Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - itunana

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Matkaseuraa joulu/uusivuosi-08
« : 07.07.2008, 22:25:13 »
Mieli tekisi jouluksi/uudeksi vuodeksi ottaa ja lähteä johonkin, mieluiten lämpimään  ;) Matkan määränpää vielä auki (esim thaimaa, intia jne voisi kiinnostaa) mutta ehdotuksia otetaan vastaan enemmän kuin mielellään. Loma-aika olisi näillä näkymin 20.12.08-4.1.09 ja 2vkoa olisi tarkoitus reissata.

Itse olen 21.v nainen espoon suunnalta ja kaikki kaverit on estyneitä lähtemään reissuun tuolloin, joten siksi matkaseuraa kaipailisin. Reissattu on jonkun verran yksinkin, rajoittuneena tosin näihin "naapurimaihin". Reissusta vielä sen verran, että kaipailisin rentoa seuraa ja tekemistä rannalla löhöömisestä kaikkeen mahdolliseen toimintaan.

Matkaseuraa kaipaavat ilmotelkaa itsestänne ja ehdotuksia paikoista jonne "uskaltais" yksinkin lähteä saa laittaa.

2
Matkaseuraa / Vs: Jouluksi Intiaan?
« : 01.07.2008, 22:17:45 »
Täällä ois kans parikymppinen naisenalku lähdössä reissuun (ajalla 20.12-4.1 ois lomaa ja 2vkoa olisi tarkoitus reissata) Intia kiinnostais kovasti. Ihan yksikseen ei rohkeus riitä lähteä noin kauas vaikka muualla onkin tullut reissattua ;D Eli matkaseuraa jouluksi ja uudeksi vuodeksi etsiskelen! mitään ei oo suunniteltu valmiiks eli ehdotuksia otetaan vastaan............

3
pipar: hehey laitoin postia sulle

4
Hejsan!

Itse olen nyt ekaa viikkoa Ruotsissa au-pairina ja kaipaisin vertaistukea ;D tylsistyttää vähän kun ei ole saanut vielä tehtyä oikein mitään. Majailen siis lidingössä tukholman lähistöllä ja olisi kiva saada uusia tuttavuuksia!

5
Hejsan, itse olen tulossa Ruotsiin Lidingöön tammikuussa ja olisi tosi kiva tutustua myös suomalaisiin. Olen siis keväällä 21v. täyttävä ja auppariksi ruotsiin.

Sivuja: [1]