Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Daria

Sivuja: [1] 2 3 ... 53
1
Tanska.
Sinne uudelleen vain jos on pakko. Lasken sen varaan, ettei ole ja tule sitä pakkoa.
Ehkä rumin kieli ikinä, korvat hajoo. Ikäviä ihmisiä. Kallista. Tylsä, tasapaksu, mitäänsanomaton luonto ja ympäristo. Mihinkään positiiviseen en ole tormännyt.

Eka kokemus vuodelta 2004, toinen 2014.

2
Eurooppa / Vs: kerran vielä vinkkejä Krakovaan.
« : 30.07.2008, 14:49:03 »
Kerkeääkö tuossa reilussa tunnissa pogoilla kentälle ja sieltä selvitä koneeseen asti?

Ensimmäinen fiilis on, että EI ehdi!! Eli itse en lähtisi riskeeraamaan lentoa, joten suosittelisin Varsovaan tuloa jo edellis iltana.

Mutta, jos spekuloidaan, niin junan ollessa aikataulussa perillä, hyppäätte taxiin, eikä ole liikenneruuhkaa (esim. ma tai pe aamu pahimpia), niin olette kentällä noin 9.10-9.20, jolloin lähtöselvitykseen jää rutkasti aikaa! ::)
Tuo siis spekulointia. Riippuu todella paljon juuri Varsovan aamuruuhkasta eli mikä vk-päivä on kyseessä...ja junathan ovat aina aikataulussa.


Jaajaa :) Lähtö olisi tosiaan maanantai aamuna. Lähtöselvityksen voisi kikkailla netissä edellisenä iltana, mutta tuleehan säätöä silti kentällä. Mietittääs...

En suosittele yrittamaan tuolla tavoin. Puolan junat ovat usein myohassakin. Kannattaa tulla jo yojunalla Varsovaan tai tosiaan jo edellisena iltana.

3
Eurooppa / Vs: Varsova pikana?
« : 30.07.2008, 14:46:53 »
Joo, matkaa ei ole kuin muutama kilometri ja tuo 175 kulkee paarautatieaseman vieresta (Warszawa Central). Hintaa taitaa yhteen suuntaan tulla n. 80 senttia. Busseja menee ihan tiheasti, tavallisesti 10-15 minuutin valein.

Taksillakin voi menna, tietysti. Arvokkaammaksi tulee tosin.

4
Heips, vielä löytyisi Pottereille ja Koontzeille kysyntää, sekä myös vaikkapa Robin Cookille,Sandra Brownille ja Sidney Sheldonille. :) Ilmoitelkaa!

5
Yllatin itseni ja vetaisin kupillisen kahvia. Oli ihan jees (pikakahvia). Mutta tuskin musta silti kahvinjuojaa tulee. Ainakin heratti hyvin kun meinasi nain aamusta toissa jostain syysta viela nukuttaa. Tosin muki on nyt taas tyhja mutta tyopoydalla seisoo iskematon vesipullo. :)

6
Hei vaan,

Olisin kiinnostunut tietamaan, olisiko kellaan luopua kohtuuhinnalla seuraavista Harry Pottereista;
1) Viisasten Kivi
2) Salaisuuksien kammio
3) Feeniksin kilta

Lisaksi olen kiinnostunut Dean R. Koontzin kirjoista, kovakantisina tai pokkareina, ei valia. Mutta huom! Taytyy olla sita vanhempaa tuotantoa, jolloin kyseinen herra kaytti nimessaan tuota R-kirjainta!

Erityisesti kiinnostaa jos sijaintisi on paakaupunkiseudulta max. 100 km, koska jos jarkihintaan tarjoat kirjoja, niin nailla nakymin noutaisin itse, lahetyskulut sen verran kovat.

Jos sinulla on mitaan noista kirjoista, laita yksityisviestia ja kerro mihin hintaan olet valmis luopumaan. :)

7
Ihana ihminen elamassa tekee ihmeita. ;) Aurinko paistaa, on lammin, asiat niin kuin pitaa. Olen onnellinen. :) :)

8
Yleisesti vain olen tanaan(kin) erittain onnellinen!  :D Aurinko paistaa, on kesaiset lampotilat, loistavia kavereita ja ystavia, uusi kiinnostava tyo alkaa ensi kuussa, Suomeen duuniin kesalla, jne. Elama on ihanaa!  :)

9
Kuten asiaan kuuluu, palautusta tulossa. Kuuleman mukaan vajaa pari sataa. Olisihan tuota saanut vaikka enemmankin tulla, mutta toisaalta vaikea oli enempia odottaakaan viime vuoden Suomen tienesteilla. ;)

10
Sen verran off-topic, etta valaiskaapa nyt tietamatonta, etta mika se Ideapark oikein on? Siis joku ostoskeskus vai? Mita erityista siina on?

11
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 26.02.2008, 22:37:24 »
Tuska on suuri kun joutuu katsomaan vieresta laheisen tuskaa, eika voi mitenkaan auttaa vaikka haluaisi kuinka....

Lisaksi ketuttaa hieman se, etta pomo jarjesti mut taysin yllattaen ja ilman etukateisvaroitusta vastuuhenkiloksi ja tyonohjaajaksi yhdelle isohkolle asiakkaalle. Nyt mun pitaisi taysin ummikkona ilman pienintakaan etukateisohjeistusta osata luotsata tyontekijaa ja valvoa koko tyoprosessia, jotta saataisiin tuottava vakiasiakas tasta yrityksesta. Ihan kiva, otan mielellani vastuuta, mutta kylla nyt tahtoisin itsekin olla ensin informoitu uusista vastuualueista ja sen lisaksi saada valttamaton ja tarpeellinen koulutus esimiehiltani, jotta kykenen hoitamaan mulle delegoidut tehtavat odotusten mukaisesti. Tuli tanaan taas huomattua, etta kahdeksan tuntia paivassa ei riita edes murto-osaan tekemattomista tehtavista - pidin sentaan hulppean kaksiminuuttisen tauon, etta sain persiin irti tyopenkista hetkeksi ja kavin ostamassa pullon coca colaa.

