Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Liazz

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Moikka, mulla on kanssa suunnitelmissa mennä kesäksi töihin jonnekkin Rethymnon-Hania-akselille, parhaillaan kuumeinen työn etsintä.. mitä duunia sä meet tekee?

2
..Koska vihdoinkin voin sanoa että "ensi viikolla näen poikaystäväni kuukausien tauon jälkeen ja pääsen kotiin!"

3
Tasan 30 päivää vielä pitää kärvistellä, sitten 3vk:si Kreikkaan..sen jälkeen vielä 3vk:si Nizzaan kunnes pysyvämpi muutto Kreikan puolelle joulukuussa.

4
enää 24 päivää! Sitten pariksi kuukaudeksi Kreikkaan.. :D

5
Spesiaalein ihminen johon olen matkalla törmännyt on ehdottomasti poikaystäväni, tavattiin pari päivää ennen paluutani Suomeen. Se että ylipäätään eksyin hänen kotikaupunkiinsa oli monien sattumien summa, mun _piti_ olla ihan toisella puolella Eurooppaa sillä hetkellä. No, onneksi näin..

6
..Koska mä olen niin rakastunut poikaystävääni että. Ja tänään kateellisten panettelut vaan lisää mun hyvää fiilistä. Ja kesän jälkeen odottaa syksy Ranskassa vaihdossa. jiihaa  8)

7
Lainaus käyttäjältä: "hippilapsi"
Empa jaksanu lukee koko ketjua lapi, onko tasta nimesta jo jotain kommenttia mutta "Jenni", ah tuo niin helppo ja yksinkertainen nimi, ni ulkomailla katotaan aina etta MITA?

Kirjotettuna siita tulee AINA JennY, ei auta vaikka kirjottas ite nimensa joskus johonki, ni silti ne vaihtaa I:n Y:ks  :shock:

Ja lausuminen onki sitte jotai iha hepreaa  :D Pohjoismaalaisille, tai ainaki tanskalaisille ja ruotsalaisille se kaanty kutakuinki Jeni, mutta muille oon jo oppinu suoraa sanomaa, etta Jenni, mutta sano "zeni" vaan, jos se on helpompi  :)


Kieltämättä Jennistä on kuullut mitä ihmeellisimpiä väännöksiä. Villein tuli vastaan joku aika sitten lentäessäni Ateenasta keski-Euroopan kautta Suomeen; lentolipussa luki Tzeni, ja sukunimikin oli jotain ihan muuta kuin passissa... no, eipä se menoa vaikeuttanut  :D

8
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 08.02.2007, 17:32:27 »
Juu tänä vuonna Hullut Päivät on maaliskuun viimeisellä viikolla.

9
Eurooppa / Elokuviin Kreetan Haniassa?
« : 03.01.2007, 20:25:10 »
Kysyin asiaa paikalliselta poikaystävältäni, eikä hän ollut tietoinen että lippuja olisi edes mahdollista varata etukäteen sielläpäin. Kannattaa varmaan käydä kysymässä leffateatterista kun saavutte paikanpäälle..

10
Tyhmät kysymykset / majoitus Kreetalla
« : 03.01.2007, 20:16:52 »
..Niin ja kannattaa varoilta ottaa jotain lämmintä mukaan sillä huone voi olla aika viileä yöllä.. riippuen tietysti otatteko ilmastoidun huoneen ymym.  :wink: Mutta aurinko tosiaan paistaa ja päivällä on mukavan lämmintä tuohon aikaan.

Tässä muuten pari linkkivinkkiä jos haluatte löytää huoneen Hanian satamasta etukäteen:
www.mmebassia.gr (tuosta saatte myös vihiä hinnotteluista)
http://www.manoshotel.gr/

11
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / mausteet
« : 13.10.2006, 10:10:54 »
Kreikasta on tapana tuoda mm. jauhettua kuminaa, tzatziki-mausteita, olen joskus tuonut myös erilaisia yrttisekoituksia (lähinnä kalaruokiin) ja ovat kuulemma olleet hyviä. Ehdoton hitti sukulaisten keskuudessa on kuitenkin appelsiinihunaja, jota pitääkin raahata aina useampi puteli Suomeen. :)

12
Yleinen / Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 20.09.2006, 23:24:27 »
Venäjä, Turkki, Saksa, Lähi-Itä

Venäjällä, Turkissa ja Saksassa olen käynyt ja niistä jäi sellanen olo että ei kiitos enää..
Ja jostain syystä myös Marokko on sellanen maa joka ei kohteena kiinnosta ollenkaan..hmm..en tiedä miksi, en ole ikinä ennen ajatellut asiaa
 :roll:

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Sinkku/varattu
« : 20.09.2006, 23:17:46 »
Onnellisesti varattu.
Tällä hetkellä siis matkustelut rajoittuu siihen että reissataan Kreikan ja Suomen väliä, toinen kun asuu siellä. Eipä siinä mitään, tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen tilanteeseen mutta tiedän että jossain vaiheessa alkaa ahdistamaan se, ettei tule matkusteltua muualle koska tuntuisi oudolta "tuhlata" lomaa/rahaa menemällä jonnekkin muualle kuin toisen luo.

