Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - dji

Sivuja: [1]
1
Onko kukaan yrittänyt perua tätä CityDealin huijausdiiliä? Itse olen nyt käyttänyt kaksi tuntia aikaa yrittäen varata lippuja, mutta aina sen jälkeen kun on saanut matkustajien tiedot ja passin numerot syötettyä ja painaa "confirm" tulee ilmoitus "Sold Out". Onkohan lopullinen tarkoitusperä kerätä identiteettitietoja? Varmaan sieltä niitä vapaitakin lentoja voisi saada, ainakin kun ottaisi yhteyksiä joissa pitää yöpyä lentokentällä tai maksaa tuplasti "veroja" siihen verrattuna millä saisi Finskin sivulta varattua suorat lennot. Paras "vero ja polttoainelisämaksu" (hah!) oli 426,- Lontooseen / henki.

Mulla oli sama ongelma ja kun sain vihdoin puhelimenpäähän Citydealin työntekijän, tämä kertoi, että varausjärjestelmä ei hanskaa Air Francen lentoja oikein. Eli järjestelmä tarjoaa lentoja, jotka ovat oikeasti jo loppuunmyytyjä. Sain peruttua diilin sillä verukkeella, että meille sopivilla matkapäivillä järjestelmä tarjosi ainoastaan Air Francen lentoja.

2
Lentomatkustus / Vs: Lentokentillä nukkuminen!
« : 24.06.2009, 14:22:04 »
Ite vasta Bremenissä hengailin yön juna-asemalla, kun sain sellaista infoa, että kenttä on suljettu 23-03. En jaksanut lähteä kentälle asti tarkistamaan saako sinne jäädä yöksi vai ei, lento lähti 06:30. Näytti kuitenkin siltä, että siellä oli porukkaa penkeillä nukkumassa kun saavuin sinne joskus kello 05, eli ois varmaan kannattanu ainaki käydä kyselemässä. Ei vaan ite jaksanu lähtiä säätään  ;D

Kenttä on tosiaan suljettu yöllä, mutta lentokenttäpoliisi/vartija kyllä päästää sisälle kun on näyttää lippua aamulennolle. Terminaalirakennuksen kyljessä on ovipuhelin, johon pirauttamalla poliisisetä tuli päästämään sisälle. Näin ainakin viime keväänä. Penkit olivat käsinojattomia, joten nukkuminenkin onnistui.

3
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Jet airways Indiasta
« : 01.06.2009, 12:00:42 »
Itsekin lensin ko. firmalla sisäisen lennon pari kuukautta sitten. Kone uusi ja palvelu pelasi. Ei siis valittamista.

4
Aasia / Vs: Viisumit ja muut paperit!
« : 11.11.2008, 09:02:07 »
Uskaltaakohan Intian viisumihakemuksen mukana passeja lähettää suurlähetystöön postissa miten? Jos lähettää kirjattuna kirjeenä, niin hakevatko ne suurlähetystöstä sen sitten lähimmästä postista (eikös se kirjattu kirje sinne mene?)? Vai onko parempi vain luottaa onneensa, että passit löytävät perille suurlähetystöön normaalillakin kirjekuorella?

Niin ja, kai 2 hakemusta ja passia voi lähettää samassa kuoressa?

http://www.indianembassy.fi/index.php?id=210

Tuollahan se lukee, että kirjattuna kirjeenä tulee lähettää ja palauttavat passin  kirjattuna. Kesällä haettiin samassa kuoressa kahta viisumia ilman mitään ongelmia.

5
Aasia / Vs: Laos
« : 07.07.2008, 10:23:22 »
Minkälaisessa kunnossa Laosin tiet ovat sadekaudella? Olisi tarkoitus syyskuun alussa siirtyä Vientianesta kohti etelää ja Don Detiä, mutta epäilyttää noiden teiden kunto. Jos jollakin on kokemusta, olisi mukava kuulla. Vaihtoehtoinen reitti voisi kulkea Thaimaan puolella, mutta mieluummin matkuistaisi Laosissa, kun sinne on kerran mennyt.

6
Aasia / Vs: Laos
« : 22.04.2008, 12:11:01 »
Thaimaahan ei tarvitse tuolla ajalla viisumia.

Tuolla toisessa ketjussa oli puhetta, että kaipaisivat lentokentällä viisumia jos lentoliput näyttävät, että on maassa yli 30 vrk. Eli pitäisi olla todiste maastapoistumisesta (esim. lentolippu Laosiin) tai sitten viisumi. Ei taida lentokenttävirkailijalle kelvata jos sanoo menevänsä Laosiin ja olevansa Thaimaassa vain muutaman pvän?

7
Aasia / Vs: Laos
« : 22.04.2008, 08:32:19 »
Mikä olisi paras suunta lähteä kiertämään Laosia? Eli lento olisi tarkoitus ottaa Bangkokiin, josta käsin sitten kiertää ainakin Laosta ja Kamputseaa, visiitti myös Vietnamiin mahdollinen jos aikaa jää.

Alunperin ajattelin, että suuntaisi maateitse Bangkokista Vientianeen, josta sitten etelään kohti Siem Reapia ja Phnom Penhiä. Reissu kestää reilun kuukauden, joten lento Bangkokista jonnekkin olisi myös passeli, niin säästyisi Thaimaan viisumin hankinnalta. Reittiehdotuksia?

Sivuja: [1]