Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - idi

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Oon ollut muutamina viime päivinä Allianssin Nuorisovaihdon kanssa yhteydessä SWAP ohjelman tiimoilta ja sain eilen hyviä uutisia. Säännöt on muuttumassa ensi vuodelle hieman ja hakijalla ei tarvitse enään olla voimassa olevaa opiskelijakorttia, riittää että on valmistunut vuoden sisällä hakemisesta.

Eli jos joku vasta valmistunut pähkäilee että mahdollisuus meni jo, niin ei syytä huoleen, voit hakee vielä ens vuonna :)

2
Suomi puuttuu ainakin Kanadan maahanmuuttoviraston listoilta, joka luultavasti on kuitenkin luotettavampi lähde. Saattaahan olla että kyseinen organisaatio ei oo vaan päivittänyt listaa maista muutamaan vuoteen. Mutta yrittänyttä ei laiteta, joten voihan sitä aina kokeilla  :)

3
Tervehdys!

Onko kellään uutta tietoo Work and Holiday viisumista Kanadaan? Suomi ei vieläkään löydy listalta, mutta tietääkö joku ollaanko tän eteen tekemässä jotain lähiaikoina? Ens vuoden puollella olis kova halu mennä Kanadaan  :)

4
Kiitos vastauksesta!

Pakko kyllä myöntää että täällä on vaatimustaso aika paljon alhaisempi kun monessa Suomen yliopistossa gradua tehdessä. Tein Suomessa kandin ja seminaarityön tekeminen oli aikalailla samaa tasoa tämän kanssa. Aineistoa hankin kyllä myös tekemällä muutaman haastattelun kyselyn lisäksi.

5
Tervehdys Pallontallaajat!

Olen parhaillaan kirjoittamassa gradua Edinburgh Napier yliopistoon Skotlantiin aiheesta lentoallianssit. Tarkoituksena on tutkia kuinka tietoisia kuluttajat ovat lentoallienssien tuomista eduista ja vaikuttavatko allianssit  ostopäätökseen lentoa valitessa. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä. Kyselyyn vastaamiseen menee noin  viisi minuuttia. Olisin super kiitollinen jos mahdollisimman moni voisi kyselyn käydä täyttämässä alla olevassa linkissä! Kysely on Englanniksi.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dHNVQ0NST3Nmc00wZncwWFZMeUY2U0E6MA#gid=0

6
Iso-Britannia / Vs: Belfast
« : 05.02.2014, 17:29:27 »
http://www.belfastcitysightseeing.com/gc/ täältä löytyy ainakin hinta-laatu suhteeltaan ihan hyvä päiväretki Giant's Causewaylle, itse tein sen marraskuussa 2013!

7
Nostellaanpas tätä vähän ylös!

Löytyykö täältä ketään kahviseuraksi Edinburghin sateiseen syksyyn? Itse muutin tänne noin kuukausi sitten opiskelemaan ja olis mukava tavata muitakin suomalaisia :)

8
Skotlanti ja maisteriopinnot kutsuvat syyskuussa  :)

9
Mulla äiti sairastui vakavasti kun olin Australiassa. Vaihdoin lennon aikaisempaan ja hain muutoskulut Fennialta takaisin. Ilman ongelmia ne sieltä sai.

10
Pallontallaajaklubi / Vs: Piknik-miitti la 9.6., Helsinki
« : 07.06.2012, 19:59:11 »
Voisin yrittää uutena naamana myös ilmestyä paikalle! Mistäs teidät tunnistaa?  :)

11
Yleinen / Vs: Elokuvateatterit maailmalla
« : 04.06.2011, 18:00:56 »
Mä oon käynyt leffoissa lähinnä englanninkielisissä maissa ja aika samanlaisia ne kaikki on ollu, poikkeuksina on Australiassa olleet ulkoilmateatterit. Erityisesti Darwinissa oli aivan ihana paikka jossa leffa näytettiin pienessä puiden ympäröimässä puistossa. Puiden oksille oli ripustettu sinne tänne pieniä lyhtyjä, taivaalla oli tuhansia tähtiä ja leffan sai katsoa vilttiin käpertyneenä mukavilta kansituoleilta.  Ja baaritiskikin löyty! Se oli siisti kokemus  :)

12
Ylläpito tiedottaa / Vs: Pallontallaajat-paitatilaus
« : 29.04.2011, 19:30:06 »
Täältä tulee kannatusta myös ylemmälle vaihtoehdolle, oli paljon selkeemmän näkönen :)

13
Yleinen / Vs: Vastaa opinnäytetyön kyselyyn
« : 06.04.2011, 00:29:43 »
Vastattu on :)

14
Yleinen / Vs: Yksin matkustaminen
« : 20.01.2011, 16:09:50 »
Suomalainen "perus" englanti on jo erittäin hyvää monen maan mittapuulla. Eli ei hätää, varmasti sillä reissuissa selviät oikeen hyvin. Ja aika äkkiä huomaa kuinka paljo sitä on ihan telkkariaki kattomalla oppinu ku pääsee puhumisessa alkuun  ;)

15
Mulla oli ainakin vaan suomalainen kortti ja hyvin pelitti, eli vuokrailtiin autoja ja ajeltiin ympäriinsä. Eipä tuota pahemmin tarvinnu edes näytellä, vuokratessa taisin näyttää ainoon kerran..

