Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Laeppae

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Aasia / Vs: Malediivit?
« : 16.01.2016, 19:09:15 »
Löytyykö lauttamatkan päässä olevilta saarilta mitään tajunnan räjäyttäviä rantoja tai lepposaa menoa, ottaen huomioon että aika paljon on paratiisirantoja tullut nähtyä vai tuleeko mahdollisesti pettymys?
Aiempien kirjoitustesi perusteella arvelen, että pettymyksen riski on huomattava. Vedet voivat olla kirkkaat ja meri täynnä elämää, mutta hinnoissa häviää selvästi esim Indonesialle eikä halvan hintatason edesauttamaa leppoista reppumeininkiä pääse helposti syntymään edes nyt kun kauan jälkeen vapaiden hippivuosien matkustus  ns "paikallisille" saarille on taas ollut muutaman vuoden sallittua . Saaret pysyvät varakkaiden paratiiseina niin kauan kuin hallitus ottaa majoittajilta tuntuvan yöpymisveron.

Joo näin vähän mietinkin. Indonesialla, Filippiineillä, Karibialla yms. on tullut pyörittyä, niin ei ehkä tuu sit mentyä, vaikka siihen naapuriin Sri Lankalle tie viekin. Juurikin hintataso ja tuo turistidollarin perässä juokseminen arveluttaa.

2
Matkaseuraa / Kaakkois-Aasia maalis-toukokuu
« : 12.01.2016, 08:58:15 »
Morjesta. 31v suhteellisen paljon matkaillut mies pyörii maaliskuusta alkaen Aasiassa. Maaliskuussa Sri Lankassa ja huhtikuussa Myanmarissa. Toukokuussa ajattelin Koreaan ja Japaniin ja etenkin sinne olisi reissuseura tervetullutta kustannuksia jakamaan. Laita viestiä jos samansuuntaisia mieltymyksiä.

3
Aasia / Vs: Malediivit?
« : 29.12.2015, 18:47:50 »
Moi! Hanna71, oliko millainen reissu Malediiveilla? Tai muut kävijät, teidän mielipiteitänne? Löytyykö noilta lauttamatkan päässä olevilta saarilta mitään tajunnan räjäyttäviä rantoja tai lepposaa menoa, ottaen huomioon että aika paljon on paratiisirantoja tullut nähtyä Karibialla yms.. vai tuleeko mahdollisesti pettymys?

4
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Mihin Karibian saarelle?
« : 26.04.2015, 19:54:19 »
Molemmat valuutat käytössä, paikasta riippuen. Hollannin puolella eurot yleisempiä. Osa kiinalaiskaupoista esim. ranskalaisella puolella myy 1:1, eli vaikka hinta on euroina, maksuvaluuttana käy myös taalat. Eli dollaria siis tietenkin kannattaa käyttää tässä tapauksessa, vaikka säästö ei nykykurssilla ole kovinkaan merkittävä.

5
Aasia / Vs: Kambodza
« : 09.04.2015, 19:16:01 »
Pahoittelut jos tästä on jo ollut puhetta mutta, olen tällä hetkellä Thaimaassa ja olisi hienoa nähdä myös Angkor wat. Aikaa olisi noin 4-5 päivää, saako Bangkokista nykyään jotain pakettireissuja angor watille vai pitääkö säätää omatoimisesti? Riittääkö tuo aika moiseen lenkkiin kun about 18 päivä olisin BKK:ssa ja 23 päivä lähtee lento BKK:sta kotiin? Olisiko paras tapa lentää Siem Reapiin vai bussi? Miten viisumihommat hoituu helpoiten? (ei ole rajanylityksistä pahemmin kokemusta)

Pakettireissuista en tiedä, mutta voisi kuvitella, että jostain löytyy myös niitä. Itse kuitenkin tuon aikajanan puitteissa ottaisin menopaluun Air Asialla (bussi toki halvempi, mutta aikaa menee koko päivä periaatteessa), guesthouse Siem Reapissa ja fillari jostain vuokralle ja omatoimisesti käy tsekkaamassa Angkorin yhtenä päivänä ja muut päivät tutustuu Siem Reapiin tai lähiympäristöön muuten. (Asunut siellä kolme kuukautta, eli voi pistää yksityisviestiä, jos jotain kysyttävää...). Ja visa-on-arrivalin saa lentokentältä/rajalta maahan saapuessa, oiskohan 20 taalaa hinta muistaakseni.

