Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nana

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Missä päin nämä sijaitsee? Bahtit kiinnostaa ja xe:n mukaan toi olisi n. 45e.

2
Matkaseuraa / Vs: Bali 2.-10.6
« : 27.05.2012, 17:49:47 »
Sanuriin ainakin aluksi :)

Mulla on tiedossa ainakin Nusa Lembongan, Gili Air ja vika viikko siellä ihan auki vielä. Onko sitten vuorossa Lombok, Ubud vai jokin muu, selvinnee sitten jossain välissä :) Ollaan yhteyksissä lähempänä, jos vaikka yhdellä kävisi jossain teiden mahdollisesti kohdatessa.

3
Matkaseuraa / Vs: Bali 2.-10.6
« : 27.05.2012, 00:40:45 »
Mä tuun mestoille luultavasti vasta seuraavalla viikolla ja oon siellä sitten niin kauan kun viihdyn. Onko muita Balilla kesäkuussa ?? :)

Oon Balin ympäristössä 12.6. alkaen kolmisen viikkoa. Minne päin siellä suuntaat?

4
Matkaseuraa / Vs: Malesia 7.4. alkaen n. pari kk
« : 27.05.2012, 00:39:02 »
Olen Malesia (kl pari päivää)-Indonesia (bali, gilit, ehkä lombok)-Thaimaa (bkk pari vikaa päivää ennen paluuta) akselilla matkassa 8.6.-7.7. Jos satutaan samoihin paikkoihin, törmätään ihmeessä! Juhannusta vietän gili airilla :)

5
Aasia / Vs: Mukava majoitus Ubudilta
« : 27.05.2012, 00:21:48 »
Herranen aika, Nana!

Miksi et lue foorumia (mm. Indonesia-ketjua) tai tee hakua? Minkä luulet olevan todennäköisyys, että ihmiset huomaavat kysymyksen parin päivän sisällä verrattuna siihen, että vuoden varrella käyneet keskustelijat olisivat jossain vaiheessa jo vastanneet kysymykseesi?

Ja mitä tulee "tällä hetkellä" ilmaisuun. Ne majoituspaikat eivät vaihdu eivätkä muutu. Uusia saattaa tulla, mutta vanhat säilyvät.

Itse kiersin reilu vuosi sitten tiuhaan Ubudin majoituslaitoksia ja kirjoitin parhaimmista tänne varsin kattavan arvion; näin jonkin verran vaivaa sen kirjoittamiseen. Etsivä löytää.

Kyllä sitä hakua on käytetty ja vinkkejä sieltä napattukin. Ajattelin nyt vaan kun tämä on kuitenkin keskustelupalsta, että kysymyksetkin lienee sallittuja. Näemmä kaikki eivät käsitä asiaa samoin. Kiitos kuitenkin tästä kommentistasi.

6
Aasia / Vs: Mukava majoitus Ubudilta
« : 14.05.2012, 22:16:52 »
Hei,

Nostan tämän uudelleen. Eli olisiko teillä viimeaikaisia vinkkejä max. 30e majoituksesta Ubudissa? Huone/mökki voi olla vaatimatonkin, mutten toivoisi sen olevan vilkkaasti liikennöidyn tien varrella.

Iso kiitos jo etukäteen!

7
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 30.01.2012, 16:04:25 »
Heippanen,

Olisiko kellään vinkkejä Tubbataha & Jessie liveaboardeista Palawanilla? Lähinnä kiinnostaa suositukset centereista / operaattoreista, joissa homma pelaa, ryhmät on suht pieniä ja laitteet on kunnossa.

Jeejee, kiitos kaunis etukäteen!

Kerrotaan toukokuussa. Ite valitsin kylmästi halvimman vaihtoehdon. Ryhmäkoolla on vähän merkitystä, mutta ei niissä virtauksissa voi mitään kovin isoja ryhmiä laittaa. Lisäksi kun lähes kaikki sukellukset on driftejä, niin ei siinä paljoa menetä vaikka vetäisikin buddy-tiiminä. Laitteista ei tule tuolloinkaan arviota, kun on omat, mutta kannattaa huomata suhteellisen isot lisämaksut laitteitten vuokrasta ja lähes jokaisen firman n. 100 sukelluksen minimistä (omassa varauksessa oli 130+ tai sinnepäin), että ottavat edes mukaan.

Juu dyykkimäärien puoleen ei ongelmaa tule :) pakkaan rinkkaan peruskamat mukaan, mutta liivit yms pitää saada paikan päältä. Ei viitsi koko pitkää reissua kantaa kaikkea mukana. Mutta hei loistoa, palataan myöhemmin asiaan!