16
Vähän on aikaa jo viime viestistä mutta pitää kommentoida koska oon tätä itekin useesti miettiny. Suosin omilla reissuillani lähes aina rinkkaa koska sen kanssa on mun mielestä vapaampi liikkua. Pakkaan vaan sen verran tavaraa mukaan mitä jaksan hyvin kantaa. Rinkan kanssa kädet jää vapaiks, jos tyyliin tarttee vaikka jotain ruokakassia kanniskella tai karttaa lukee, samoin itellä on joskus vaikeuksia päästä korkeempiin juniin sisälle, koska oon tosi lyhyt. Rinkan kanssa tääkin onnistuu paremmin kuin matkalaukun (molempia oon kokeillu). Samoin rappuset on paljo helpommat kiivetä ylös ja miksei tulla alaskin rinkan kanssa  :)

17
Pallontallaajaklubi / Vs: Miitti Rovaniemellä?
« : 30.12.2010, 21:05:48 »
No hienoo! Lisää väkee vaan pukkaa  :D Mä voin laittaa sulle viestiä jos jotain saadaan aikaseks. Palailen Rolloon tammikuun lopussa niin alan sitte huuteleen tänne lisää :)

18
En nyt ihan kovin tarkkaa tietoo pysty antaan mistään, mutta mitä omia kokemuksia muistelen niin sesonkien mukaan kannattaa tosiaan vähän suunnitella mihin on menossa milloinkin jos työn teko on mielessä. Esimerkiks kun Pohjois-Australiassa on kuiva kausi noin huhtikuusta syyskuuhun niin hommia löytyy erityisesti ravintola-alalta paljon, mutta muina aikoina koko paikka on aika kuollut sadekauden takia. Ja taas päinvastoin etelässä, eli kun pohjosessa sataa niin etelässä on kesä kuumimmillaan joten myös matkailijoita riittää -> enemmän töitä. Itsestä vaan tuntu, että piti yrittää ajottaa paikalle saapuminen hyvin jos hommia aiko saada, koska esim. Broomessa olin liian aikasin sesonkiin nähden mutta lopulta Darwiniin saavuin sen verran myöhään että isot laumat reppumatkailijoita oli ennättänyt sinne jo työnhakuun ennen mua. Se siis kannattaa ottaa myös huomioon, eli siellä missä on töitä tarjolla on viellä enemmän matkailijoita ettimässä töitä! Näin siis ainakin miten itse koin tilanteen.. Eniten työpaikkoja näiden poiminta hommien jälkeen on varmaan just baareissa ja ravintoloissa. Tosta koulutuksesta saattaa olla paljonkin hyötyä paikoista tapellessa, koska suuri osa jengistä ettii töitä ilman minkäänlaista koulutusta tai työkokemusta.

Tästä muuten tulikin mieleen, että Broomessa yks kaveri joka oli ollu monta vuotta töissä matkailu-alalla, lähinnä hotelleissa, sai aivan mahtavan paikan luksus resortista (en tiä millä sanalla olisin sen kääntänyt :D) ja oli siellä töissä koko sesongin. Tällasia paikkoja oli vaikka kuinka, mutta työnantajat yleinsä vaati jonkinlaista kokemusta.

19
Pallontallaajaklubi / Vs: Miitti Rovaniemellä?
« : 18.12.2010, 00:07:08 »
No hei! Onhan täälä muitakin :) Palailen Rolloon tammikuun loppupuolella ja sen jälkeen vois yrittää jotain keksiä, vaikka yksillä käydä tai jotain  :) Nyt kun sais viä lisää porukkaa innostuun matkaan mukaan..

20
Australia ja Oseania / Vs: Tasmania
« : 30.11.2010, 22:44:21 »
Liftaamisesta en osaa sanoo, mutta itse ainakin suosittelen oman auton vuokraamista, erityisesti asunotauton. Sillä oli helppo mennä mihin ite tykkäs ja leirintä-alueita löyty ihan kivasti matkanvarrelta niin että suihkuun pääsi välillä. Julkinen liikenne kun saarella ei tosiaan oo kovin kattavaa niin hienoimmat paikat saattaa jäädä näkemättä.

Jos porukkalla haluaa vuokrata autoo, niin kannattaa vilkasta global gossip sivusto. Siellä on aina paljon ilmotuksia joissa etsitään ihmisiä joiden kanssa vois vuokrata yhteisen auton. Ite löysin sitä kautta muutaman ihmisen ja porukka kasvo viellä Hobartissa kahdella hengellä.

Oli aika unohtumattoman hienot kaks viikkoa asuntoautossa britin, saksalaisen, jenkin ja kahden irkun kanssa :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 5