoitukseen/ruokaan/Oysteriin.... ja jäisi vielä ylikin, sellaista käyttörahaa... Mitä olette mieltä?


Niin ja sitten, kannattaako mielummin mennä Lontooseen syksyllä vai keväällä?

10
Tyhmät kysymykset / Lontoo, Travelcard
« : 22.07.2007, 12:23:12 »
Minä nyt olen yrittänyt tutkia tuota Oyster photocardin nuoriso-juttua, eli 14-15 vuotiaille, mutta en ole mistään löytänyt sille hintaa. Edes Oysterin sivuilta.

Sitten löysin wikipediasta tällaisen tiedonmurun:

...and for children under 16 years old (free travel on buses and trams and discounted single fares on the Underground and DLR)

Eli siis sillä lipulla minä pääsisin matkustamaan ilmaiseksi busseissa ja ratikoissa, ja alennetuilla hinnoilla tubessa ja DLR:ssä(ei pienintäkään havaintoa mikä se on... -.-')? Onkohan tuo sitten semmonen pay as you go- lippu vai mikä?  :?

11
Tyhmät kysymykset / Alkoholirajat euroopassa...
« : 21.07.2007, 10:04:13 »
Viksuja pointteja, ite olen koko elämäni katellut ätä suomalaista meininkiä niin enpä ole tullut ajatelleeksi että jossain ihmiset saattaa juoda ihan kunnollakin. Nimimerkillä tuttu on alkoholisti(ihan sanan syvimmässä merkityksessä, ollut jonkinsortin vieroituksessakin) ja menossa vasta kasi luokalle....

12
Iso-Britannia / Lontoo
« : 20.07.2007, 17:28:35 »
Enpä viitsi uutta ketjua aloittaa niin kysyn täällä, minkälainen budjetti pitäisi olla Lontoossa 4-5 päivän ajalle lentolippujn lisäksi? Jos ei aio käydä misään nähtävyyksissä jotka maksaa ja syö ulkona mahdollisimman halvoissa paikoissa/ostaa kaupasta einestä? Ajankohtana olisi syys-talvi, vähän auki vielä mutta luultavasi loka- tai marraskuussa.

13
Tyhmät kysymykset / Lontoo, Travelcard
« : 20.07.2007, 16:51:42 »
Hei... jos menee Lontooseen to-ma välille, niin että tulee torstaina niin myöhään lentökentälle (olikohan 23.45 tai jotian, Stanstedille siis.), ettei enää matkusta sinä päivänä muuten kuin hostellille(viisainta varmaan ostaa sille matkalla yksittäislippu?)
niin minkälainen matkustus lippu olisi paras? Olen miettinyt tuota travelcardia, kun eikös sen saa kolmeksi päiväksi tai viikoksi? Siinä jäisi kyllä kuitenkin sitten joko päiviä yli tai jäisi alle. Ja onko nuo hinnat mitä olette maininnut, niin kaikenikäisille? Kun itse olen alaikäinen, niin saako ne halvemmalla?

14
Iso-Britannia / Lontoo, missä kannattaa käydä?
« : 17.07.2007, 15:41:25 »
Onkos kellään kokemusta siitä London Dungeon-paikasta? Onko hintansa arvoinen kokemus, vai?

15
Siis mitenkä tuo Ryanairin lento juttu menee? Olen 14-vuotias, ja luultavasti lähdössä Lontooseen syksyllä, niin pääsenkö yksin lentämään? Tai jonkun ei perheeseen kuuluvan täysi-ikäisen kanssa?

En tajunnut sitä selitystä Ryanin sivuilla... -.-'

16
Tyhmät kysymykset / Hostellissa
« : 15.07.2007, 02:43:00 »
Juup. Minä onneton en osaa hakua käyttää vieläkään, toivotaan ettei tällaista keskustelua ole vielä... itse en siis löytänyt.

Sarjassamme TODELLA tyhmät kysymykset. Mitä sanotaan hostelliin mennessä? Olen tätä pähkäillyt KAUAN. Onko se vaan että joo, oisko vapaata petiä dormissa jne.? Ja tarviiko näyttää jotain papereita, täytellä lomakkeita..?
Mieluiten sitten jos laittaisitte suoraan enkuksi.

Ja sama juttu sitten hostellista uloskirjautuessa.

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Ilmastointiteippi
« : 15.07.2007, 02:39:24 »
9. Ilmari
10. Peacemaker (kaverin kautta kuulin, niitten joku sisäpiirijuttu....)

18
Yleinen / Whalewatching
« : 15.07.2007, 01:36:21 »
off// Minke whale on lahtivalas.

Onkos kellään kokemusta minkään merenelukoiden kanssa uimisesta? Jossain olen joskus kuullut että jossain pääsee uimaan esim. just valaiden kanssa(en sitten tiedä minkäsorttisten.

19
Tyhmät kysymykset / Alkoholirajat euroopassa...
« : 27.05.2007, 19:56:38 »
Onko Italiassa ihan tosi alkoholin juonnin ikäraja 14? Väkevienkin?
Tuohan on järjetöntä.

20
Yleinen / Minimatka minibudjetilla
« : 18.05.2007, 17:11:02 »
Kiitos todella paljon vastauksista. Riika kuulostaa tällä hetkellä mukavimmalta vaihtoehdolta, mutta Ryanairilta kun katsoin noita hintoja... öö... miten voi olla mahdollista että lento Riikaan maksaisi 0.79E ? Vai katsoinko jotenkin väärin? Järkyttävän halpaa...  :shock:

Niin. Ja kun olen tällä hetkellä juuri tuon 14, niin saanko matkustaa itekseni vai tarvitsenko sen täysi-ikäisen mukaan? Ja miten on, onko hostelleissa ikärajat mitkä? Tosin voi olla, että täysi-ikäinen siskoni lähtee mukaan mutta kysynpä varmuuden vuoksi.

Sivuja: [1] 2