Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - bana

Sivuja: [1]
1
Tansania / Vs: Afrikan safarit?
« : 04.11.2008, 08:45:53 »
Moro! Oltiin elokuussa 4 päivän safarilla Tansaniassa Mikumin ja Saadanin kansallispuistoissa. Jos liikutte jeepillä eikä oo siis trekkausta tiedossa niin sandaalit riittää hyvin! Aurinkorasvan kanssa ei kannata säästellä ja hattu päähän ehdottomasti. Meillä oli lippikset ja mulla ainakin niska kärähti jo ekana päivänä. Meidän oppaalla oli sellanen niskankin peittävä safarihattu, joita varmasti saa paikan päältä. Juomavesi sisältyy yleensä hintaan mut sitäkään ei voi koskaan olla liikaa. Jos teillä on koko päivän kestäviä ajeluita niin kannattaa varata myös jotain naposteltavaa mukaan. Meidän hintaan kuuluneet lunchboxit ei ainakaan ollu kovin isoja. Ja tietenkin kamerat ja mielellään myös kiikarit(meiltä unohtu) mukaan, kun ne jellonat ei välttämättä tuu siihen ihan auton viereen! :D Me muuten bongattiin vaan yx, toivottavasti teillä käy parempi tuuri! Niin ja Offia mukaan Suomesta. Se toimii parhaiten myös Afrikan hyttysiin! Kaikki, jotka suunnittelee safarimatkaa Tansaniaan käykää tsekkaamassa www.onasafaris.com. Ton firman pääjehut Douglas ja Rama on aivan loistavia tyyppejä ja myös erittäin päteviä oppaita. 8) Ne järkkää safareita tarvittaessa myös naapurimaihin ja reissuja mm. Sansibarille.

2
Tansania / Vs: Tansania
« : 24.10.2008, 19:25:13 »
Moi! elo- syyskuun vaihteessa oltiin 2 viikkoa Tansaniassa ensin safarilla Mikumissa ja Saadanissa ja sen jälkeen reilu viikko Sansibarilla. Meillä oli jonkun verran dollareita vaihdettuna Suomesta, mutta shillingit kannattaa nostaa automaateista, joita löytyy ainakin Dar Es Salaamista runsaasti. Myös Stone Townissa Sansibarilla on muutama. Tulee halvemmaksi kuin valuutanvaihto kunhan nostaa suurehkoja summia kerrallaan. Kannattaa muuten tutustua safarifirmaan www.onasafaris.com. Saatiin parasta mahdollista palvelua alusta loppuun.

Sivuja: [1]