14
..Koska 3,5 kk:n ero poikaystävästä jäikin vaan 2viikon pituiseksi, nähdään jo sunnuntaina. Ihan kuin tuossa ei olisi jo tarpeeksi, mutta kylkiäisenä pääsen vielä aurinkoon ja lämpimään..  :D

15
Tyhmät kysymykset / e-ticket / netti check-in
« : 01.08.2006, 15:00:25 »
Lainaus käyttäjältä: "drg313"


Viimeisen vuoden aikana itse olen lentanyt vain British Airwaysilla, Finnairilla ja Ryanairilla. Kaikilla nailla e-tiketti on toiminut moitteettomasti. Finski ja BA ei kysy edes koko paperilappua (printattua "varausta") vaan tarttee vaan varausnumeron ja passin.


Totta, mullakaan ei ole ikinä aiemmin ollut muilla yhtiöillä lentäessä ongelmia e-lipun kanssa. Siksi olinkin niin yllättynyt kun tällä kertaa ongelmia tuli vielä kahteen eri otteeseen.. Mutta että näinkin voi siis käydä!

16
Tyhmät kysymykset / e-ticket / netti check-in
« : 01.08.2006, 14:45:07 »
Mulla oli pieniä ongelmia e-ticketin kanssa lentäessäni Corendonilla/Martinairilla kesäkuussa. Lento oli Amsterdamista Kreetalle, ja siis tein varauksen normaalisti netissä ja sain sähköpostitse ihan normaalisti varauksen tiedot ja varmistin moneen kertaan etten todellakaan tarvitse perinteistä lippua. No, Schipholissa heti lähtöselvityksessä alkoi ongelmat.. mukanani ollut printti ei mennyt läpi, vaan virkailija soitteli muutamia puheluita, kysyi moneen kertaan etteikö mulla TODELLAKAAN ole lippua ja lähti vielä ottamaan kopioita printistäni ja passista ennenkuin päästi läpi. Luulin kaiken olevan jo ok, kunnes sitten seuraava ongelma tuli yrittäessäni päästä koneeseen..uudelleen virkailija tutki ihmeissään printtiä ja kysyi samat kysymykset, soitti parit puhelut ja ihmetteli liputtomuuttani. Siinä selviteltiin tätä mysteeriä ennenkuin lopulta mut päästettiin pitkin hampain koneeseen. Näinkin siis voi käydä kun yrittää matkustella e-ticketin varassa!

17
Eurooppa / Ateena-Kreeta
« : 28.07.2006, 12:37:38 »
Mä lennän Sterlingillä suoraan Helsingistä ensi viikolla, mutta takas Suomeen tulen niin, että lennän Sterlingillä Hanialta Tukholmaan, ja Tukholmasta Blue1:lla Helsinkiin.

18
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Sinkku/varattu
« : 28.07.2006, 12:31:41 »
Lainaus käyttäjältä: "allika"
Lainaus käyttäjältä: "porsasurhea"
hiuh,
Ma liityn kanssa sinkkuklubiin. Suomi-Ranska maaottelukin kuulosti hyvin tutulta ja nyt on paatetty, etta suositaan suomalaista  :wink:


Täällä ko. maaottelu vielä käynnissä. Helpommallakin pääsisi, joskus huokailen, miksi tähän hommaan lähdin.  Itsepäisiä ovat, mutta niin olen itsekin.


TSEMPPIÄ, kyllä se siitä!  :lol:

19
Muista maista kuin Englannista en osaa sanoa, mutta itse ainakin sain ihan ongelmitta yliopisto-paikkoja ammattikoulun todistuksella, ja varmasti AMK-opinnoistakin voi olla hyötyä.

20
Mä liityin HC:iin pari kuukautta sitten, ja syyskuussa on näillä näkymin tulossa ensimmäinen vieras Saksasta. En tiiä, mulla on jotenkin suurempi kynnys mennä itse muiden vieraaksi kuin majoittaa muita..mutta katellaan nyt miten tää eka vierailu sujuu..

Sivuja: [1] 2 3 ... 7