Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kaurahiutale

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Eli kirjassa ei ole mitenkään eirtyisesti kuvattu vaelluksista ja vaellusreittejä!

Tämän edelleen kaupan. Saa tarjotakin! Uusin versio matkaoppaasta kesän Islannin matkalle mukaan!

2
Yritän muistaa tänään lukaista kirjaa läpi! Infoan sitten!

3
Tämä olisi vielä kaupan!
Saa tarjotakin! :D

4
Myynnissä huhtikuussa 2013 julkaistu Rough Guide Iceland. 352 sivuinen pokkari, joka on matkannut kerran 10 päivää Islannissa, joten ei ole ihan uudessa kunnossa, mutta hyvässä kunnossa kuitenkin! Sisältää kaiken mitä omatoimimatkaaja voi Islannista haluta tietää.

Lisätiedot esim täältä:
http://www.roughguides.com/shop/rough-guide-iceland/book/

Hintapyyntö olisi 15 euroa sisältäen postituksen Suomessa.

5
Olisiko kenelläkään myytävänä uusinta (2013) Mondon Islanti opusta?
Tarjoa!

venla1984 at hotmail.com tai yksityisviestillä!

6
Jeps, sulle laitoinkin jo tilinumeroa tulemaan!

7
Saa myös tarjota, jos hinta ei miellytä! :D

8
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / SAA POISTAA
« : 18.04.2013, 12:42:22 »
Lonely planetin kaupunkimatkaopas Singaporeen. Uusin painos helmikuulta 2012. Kokonaissivumäärä 200 s. Matkaopas sisältää kätevän erillisen karttaliitteen ja lisäksi useamman yksityiskohtaisen kartan kaupungin eri alueista. Tämä matkaopas on käynyt kerran Singaporessa, vie sinä se sinne uudelleen! Hinta 13 euroa sisältää postituksen Suomessa 2.luokassa.

MYYTY!

9
Mites tämä nyt menee, eli:
meillä on lennot Islantiin ostettuna Ebookersilta, Finnairin tunnuksella AY, mutta ovat Icelandairin operoimat. Varauksen yhteydessä ei ollut mahdollisuutta varata istumapaikkoja, mutta ne oli kuitenkin ilmestyneet lippuihin. Varasin mulle ja miehelle liput erillisillä varauksilla, koska mun liput kustantaa oppilaitos. Meillä on nyt sitten paikat eri puolilta konetta ja tietty haluttaisiin istua vierekkäin. Eli keneen ottaa yhteyttä, vai onnistuuko tämä normaalisti Finnairin (?) online check-innissä? Vai tehdäänkö se Icelandairilla?

10
Mulla on Tatonkan toiletti laukku, joita myy mm. Partioaitta. Sisältää ripustuskoukun ja särkymättömän peilin. Tätä on ainakin paria mallia. Hinta on jotain 25 euron kieppeillä ja mun laukku on ainakin ollut moitteettomassa kunnossa yli 4 vuoden matkustuksen jälkeen.

11
Aasia / Vs: Viisumi Indonesiaan
« : 04.12.2012, 14:40:17 »
Viisumin voi maksaa kentällä käytännössä melkeinpä millä valuutalla tahansa. Me esim maksettiin Thaimaan bahteilla kun niitä sattui jäämään ja oltiin sieltä suoraan Balille menossa. Ei kai niissä vaihtokursseissa isoja eroja ole...

12
Terveys ja turvallisuus / Vs: malarialääkitys
« : 03.12.2012, 14:21:21 »
Niimpä, mulla on samat kokemukset Lariam vs. Malarone. Useampi ihminen lähipiirissä on saanut oireita Lariamista ja kukaan ei Malaronesta. Itse söin Malaronea kaksi viikkoa ilman mitään sivuoireita. Siksi se kai on niin paljon kalliimpaakin.

13
Tyhmät kysymykset / Vs: Rahanvaihto?
« : 23.11.2012, 12:37:17 »
Jos et ole vaihtamassa jotain useampaa tonnia rahaa, niin eipä noissa vaihtokursseissa niin isoja eroja ole. Eli ihan sama missä rahasi vaihdat.

