Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - karistys

Sivuja: [1]
1
Tarjolla vuokralle halpa huone tilavasta, siististä, hyvin varustellusta ja paikallisiin standardeihin nähden varsin hyvin rakennetusta asunnosta.

Alhaalla linkki ilmoitukseen. Olen asunut huoneessa lokakuun alusta ja nyt 28. huhtikuuta lähden takaisin kohti Suomea. Kämpästä vapautuu muitakin (suurempia ja/tai valoisampia) huoneita kesän aikana, joten silloin on mahdollisuus "päivitykseen" ja miksei myös jonkin tutun rekrytoimiseen kämppikseksi asuntoon.

Hinta huoneesta on 320 euroa kuussa sisältäen kaikki kulut (netti, sähkö, vesi, keittokaasu, lämmityskaasu ja ainakin vielä hetken jopa yhteisten tilojen siivous kerran kuussa).

Huoneistossa 2 kylppäriä, iso olohuone, keittiö ja valopihalla (huoneen ikkuna on tänne) sijaitseva kodinhoitohuone, jossa on pesukone ja kuivuri. Myös pieni parveke löytyy kadulle päin. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja talossa on hissi. Ovesta 2m on pieni supermarket ja parempia valikoimia löytyy muutaman sadan metrin päästä. Metrolle (Fontana tai Lesseps on 550-600m ja paikallisjunalle (Placa Molina, St. Gervasi) noin 300m, molemmilla pääsee kätevästi Placa Catalunyalle muutamassa minuutissa.

Huone on kuvasta poiketen kalustettu sisältäen: sänky (80cm), työpöytä, tuoli, yöpöytä, kirjahyllyt, laatikosto ja lisäksi iso vaatekaappi.

http://www.idealista.com/en/inmueble/25185536/?xtmc=2_7_calle-zaragoza-barcelona-&xtcr=9

Tuolta löytyy yhteystiedot - yhteydenotossa pärjää englannilla, espanjalla tai katalaanilla.

2
Ranska / Vs: Pariisi
« : 14.03.2010, 03:31:56 »
Eiffel, riemukaari, Montmartre, Notre Dame ja Louvre olis varmaan ykköskohteet. Kannattaa scoutata etukäteen pari hyvää raflaa / kahvilaa, nii voi sitten pistäytyä hyvässä paikassa nauttimassa ateriat eikä tarvii tyytyä johonkin turistisyöttölään/-juottolaan. reilulla kympillä saa 10 kertalippua. Niillä varmaan pärjäilee yhen päivän.

3
Nope, mut en oo kyl mitään hirveen huonoakaan kuullut kavereilta, jotka on ollut. Hakemus vetämässä New Yorkin pääkonsulaattiin ja ainakin työkuvauksen perusteella ihan asiallista hommaa. Ens viikon aikana selvinnee sattuuko omalle kohdalle.

4
Onkos kukaan koittanut soittaa noita lippuja itselleen?

Numeronhan saa niin showsta kuin netistäkin, mutta internetin ihmemmaassa on hyvin ristiriitaista tietoa siitä kuinka tuo toimii, jotkut vakuuttavat 6kk jonotusajan olevan normaalia, toisaalla sanotaan vain ettei ihan samalle päivälle tai välttämättä edes viikolle saa lippuja. 6kk ja 1vko on aikas iso ero, joten mikä lienee totuus? Ja toimittavatko kotosuomeen?
En oo soittamista kokeillu, mutta paikan päältä on kyllä tullu liput haettua. Kannattaa tosiaan mennä aamusella hyvissä ajoin, mieluiten vähän ennen kasia, mestoille niin homma on aika saletti. Sieltä saa sellasen jonotusnumeron, joka oikeuttaa sitten paikkaan iltapäivän jonossa.

Ekalla kerralla oltiin liian myöhään paikalla ja jouduttii aika nopeesti pois sieltä iltapäivän jonosta. Mutta seuraavaa päivänä suunnattii ajoissa paikalle ja saatiin ekat numerot. Sillä kerralla 8 pääs sisään. Määrä vaihtelee varmaan päivittäin aika paljon, todennäkösesti yleensä pääsee useampi.

TKTS boothista saa tosiaan hyvin lippuja teattereihin tms. Oltii muistaakseni joskus viiden aikaan lippuja sieltä hakemassa ja jonoo ei ollu yhtään. Saatii ihan ok paikat Phantom of The Operaan Majestic Theatreen. Oisko maksanu 30 taalaa. Nämä siis vuonna 2005 marraskuussa.

Osuttiin paikalle NY City Marathonin aikaan. Ens vuonna vois vaikka testaa lähtee juokseen setin ihan ite.

5
Väli-Amerikka ja Karibia / Vinkkejä Mexico-belize-kuuba
« : 22.02.2008, 02:44:33 »
Tuli semmonen vahva ehkä fiilis sellasesta, että vois syksymmällä tehdä matkan hki-nyc-mexico city-havanna-mexico city-nyc-hki (jos työt ja opiskelut antaa periksi)

Pikasesti katselin tuossa lentoja ja näyttäis Finnairilla pääsevän JFK:lle ja takas noin 450 eurolla. Sieltä Mexico cityyn ja takas liput oli 180 taalaa. Mutta paljonkohan on toi viimenen pätkä tonne Kuubaan? Mitä vähän hain joillain hakukoneilla, nii kaikki oli päälle 400 euroa. Ei kai se voi ihan niin kallista olla?

Tarkotus olis pysähtyä nykiin ehkä pariks päiväks katsoon pari broadway showta ja pari museoo, jotka jäi viimeeks vähemmälle ja sit jatkaa siitä Cityyn. Mitäs kaikkea siellä lähimaastossa kannattaa käydä tsekkaamassa? Sit jos vielä jonkun viikon pystyis irrottamaan Kuuban puolelle, niin kannattaako siellä sitten lähteä Havannasta suuntaamaan johonki muuallekin ja jos niin mihin? Ehkä vähän rantalomaakin vois siinä ohessa viettää... Espanja menee sen verran, että Kuubassa varmasti pärjää pahimpien ongelmien yli, mutta vissiin enkulla tulee kans tarvittavan verran toimeen? Vaihteleekohan se sitten Havannan ja muiden paikkojen välillä?

Ja mitenköhän noi viisumijutut toimii tonne Meksikoon ja Kuubaan? Tollasella reissulla, jonka koko pituus olis varmaan maks reilut 2 viikkoa.

Sivuja: [1]