6
Joo oli mielessä läppärin korvaaminen hybridilaitteella, eli juurikin joku Asuksen Transformer Bookeista tai Acerin Switch on monipuolisuudessaan alkanut houkuttelemaan.

7
Onko suosituksia hyvästä reissuläppäristä alle 14 tuuman ja alle 400 euron?

8
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Minkä rinkan ostan?
« : 19.03.2015, 16:58:33 »
Parin rinkan jälkeen tämä on aivan ylivertainen: http://www.stadium.fi/urheilu/retkeily-ja-matkailu/reput-laukut/143748/everest-adv-wr-bag-60l#.VQrje46HHMw

Mahtuu koonsa puolesta vielä käsimatkatavarana (testattu mm. RyanAir ja Norwegian ilman sanomisia), vedenkestävä, sopivasti taskuja ja vetoketjut saa lukkoon ja tavaroiden pakkaaminen myös paljon helpompaa. Ja hinta ei päätä huimaa. Ei paluuta rinkkaan enää. Harvat reppureissaajat kävelee kymmeniä kilometrejä rinkkansa kanssa. Löytyy myös 40litran ja 80 litran mallit. *****

9
Onko porukkaa asunut Turkissa? Missäpäin mukava viettää esim. talvikuukausia, varmaankin etelässä?  Hintataso ja eläminen ylipäätään minkälaista? Turistikohteet varmaan suht hiljaisia talviaikaan, kokemuksia?

10
Kiinan viisumi varmaan kannattaa säätää vasta Mongoliassa (onnistuu vajaassa viikossa Ulan Batorissa), jolloin ei tartte huolehtia noista maahantuloajoista yms.

11
Matkaseuraa / Vs: Viikoille 35-37 seuraa Euroopassa!
« : 09.08.2014, 19:24:34 »
Balkanilla syyskuun alkuun asti ja sen jälkeen varmaan ainakin Italiaa ja Ranskaa. Saa ottaa yhteyttä, jos liikkuu tonteilla, niin keksitään jotain!  Pääseekö Eemelin porukan asuntovaunuun taittamaan jotain matkaa? :)

12
Saa myös tarjota.

13
Laitoin mailia.

14
Myydään siis otsikossa kuvailtu reppu: http://www.over-board.co.uk/waterproof-backpack-30ltr-blue.html

Hp. 50e, tuote on uusi ja löytyy Lappeenrannasta.

15
Mikäli jollain vielä löytyy kyseinen tietokonemalli, niin täältä löytyisi koneeseen upouusi akku.

16
Laittelin sähköpostia...

17
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Dominikaaninen tasavalta
« : 26.01.2014, 05:48:53 »
Moro hip! Milloin maisemissa? Itse Dommareissa 4. helmikuuta alkaen...

18
Matkaseuraa / Karibia helmikuu 2014 ->
« : 26.01.2014, 05:41:39 »
Morjesta pöytään! Jos ketään pyörimässä itä-Karibialla nyt helmikuusta etiäpäin, niin ilmoitelkaa elostanne, jos matkaseura alueella kiinnostaa :)

Itse 29-vuotias mieshenkilö.

19
Aasia / Vs: Taipei / Taiwan, kannattaako lähteä?!
« : 08.01.2014, 17:38:31 »
Kenting, eteläkärjessä.

20
Matkaseuraa / Vs: Tammikuussa Myanmariin?
« : 03.01.2014, 08:28:18 »
Miksei, jos löytyis edukkaat lennot Kambodzasta :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 8