Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - J<3H

Sivuja: [1] 2 3 4
1
www.travellog.kilroy.fi

ihan huiput sivut blogin pitämiseen! Saa kuvia, videoita, matkareitin kartalle yms. Suosittelen!  :D

2
Pitkän etsintä-ja vertailuprosessin jälkeen päädyttiin poikaystävän kanssa Canon G9:n ja olemme olleet myös erittäin tyytyväisiä kyseiseen kameraan. Tottahan se on, että "kunnon otetta" kamerasta ei saa, mutta se on pikkuvika verrattaessa mitä kaikkea siitä saa irti  :)  Eikä se mikään kaunotar ole, mutta ei sen niin väliä.

Itsekin mietittiin ensin järkkäriä, mutta se ei olisi ollut meidän matkoilla kovinkaan käytännöllinen ja fiksu ratkaisu...

ja ainiin, suosittelen kovasti kaikkia hankkimaan itselleen gorilla podin- tosi näppärä apuväline  :D

3
Moderaattorit tekevät arvokasta työtä ja vielä vapaaehtoisestikin (?), on hienoa, että jaksatte opastaa ja antaa vinkkejä sivujen käyttöön liittyen ( esim. itsellä meni todella pitkään, kunnes ymmärsin ruveta käyttämään "haku"-toimintoa.. ).

Ymmärrän, että  kauan sitten rekisteröityneet "ärsyyntyvät" uusista, läpikotaisin käsitellyistä aiheista tehdyistä uusista ketjuista... mutta kun vie aikansa oppia tavoille, muistattehan sen  :)  

Sitten hieman kritiikkiä. Toivoisin, että jaksaisitte olla ystävällisiä ja vähemmän sarkastisia. Voin sanoa, että itselläni on muutamaan otteeseen tullut paha mieli vastauksista. Ei ole tarkoitus neuvoa, mutta älkää aliarvioiko "aloittelijoiden" tietämystä tai mielipiteitä, heillä saattaa olla joissaintapauksissa jopa enemmän kokemusta kuin jollain päällepäsmäreillä. Eihän se milloin on tänne liittynyt kerro mitään henkilöhistoriasta... ( tämä pyyntö koskee siis kaikkia, ei pelkästään modeja )

Vaikka täällä voi anonyymisti kirjoitella, niin ei muita tarvitse aliarvioida tms.

Muuten modeille tuhannet kiitokset :D

4
Miksi siis kutsutaan henkilöä, joka ei voi tilapäisesti ( esim. työnsä puolesta/opiskelut yms. ) matkustaa kahta viikkoa pidemmäksi aikaa, esim. vietnamiin, mutta joka kuitenkin syö katukeittiössä ja yöpyy hostelleissa/bungaloweissa? Turistin ja travellerin sekoitus?

mun mielestäni turisti voi olla travelleri ja toisinpäin. Ja kyllä; vaikka kiertelisi vain suomessa, on silloin "lomalla", koska on irti arjenrutiineista...  :D

eikös se loppuenlopuksi ole aika sama? pääasiahan on, että saamme kerätä kokemuksia ja matkustaa? eikö vain? :)

5
Turisti mikä turisti. Itse käsitän 'turisti' sanan " ei paikallisena ". Joku sanoikin jollain topicilla, että häntä ärsyttää travellerin elitistiseksi muuttunut merkitys- idea on siis kääntynyt päälaelleen.

Totta; turisti on lomalla, mutta eikö ole kaikki muutkin jotka ovat motiiveista riippumatta maailmalla ilman työtä? ( Keikkaduunia ei lasketa )

Itseäni ihmetyttää "turisti" sanan negatiivinen kaiku, vaikka itsekin vältän nimitystä puhuessani omasta matkakäyttäytymisesti.

