Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tiah

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 25.11.2012, 13:54:54 »
^ Kiitos. Viela pikkukysymys- onko casoissa yleensa pyyhkeet talon puolesta? En millaan haluaisi ottaa omaa mukaan, haluaisin pyrkia kulkemaan pienen repun kanssa.

Ps. Lukaisin blogisi Kuuba-osuuden, hienosti kirjoitettu!

Kiitos! Pääsääntöisesti casoissa on aina pyyhkeet annettu, en ainakaan muista kertaakaan jolloin ei olisi. Ja jos ei huoneessa heti sellaista olisi, varmasti kysymällä ainakin saa. Hyvää reissua sulle ja nauti!

Mä en taas kertaakaan ole saanut pyyhettä casassa :D Aika monta casaa tullut kierrettyä,onneks oli oma mukana :)

2
Mielestäni lentolipuilla on aika mitätön vaikutus matkan hintaan jos pidemmäksi aikaa menee jonnekin. Ihan normi arkikulut taas ovat nousseet todella paljon. Euron arvon heikkeminen ja hintojen nopea inflaatio tietyillä alueilla nostaa kuluja aika tavalla. Esim. jos pari vuotta sitten meni tonni kuukaudessa kaakkois-aasiassa, niin voi nyt varautua että menee ainakin 1300-1400 e.. No kaipa vaan täytyy tyytyä elelemään vaatimattomammin. Ei kai ilmaistointi, uima-allas, huonepalvelu ym. mukavuudet nyt niin välttämättömiä ole loppujen lopuksi..vaikka mielummin tietty elelisi vähän leveemmin eikä nuukailisi.

Voihan sitä toisaalta alkaa pohtia uusia matkakohteita ja lähtee vaikka Kreikkaan matkalle, kai se ihan kiva kohde on ja varmaan halvempikin nykyään kuin monet suositut exoottisemmat kohteet...

 Nii no varmaan tollaset all-inclusive kallistuukin,en tiiä? Mut kuinka moni täältä valitsee huoneen jossa on uima-allas ja huonepalvelu? :D

3
muistaakseni couchsurfingissa voi ilmottautua kahviseuraksi ja näyttämään paikkoja reissaajille. Raksii vaan ettei ole majoitusta tarjota.

4
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 30.03.2012, 15:05:20 »
Olisi kiva jos viitsit kysyä :) Ei tässä tosiaan mikään hengen hätä ole,kun jokatapauksessa menisi syksylle tms.. :)

5
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 25.03.2012, 15:34:32 »
Mä oon miettinyt mahdollisuutta opiskella tanssia jossain tanssialan oppilaitoksista, onkohan se mahdollista?  Sieltä löytyy kuitenkin todella laadukasta ammattitanssin opetusta. Opiskelen siis itse tanssijaksi Suomessa ja mietin jotain lyhyttä vaihtomahdollisuutta..

6
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Kuubasta Jamaikalle
« : 21.02.2012, 14:05:35 »
Mä en oo koskaan kuullut,että Kuubasta pääsis laivalla Jamaikalle, ja tästä kait on ollut jokunen keskustelu aiemminkin missä tää laivayhteys on tyrmätty.

7
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Disneyland 2012
« : 09.02.2012, 19:41:33 »
Onkohan kukaan täällä ollut Disneyllä tanssijana/esiintyjän? Pohdin tässä sinne hakemista.. Täytyypä tsekata tota Viron castingia haetaanko siellä näitä esiintyjiä.

8
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Kuuba; Havana ja beach?
« : 22.10.2011, 18:47:52 »
Trinidadiin mäkin suosittelen jos on pakko Havannasta lähteä. Todella lyhyt aika kyllä Kuuballe.. :o
 Enemmin kyllä viettäisin koko ajan Havannassa vaikkei sen yöelämä nyt todellakaan ole mikään kummonen:D ainakaan mun mielestä.. tai no turistidiscoja varmaan löytyy joitain?

Kannattanee ottaa lämmintä päälle, tolloin sataa jonkin verran ja hurrikaanitkin ovat mahdollisia.

9
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 22.10.2011, 18:04:41 »
Mulle Santiago de Cuba muodostui sellaiseksi kotoisimmaksi paikaksi. Kun Kuubaan menen, varmasti suuntaan Santiagoon enkä varmasti jää Havannaan. Havannasta en hirveämmin pitänyt ja harmitti kun reissusta säästettiin sinne viikko..

