Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - chi

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 23.11.2008, 11:51:17 »
Hei vaan! Filippiinien reissu on nyt takana ja voin kyllä suositella kohdetta. Aikaa meillä oli vain 3 viikkoa koko reissulle, joten paljon jäi vielä näkemättä. Esim. Romblonille olisi säiden takia voinut olla vaikea mennä, joten luovuttiin siitä ja suunnattiiin sen sijaan Cabilaolle.

Eli me teimme seuraavan kierroksen:
Hong Kong -> Boracay -> Panglao/Alona Beach (+ kierrettiin Boholia päiväseltään) -> Cabilao -> Pangalao -> Hong Kong.

Boracayn White Beach on tosi hieno, mutta (erityisesti viikonloppuna) täynnä muitakin matkaajia. Meidän mielestä näkemisen arvoinen kuitenkin.

Alona Beach on paljon Boracayta rauhallisempi, mutta paljon väkeä sielläkin pyörii. Sieltä pääsi kuitenkin näppärästi moottoripyörällä kiertelemään Panglaota ja Boholiin.

Cabilao on tosi hieno sukelluskohde. Me olimme siellä Polaris Dive Resortissa, jota suosittelen tosi lämpimästi! Sieltä löytyy hienoja paikkoja myös snorklailulle. Cabilao on pieni saari, joka ei vaikuttanut erityisenkään turistoituneelta. Tykättiin kovasti.

Eli tässä pikakommentit meidän reissusta, yritän laitella vähän tarkemmin lisää myöhemmin. Vastailen kuitenkin mielelläni kysymyksiin, mikäli näistä käymistämme kohteistä niitä herää.

2
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 25.10.2008, 15:23:26 »
Viikon päästä olisi meillä lähtö Hong Kongin kautta Filippiineille ja tulin tänne keräämään matkavinkkejä :)

Olisiko kenelläkään kokemuksia Romblonista? Meillä on lennot Caticlaniin ja muutaman yön majoitus Boracaylle. Tästä eteenpäin on vielä matkasuunnitelmat auki ja Romblon olisi yksi vaihtoehto. Vinkkejä? Muita hyviä vaihtoehtoja? Kaikkiaan ollaan siis reissussa 3 viikkoa.

Sivuja: [1]