Tämähän on aika kiistelty asia, mutta mielestäni on hassua, jos joku ei koe vieraassa maassa ollessaan olevansa turisti. Mikä sitten? ei ainakaan paikallinen 8)  

...Turismiahan on erilaista; sota kategorioiden välillä on vain tuntunut paisuvan jo lähes naurettavaksi.

6
Tyhmät kysymykset / Tyhmiä kysymyksiä Intiasta
« : 01.11.2007, 20:12:55 »
Jatkaisin vielä siitä Diu ( -saaresta? ). Eli sinne siis pääsee mm. bussilla, mutta entäpäs jos haluaisin mennä sinne lautalla, vaikka Mumbaista, miten onnistuu/kauanko menee aikaa/hinta noin suurinpiirtein? Miten sinne olisi teidän mielestänne fiksuinta mennä?

 Ajattelin lukea ko paikasta LP:stäkin, mutta opas tulee postin mukana vasta parin päivän päästä, enkä malttaisi odottaa :?

Dankyy kaikille :D

7
Terveys ja turvallisuus / malarialääkitys
« : 31.10.2007, 01:14:22 »
Selvätuo. Kiitoksia kovasti! :D

8
Terveys ja turvallisuus / malarialääkitys
« : 30.10.2007, 21:17:25 »
ps. ja koska "riskialue" on viimeisimpiä paikkoja minne menemme, niin se ei haittaa niin paljoa jos yhden tabletin nielee viikossa.. toivottavasti ei vaan tulisi niitä sivuoireita.

+ Syötäisiin yksi paketti.

9
Terveys ja turvallisuus / malarialääkitys
« : 30.10.2007, 21:13:54 »
Tiedän. Eikä se tuntunut tuottavan ongelmaa, koska lääkäri sanoi, että voimme aloittaa kuurin ihan hyvin paikanpäälläkin-tosin viikko ennen riskialueelle saapumista. Hän antoi ihan selkeät ohjeet miten tässä tapauksessa tulisi toimia.

Ihmetyttää vain, että minkä takia hän ei myöskään korostanut sivuoireiden olevan noin suuria,mitä olen mm. täältä lukenut, vaikka kysyin asiasta.

10
Lentomatkustus / Lentopelkoa Intian sisäisille!!
« : 30.10.2007, 20:00:41 »
haha. Sano nyt vielä, että yhtiö oli IndiGO, joka mainostaa olevansa "hassle free" ? melko ironista, jos näin oli :lol:

Ainakin yhtiö yritti pysyä aikataulussa, vaikka surulliselta tuo silti kuulosti.

11
Terveys ja turvallisuus / malarialääkitys
« : 30.10.2007, 19:49:39 »
Joku puhui jostain homeopaattisesta (malaria-)lääkityksestä...?
Kiinnostaisi kuulla lisää tuosta :)

Lääkäri "määräsi" itselle ja poikaystävälle Lariam-kuurin, tai siis antoi reseptin, mutta ei olla vielä haettu niitä... ajattelimme vetäistä jonkin näköistä pilleriä ( tai sitten ei... emt vielä ) naamaan sen aikaa kun ollaan Goalla, mutta muualla ei aiota syödä mitään myrkkyä-pelottaa ne sivuoireet :?

Mites muuten, onkos teillä ollut rokotus Japanin aivokuumetta vastaan Intiassa reissatessanne? Tuli vaan mieleen, että terkkarissa siitä höpistiin ja saatiin reseptikin siihen, mutta tänään kun soittelin ja varailin aikaa rokotushoitajalle, hän sanoi, että näin lyhyellä varoitusajalla on aika turhaa ottaa, ei kuulemma hyödyttäisi mitään.. eli kai sitä ilmankin pärjää?

dankyy :D

12
Varusteet ja pakkaaminen / Hyttysmyrkky Intiassa
« : 26.10.2007, 23:21:33 »
hyhhyh. Oon itseasiassa joskus lukenutkin tuon kyseisen keskustelun. Ei kyllä tosiaan mitään "herkkua"  :x

Muttamutta.... tietäisikö joku miten noita hyttysverkkoja saa hankittua Intiasta? vaikka heti Delhin päästä? Myydäänkö "yleisesti"?

taktak :D

13
Lentomatkustus / rinkka lentokoneessa
« : 26.10.2007, 23:19:20 »
Hihii. Toivottavasti tuo pätee vieläkin^^ ... :D  Olis kyllä kiva ainakin menomatkalla pitää reppu kabiinissa...