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Eka kännisi?
« : 26.02.2008, 22:36:02 »
Taytyy sanoa, ettei mitaan muistikuvia tuollaisesta.  :lol:  Alaikaisena en koskaan kannannyt, enka kylla nain "yli-ikaisenakaan" juurikaan. Tahdon aina muistaa mita on tullut sanottua ja tehtya. On sita joskus tullut otettua niin paljon etta on huono olo tullut, mutta en tosiaan muista, milloin olisi ollut eka sellainen kerta, minka voisi laskea pienen hiprakan sijasta kanniksi... Toivottavasti ei koskaan enaa tarvitse sita krapulaa kokea, en tajua, kuinka jotkut tyypit kerta toisensa jalkeen sen olotilan tahtovat kokea... viikonloppu toisensa peraan...  :roll:

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Eka kännysi?
« : 23.02.2008, 17:11:31 »
Lainaus käyttäjältä: "Mervi"
Mulla on vieläki käytössä mun ensimmäinen puhelin. Ostin sen käytettynä tammikuussa 2001. Hyvin pelittää vieläkin. Nokian 6150. Niitä ensimmäisiä kaksitaajuuspuhelimia muistaakseni. Pidän kiinni kynsin hampain  :lol:


Mutta eiko silla tule kalliimmaksi soitella kuin kolmitaajuuspuhelimella?

14
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 19.02.2008, 15:04:14 »
Mukissa on ihan kohtsillaan soppaa. Taytyy pitaa breikkia toissa, on niin hiton lamminkin. Miksi laitoinkaan villapaidan paalle tanaan???

15
Treffasin eilen aivan ihastuttavan tyypin ja tanaankin tuli leijailtua pilvissa idioottimainen hymy kasvoilla.  :lol:

16
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Eka kännysi?
« : 17.02.2008, 12:09:13 »
Isani osti mulle tammikuussa 1997 kaytetyn kannykan kun halusi saada mut kiinni milloin ikina tahtoo. Se oli joku Roadstar. Se oli sellainen halon kokoinen etenkin muutaman sentin paksuisen vara-akun kera. Akku kesti n. 10 tuntia JOS kukaan ei soittanut. Jos soitti, niin akku oli tyhja parissa minuutissa. Heh. Tyypillista. Silloin ei kehdannut kannykkaa julkisesti naytella, kaikki kaverit pitivat juppina kun mulla oli kannykka. Ei auttaneet selitykset "Mutta kun isa..."

Ostin sitten syksylla "rikastuttani" toissa Nokian 1611, se oli ihan sika hyva puhelin ja palveli uskollisesti vissiin jotain kolme vuotta. Sitten taisi olla vuorossa se 3110 (oliko sellaista? Joku tosi yleinen malli se kuitenkin oli), isannan puhelin hajosi ja ostin sille kaytettyna 5110. Koska pidin siita itse paljon, otinkin sen omaan kayttooni ja annoin tuon 3110 isannalle. Jonkin ajan kuluttua oli pakko vaihtaa tuoreempaan malliin, koska se oli kaksitaajuuspuhelin ja kolmitaajuus alkoi tulla halvemmaksi kayttaa.

Ostin sitten sellainen mintunvihrean Nokialaisen, 4210 tai jotain. Vuosi oli vissiin 2002. Tykkasin siita paljon mutta siina oli jatkuvia vikoja ja se oli koko ajan kayttokelvoton. Taistelin asiasta Nokian kanssa, voitin, ja viikkoa myohemmin se varastettiin....  :x  Ostin syksylla 2003 Nokian 7210, luulen ainakin, etta tuo on malli. ;) Se on yha kaytossa, hyva puhelin on ollutkin. Menneella viikolla vain onnistuin kompuroimaan portaissa ja nyt on naytossa ilkea halkeama. :( Muuten toimii edelleen moitteettomasti, joten ei ole vielakaan uusi puhelin harkinnassa. Ja akkukin toimii loistavasti edelleen, se ihan alkuperainen!!! Kestaa useita paivia vaikka puhuu ja lahettelee tekstareita. Superpuhelin siis.

17
Pahin nuha alkaa olla takana pain. :)

18
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 25.01.2008, 22:56:14 »
Omenan makuinen olut... ei ole kylla mitaan herkkua. Olispa pitkasta aikaa siideria... Kuivaa omenaa kiitos...

19
Olen hiljaa ja nauran itsekseni sisaanpain... Yleensa kun suomalaisten juttuja kuuntelee niin ei voi kuin nauraa... En varmasti paljasta olevani suomalainen.

Ihan hiljattain puhelimeni soi kaupan kassalla kun lapset soittelivat ja puhuin tietysti suomea. Puhelun paatyttya mies takanani totesi aidinkielellamme, etta eipa odottanut ensimmaisena pikkukaupan jonossa suomea kuulevansa...

20
Ystavatar Suomesta on tulossa kaymaan maaliskuussa ja nahdaan taas monen kuukauden jalkeen. Ja viikkoa myohemmin aiti tekee ensivisiitin tanne kotiseudulleni Puolaan. Jihaaaaa!
 :D   :D

Lisaksi eilen kavin ystavattaren kanssa leffassa katsomassa ihanan komedian josta ei voinut kuin tulla hyvalle tuulelle. Ja suunniteltiin uusia illanviettokujeita lahitulevaisuuden varalle.  :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 53