8
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 15.01.2012, 14:25:49 »
Heippanen,

Olisiko kellään vinkkejä Tubbataha & Jessie liveaboardeista Palawanilla? Lähinnä kiinnostaa suositukset centereista / operaattoreista, joissa homma pelaa, ryhmät on suht pieniä ja laitteet on kunnossa.

Jeejee, kiitos kaunis etukäteen!

9
Aasia / Christmas Island / Joulusaari
« : 21.11.2011, 13:39:33 »
Heippahei,

Onko kukaan käynyt? Mitä kautta Aasian puolelta pääsisi näppärimmin perille? Onko suosituksia majoituksesta? Kauhean vähän löytyy infoa tuolta Aasian suunnalta mennessä... Ausseista ilmeisesti useimmat saarelle suuntaavat. Tarkoitus olisi lentää saarelle ja lähteä vesiteiste sitten takaisin päin kohti Indonesiaa. Onkohan kellään kokemusta moisesta?

Olisin kiitollinen kaikesta infosta ja vinkeistä saarta koskien!

10
Matkaseuraa / Vs: Malesia 3.-16.3
« : 27.02.2011, 00:33:51 »
Moikka,

Mä olen Penangissa 4.-9.3. jonka jälkeen jatkan matkaa Thaimaan itäpuolen saarille. Penangiin jos tulet tuona aikana, voin olla seurana :) asuin aikoinaan saarella puolisen vuotta ja tämä on itsellekin eka kerta 6 vuoteen kun olen siellä taas.

Laita viestiä, josko matkasuunnitelmat kohtaa!

11
Espanja / Vs: Dinner Cruisea Benalmadenassa?
« : 06.01.2011, 13:30:57 »
Jos kiinnostaa tällaiset tapahtumat niin Espnjan Bunolin tomaattisota oli myös todella kiva tapahtuma! Hulluna iloisia ihmisiä mättämässä tomaattia toisten niskaan ja ihmiset huutaa yhteen ääneen oolee ole ole oleee..!
Jos joku kaatui samantien kiskottiin ylös.

En  edes yritä väittää, että hommassa olisi mitää järkeä, mutta oli se perhanan kivaa!

Eiks juuri kaikki semmonen, jossa ei oo yhtikäs mitään järkeä, oo niitä kaikkein kivinpia juttuja? ;D

12
Matkaseuraa / Vs: Maaliskuussa kohti Kaakkois-Aasiaa!
« : 06.01.2011, 13:25:54 »
Heippa!

Minä olen maisemissa 4.-20.3. Päätarkoitus reissulle on intialaisen ystävän häät Malesian Penangissa matkan alussa, mutta sen jälkeen on suunnitelmat vielä vähän vaiheessa. Thaikkulan pikkusaarille varmaan suuntaan, mutta onko se sitten itä- vaiko länsipuoli, en osaa vielä sanoa...

Jos tiet kohtaavat niin näkyillään ihmeessä ja vaihdetaan kuulumisia :)

Ikää on siis 32 vuotta ja tuolla suunnalla aikoinaan asunut ja jonnin verran reissannut. Niin ja Helsingistä myös.

13
Ollessani Intiassa ashramissa, juttelin erään englantilaisen tyypin kanssa ja kysäisin sitten:

- how's your meditation going on?
- we'll I'm still taking those malaria pills, but well otherwise
- [long silence]
- What??

Tässä taisi kumpikin olla vähän että wtf :D

14
Thaimaa / Vs: Ko Phangan
« : 01.09.2009, 10:32:45 »
Onko ketään muita menossa 4.10. fullmooneihin? Tämä olis siellä ainakin silloin, tarkoitus on suunnata sinne taolta pari päivää ennen ja hengata saarella jonnin aikaa.

15
Thaimaa / Majoitus Koh Taolla
« : 23.07.2009, 12:58:33 »
Heip,

Syyskuun lopulla Koh Taolle matka käy pitkästä aikaa. Kertokaapa joitain vinkkejä majoituksesta Saireen alueella, sinne kun on varmaan tullut uusia resortteja yms pilvin pimein parissa vuodessa. Etsinnässä on max 600 baht mökki kahdelle hengelle jossa viihtyy parisen viikkoa. Ilmastointia ei tartte mutta fan olis kiva :) eikä ihan tien vierestä jotta saa mahdollisesti nukuttuakin... aikasemmin olen majoittunut aina SB Cabanaan mutta se oli melkoisen levoton paikka, vaikkakin erittäin hyvällä sijainnilla.