14
Varusteet ja pakkaaminen / Hyttysmyrkky Intiassa
« : 26.10.2007, 15:57:20 »
... Itsekin olen yrittänyt löytää vastausta-ja joku muukin tätä kyseli; eli myydäänkö hyttysverkkoja ihan "yleisesti" Intiassa vai täytyykö niitä etsiä??

Tuntuu Suomessa olevan hurjan kalliita nuo hyttysverkot ~100e
... :evil:

Vai miten olette itse toimineet?

Kiiitos.

15
Lentomatkustus / rinkka lentokoneessa
« : 26.10.2007, 15:39:58 »
...Mä haluaisin ottaa mun 45L "repun" kabiiniin, mutta kokonsa puolesta sitä ei nippa nappa saa ottaa... ( ainakin Finnairin websivuilla annettujen mittojen mukaan ) . Nyt sitten luin jostakin matkailupalstalta sellaisen epämääräisen tiedon, että jos se on esim. puolillaan, niin sen voisi kabiiniin saadakin(?). Menomatkalla olisi helpompi, että se olisi "vieressä" kokoajan, mutta paluumatkalla voin sen mielihyvin ruumaan tunkea...

Mitäs mieltä olette?

taktak :D

16
Tyhmät kysymykset / hyttysverkko
« : 26.10.2007, 02:02:13 »
Olettaisin, että Intiastakin saa helposti hankittua hyttysverkon?
...Mistä päin ( esim. Delhi ) olette ostaneet sen? tai siis myydäänkö niitä yleisesti vai onko hankalaa löytää?

taktak :D

17
ok. Kiitos. Kuulostaa siltä, että voisinkin selvitä :D

18
tännehän sai esittää mitä ihmeellisimpiä kysymyksiä, joten esittäisin seuraavanlaisen.

Minulla kun sattuu olemaan ärsyttävän nopea aineenvaihdunta, niin tuleeko olemaan ongelmallista matkustaa bussilla Intiassa pitkiä matkoja? vai miten/kuinka usein bussit pysähtelevät vai mitä vaihtoehtoja on sen lisäksi, että voi pissata housuun, mikä ei erityisemmin houkuttele...


taktak :D

19
Intia / Intia / vinkkejä kaivataan
« : 17.10.2007, 23:30:52 »
ps. Hampi ja Lonar Crater on jo listalla. Ei kukaan sattuisi tietämään, miten tuonne kraaterin luo helpoiten pääsisi?

taktak :)

20
Intia / Intia / vinkkejä kaivataan
« : 17.10.2007, 23:29:26 »
Eli, Oletan, että täällä on kokeneita Intianmatkaajia, joten kysyisin seuraavanlaista:
 Reittini kulkee läpi Delhin-----> Keralan-Karnatakan-piipahdus Goalla-Maharashtran sekä Rajasthanin.
Mitkähän kylät ja kaupungit* matkan varrella olisivat "kokemisen arvoisia?" Tiedän, että jonkun mielestä löydän vastauksen www.google.com:sta, mutta en kaipaa teoriaa vaan käytännön tietoja ja kokemuksia ja senhän takia tämä foorumi on olemassa, eikö? .... (* + muut piipahduskohteet )

..ja tietenkin ottaisin vastaan käytännön vinkkejä matkaa varten, jos joku sellaisia innostuisi jakamaan. Melko hyvin olenkin niitä saanut lueskelemalla vanhoja keskusteluja :)


kitoooos :D

Sivuja: [1] 2 3 4