Trinidad oli ihan kiva muutaman päivän kohde. Ite käytiin ratsastamassa vesiputouksille ja ratsastettiin monsuunisateessa takas sieltä.. :) En ois jaksanut myöskään Trinidadissa kauaa hengailla just sen turistimäärän takia.

Casoihin kanssa jätettiin ihan huoletta tavarat. Bussissa ei kannata arvotavaroita laittaa ruumaan, se opittiin kantapään kautta :D

10
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Kuubasta Jamaikalle
« : 17.10.2011, 20:59:38 »
Ja lentäen tosiaan on ainoa mahis Jamaikalle,eikä ollut mikään ihan halpa lento muistaakseni kun katselin aiemmin, siis noin lyhyeksi pätkäksi..

11
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: kysymyksiä Kuubasta
« : 09.08.2011, 16:08:56 »
Itse myös suosittelen casaa. Ja jos Casan varaa netistä voi valita itselleen ihan oman asunnon. Meidän ensimmäinen (ja ainoa joka varattiin etukäteen) oli tälläinen. Ihana pieni asunto,jossa keittokomero,olohuone,makuuhuone ja kylppäri. TODELLA siisti. Eli netistä kannattaa tutkailla jos on selkeä suunnitelma kauanko aikoo esim. Havannassa olla.
 Ja tosiaan aina asemilla pyörii Casan tarjoajia jos ei ole varannut,mutta silloin voi saada minkälaisen vaan eikä pääse katsomaan kuvista itselleen mieluista.
 Mikään Casa missä majotuimme kuukauden aikana ei ollut epämääräinen tai likainen, vaan viimeisen päälle aina kunnossa..  Santiagossa taisin nähdä yhden jonkun ison torakan näköisen häiskän jossain kadulla vilistämässä :D muualla en näihin tyyppeihin törmännyt :)

 En lähtisi kahdessa viikossa Santiagoon asti, ellei sitten lentäen. Mutta ehkä enemmin kuitenkin pyörisin siinä Havannan lähettyvillä, Trinidad, Santa Clara tms :)

12
Miten olisi Kuuba? Siellä on turvallista ja mukava opiskella kieltä ja kielikouluja sieltä löytyy googlettamalla ja lennot mexicosta eivät ole kamalan kalliita.. :)

13
Onko kukaan mahtanut törmätä HKI-NYC lentoon ajalla 15.-25.8. halvemmalla kuin Kilroyn 634 euroa? Onhan se lomakautta huipussaan, mutta luulisi että saisi ainakin kuuteensataan tuon. Ihan sama kuinka monta välilaskua tulee ja kauan matka kestää.

34 euron takia ottaisit enemmän vaihtoja kunhan saat vaan kuuteensataan? :o kyllä mä ainakin maksaisin 34 euroa enemmän jos selviää vähemmällä vaihtomäärällä :D

14
Kerrohan ihmeessä sitten,minne päin suuntasitte koiran kanssa ja miten? :) Itsellä kanssa joskus haaveena päästä koiran kanssa reissuu,kaksi kun on,niin yhden saa helposti hoitoon,mutta toisen kanssa on hankalampaa :D

15
Näemmä uutisissa nyt,että tullut karhukirje noista halvoista lennoista? Ehkä siis ihan hyvä,että jätin ihan viime minuuteilla ostamatta..

16
Ajattelin kans poistaa itelleni ton lipun.. Pääseeköhän sieltä mitenkään halvalla Brasiliaan? vertaa.fi antaa aika kalliita lentoja Bogotasta Sao pauloon.. :o

17
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 01.04.2011, 22:53:03 »
Tai silta voi tosiaan loppua kesken :D on rahat loppunut kesken kun rakennettu ja tehtykkin vaan puoleen väliin :D

18
Italia / Vs: Kustannukset autoillen Italiaan?
« : 01.04.2011, 15:32:35 »
Sekin on superantoisa keskustelu.. :D kannattaa seurata metron tekstaripalstaa ahkerasti :P

19
Miksi ihmeessä ei näy Sao Pauloa nyt ollenkaan näissä tarjouksissa :( Viime vuonna olivat jatkuvasti näissä tarjouksissa.. huoh

20
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 01.04.2011, 15:24:08 »
puh,niillä teillä en lähtis kokeilemaan moottoripyöräilyä.. ;) Veikkaisin,että pätee vähän sama kuin autonkin vuokraamiseen josta keskusteltu aiemmin.. en todellakaan suosittele..

Sivuja: [1] 2 3 ... 7