Jeejee, kiitti jo etukäteen!

Yhdistetty olemassaolevaan ketjuun. -phanatic-

16
Aasia / Vs: Malesia loka-marraskuussa
« : 29.06.2009, 02:41:23 »
Moikka!

Mun kokemukset Malesiasta syksyllä ajoittuu vuoteen 2003, mutta eiköhän noi suht samana pysy vuodesta toiseen vaikka ilmastonmuutoksesta kovasti puhutaankin... eli silloin heinäkuussa satoi kovasti länsipuolella: Penang, Langkawi ja Pangkor. Elokuussa olisimme halunneet mennä Perhentianille mutta sanoivat ettei kannata kun sataa. Ok. En tiedä siis miten asia todellisuudessa siellä sitten oli. Penangissa kyllä satoi sieltä heinäkuusta syyskuuhun vaihtelevalla menestyksellä... Pakko vielä mainita että ollessani Thaikkulassa Koh Taolla lokakuussa, siellä alkoi monsuunit etuajassa jo kuun puolivälissä ja tuli hieman ongelmia kun paatit ei enää kulkeneet sään takia ja vika päivä piti olla jo matkalla puolen vuoden vaihdon jälkeen kotimaahan :D (Lopulta kävi niin että pääsin armeijan paatilla rantaan ja kahdessa päivässä pakkasin elämäni rinkkaan mutta tiukille meni!)

Mutta totta se on että monet saaret "menevät kiinni" monsuunien ajaksi ja se kannattaa selvittää etukäteen sielä kysymällä. Kai siellä aina joku paikka kuitenkin on auki, mutta kyydit ja palvelut on ihan minimissään noina aikoina.

Tsemppiä reissusuunnitelmien tekoon! Itsellä on myös tulossa Thaikkulan/Malesian reissu syksyllä syys-lokakuun vaihteessa, olen Penangissa ja KL:ssa 10-16.10. välisen ajan.

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 28.06.2009, 18:19:15 »
Kesä ja helteet, kerrankin Suomessa. Selkäleikkaus takana ja koko kesä sairaslomaa eikä saa tehdä oikein mitään.

Vähemmästäkin tympii!

18
Matkaseuraa / Vs: Thaimaa / Malesia 21.9 - 17.10.2009
« : 28.06.2009, 18:15:25 »
Joo mullakin on ideana bunkkaa Khaolla yks yö ja ottaa sit bussi + lautta Taolle. Kun sinne ihan kaikkein eniten mieli tekee... eli siellä siis olisin 22/23.9, riippuen saanko aamu- vai iltabussin etelään :)

Ja sit sukeltamaan ja niitä bucketeja... NAMM!! Laitellaan viestejä lähempänä!

19
Matkaseuraa / Thaimaa / Malesia 21.9 - 17.10.2009
« : 28.06.2009, 16:38:30 »
Heissunen!

Lennot Bankkariin ja takas noina päivinä. Mitä siinä välissä - ei suurempia suunnitelmia. Ajatuksia: sukellusta ja rentoutumista Koh Taolla, 4.10 fullmoonit Phanganilla, ehkä vierailua Penangissa jossain välissä...

Jos olet mestoilla noihin aikoihin, voisi käydä bucketilla tai monella :) Yksin rinkkani kera olen siis reissussa...

Jos sulla on jotain kivoja ideoita minne kannattaisi mennä, laita ihmeessä viestiä! Isoja kaupunkeja koitan välttää ja nauttia saarielämästä sukeltamisen kera. Tao on tuttu paikka, Phanganilla kerran käynyt aikasemmin. Penangissa asuin ja opiskelin aikoinaan. Uudet pikkusaaret kiinnostavat aina! (miten antaa reissaaminen tuona ajankohtana säiden puolesta siis myöten)

Heippa ja moikka ja toivottavasti nähdään jossain välissä ;)

20
Matkaseuraa / Vs: Lokakuussa Thaimaahan?
« : 28.06.2009, 16:27:28 »
Mä olen Thaikkula/Malesia-akselilla 21.9.-17.10. välisenä aikana. Suunnitelmat ovat muuten avoinna, mutta Koh Taolle meen x ajaksi rentoutumaan ja 4.10 olisi tarkoitus juhlia synttäreitä Phanganilla fullmooneissa.

Vois käydä bucketilla jos osutaan samoille mestoille jossain vaiheessa!

Sivuja: [1] 2 3 ... 7