14
dealextreme

15
Yleensä Suomessa ei vaan ole tarpeeksi kylmää edes keskitalvella, jotta luteet varmasti kuolisivat. Toki varmasti suurin osa kuolee ja samoin muut inhottavat önniäiset. Meilläkin on tapana talviaikaan heivata kaikki matkatavarat heti tullessa parvekkeelle ja sieltä sitten viedä vaatteet pesuun mielellään +60 asteeseen jne.
Vielä ei ole tullut luteisiin törmättyä matkoilla ja toivottovasti ei koskaan törmätäkään. Ja samaa toivon naapureille, ettei niitä tule meidän kämppään naapurista.

16
Mun naisellisesta ja turhamaisesta mielipiteestä tuskin tykätään, mutta olenpa pikkaisen eri mieltä muutamasta "turhasta kamasta". Nämähän kaikki riippuu matkan pituudesta, budjetista yms henkilökohtaisuuksista.

1) kengät. Just tuskailen tulevaa matkaa, jonka kesto vähän päälle 1 kk ja siitä 1 viikko työmatkaa/konferenssivierailua. Vähän pakko olla mukana kahdet siistit kengät: esim nahkaiset ballerinat ja korkokengät iltajuhlaa varten. Lisäksi loppuloman ajaksi tarvitaan jotkut rantakengät, kengät kaupungilla kävelyyn ja kengät vaellukselle viidakkoon=lenkkarit. Tämä tekee jo pakosti ainakin 5 kengät.
2) kosmetiikkatuotteet. Mulla on ainakin luottokamat, joita käytän päivittäin ja nämä lähtee mukaan myös matkalle, josta ainakin osan ajasta pitää olla ihmisen näköinen. Toki mahdollisuuksien mukaan laitan tökötit mahdollisimman pieniin matkapulloihin, Muji rules! Aurinkorasvat ja aftersunit tuppaa olemaan maailmalla jopa Suomen hintoja kalliimpia, joten ostan nämäkin tutut ja turvalliset tuotteet jo Suomesta mukaan. Ne kun käyttää matkan aikana= tyhjää tilaa/painoa tuliaisille kotiin tullessa.
3) elektroniikka. Yleensä pärjään älypuhelimella, mutta joskus mniläppärikin on kätevä olla mukana, jos joutuu enenmmän tekemään töitä/ selvittämään matkaan liittyviä asioita.

Mutta mä en ookaan true travelleri ja käytän Samsoniten matkalaukkua :D

17
Business-luokkaan siirretään matkustajat, jos turistiluokka on täynnä. Siinä nokkimisjärjestyksessä ekana ovat Finnair Plus kultapossukerhon kortin omaavat.

Jos koneen lähtöön ei ole paljon aikaa, niin portilla ei ole aikaa plärätä kellä on kortilla eniten paukkuja, vaan ug:n saa lotto-menetelmällä.

Taisi siis olla tuuria lotossa, kun itse sain uppauksen Finnairilla Business-luokkaan matkustaessani halvoista halvimmalla nuorisolipulla eikä korttikaan ole perustasoa parempi...

Kysyitkö siis itse upgreidausta vai siirrettiinkö sinut businekseen chekcinnin yhteydessä vai miten sinne päädyit?

18
Mitenköhän toimitaan, jos on varannut koneesta exit paikan itselleen ja maksanut sen etukäteen kuukausia ennen lentoa. Sitten ilmeneekin, että paikan varaaja on raskaana ja raskaana olevathan eivät saa istua exit paikoilla. Joutuuko sitä sitten ihan normipaikalle ja rahojaa ei tietty takaisin saa maksamastaan paikasta vai voisikohan olla mahdollisuus päästä bisnekseen?

19
Lentomatkustus / Vs: Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 27.09.2012, 12:56:06 »
Eiköhän noi ole ensi viikolla. Mainoksia on jo näkynyt, siis lähinnä tilaa hulliksien uutiskirje jne. Ja Sokoksen 3+1 päivät on nyt, ja normisti hullikset on sitten sueraavalla viikolla. Eikä lokakuussa ole edes yhtään pyhäpäivää.

20
Terveys ja turvallisuus / Vs: Japanin aivokuume
« : 21.09.2012, 12:45:59 »
Mäkin kävin tästä rokotteesta pitkät keskustelut lääkärin kanssa ja päädyttiin, että riskit on mun kohdalla niin pienet, etten sitä ota. Tarkoitus siis matkata reilu kuukausi Etelä-Korea, Bangkok, Gili Trawangan, Bali, Singapore akselilla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12