Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - rettee

Sivuja: [1]
1
Terve.

Olisi ensi viikon puolella tarkoitus tehdä pikavisiitti Madridiin ja nyt lentoaikoja katsellessani huomasin että paluulennolla olisi muutaman tunnin välilaskupysähdys Amsterdamissa. Eli olisiko mitään järkeä yrittää tehdä pikapyrähdystä Amsterdamissa kun lento saapuu 15.40 ja lähtee 20.40? Vai ehtiikö tuossa ajassa nähdä mitään muuta ku maisemat junan ikkunasta? :D

2
Terve.
Hirveä reissukuume päällä ja nyt näyttäs siltä että ois mahollisuuksia lähteä pyrähtämään jossain niin ajattelin sitten kysyä pallontallaajatovereilta reissuvinkkejä  ;D

Elikkäs matka-aika n. 2vko ja budjetti n.1000e sisältäen lennot. Ja lähtö vaikka ensi viikolla ;D

Yksin reissaan ja itseä kiinnostaa lähinnä nk."ekstreme"-lajit ja asioiden näkeminen ja kokeminen (en osaa nyt mitenkään paremmin asiaa ilmasta) :P Ei niinkään rannalla makoilu tai biletys. Lisäksi tykkään enemmän maaseudusta ja luonnosta kuin isoista kaupungeista.

Majoitukselta ja ruualta en vaadi juuri mitään. Oma huone tietenki kiva mutta dormitki menee ja safkat voin kokata ite vaikka välillä on kiva syyä rafloissakin.

Kaakkois-Aasiasta tykkään ja Intiaki kävi mielessä mutta on tieten liian tukala tähän aikaan vuodesta?

Jos jollakin on heittää ideoita niin ne kyllä otetaan ilomielin vastaan :)

Kiitos jo etukäteen.

3
Itellä se on ainakin pentuna näkemiäni Matkapasseja (siis tv-sarjaa :D) syyttäminen. Siitä alkoi hirveä ulkomaan reissukuume. Porukoiden kanssa ei ulkomailla reissattu vaikka kotosuomea kierreltiinkin joka kesä pitkin poikin. Sitten kun vielä Madventuresit tuli sitä alko tajuta että tuohan on oikiasti mahollista! Siinä sitten olin pari vuotta työelämässä, pistin rahaa säästöön ja kun työt loppu nostin kytkintä ja lähin kiertelemään Kaakkois-Aasia pariksi kuukaueksi! (no okei oli mulla yks viikon Espanjan omatoimimatka lämmittelynä) :P Mutta sen jälkeen onki vaan reissukuume pahentunu...

4
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 09.12.2009, 10:12:07 »
koitin hakea mutta ei ainakaan äkkiseltään löytyny vastausta eli:

tietääkö kukaan mikä on ryanairin linja läppärilaukun mukaan ottamiseen lennolle jos muuten on pelkät käsimatkatavarat mukana? siis pikkureppu + läppärilaukkku. joutuuko maksamaan ekstraa ja kuinka paljon vai saako ottaa koneeseen?

5
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 23.10.2009, 07:26:14 »
Kuudellasadalla ei kyllä Austraaliaan pääse ilman kunnon kikkailua, ja silloinkin vain ehkä mahdollisesti joskus.

Lontoon kautta jollain Ryanair-Air Asia yhdistelmällä on Perthiin parhaimmillaan tuohon luokkaan päässyt, j Quantasilla oli 380£ Lontoosta Sydneyn menopaluu tarjous joskus kun A380 promosivat, sillä olisi about tuohon parhaimmillaan päässyt kikkaillen, mutta en kyllä muista ikinä nähneeni 600€ euron "normaaleja" lentoja Helsingistä mihinkään Austraaliassa.

Helsinki Sydney ei ole mikään major reitti myöskään, joten en jaksa uskoa että kenelläkään on myöskään into millään megapromotarjouksella alkaa sitä reittiä itselleen haalimaan.

Kaikki on tietysti mahdollista, jos joku virhehinnoittelu sattuu päälle, mutta niiden varaan nyt ei voi mitään laskea.

Tonni on ihan edullinen hinta Ausseihin.
Kiitokset vastauksista. En tiedä mistä oli jäänyt päähäni tämä 600e harhaluulo mutta tämä selvensi asioita kummasti :) Pitänee laittaa vielä reissukohde uudelleen harkintaan... Mutta kummasti se Australia vaan kuumottais ;D Kiitän ja kumarran.

6
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 22.10.2009, 15:16:24 »
Terve.
Onko kellään tietoa voisko jostaki löytää edullisia meno-paluulentoja Australiaan vielä tämän vuoden puolelle? Matkustusaika olisi n. 2 vko. Kohdekaupungilla ei niin väliä. Oon yrittäny ite etsiä mutta halvimmatki on yli 1000e :(

Pikkaisen lavea tuo aikataulusi ja kohdevalikoimasi. Voisi varmaan tulla tärppejäkin jos viitsisit laitella tarkkoja päivämääriä ja kohteita; kahden viikon reissulle kahden ja puolen kk:n marginaalilla ilman tarkkaa päämäärää? Just, just...

Edit. Jos reilulla tonnilla - itse löysin noin kahdessa minuutissa HEL - SYD - HEL hintaan 1041€ marras-joulukuun vaihteessa, yhdellä vaihdolla - pääset Ausseihin ja takaisin ilman Air Asia yms. halpis -säätämistä, niin suosittelisin tarttumaan tarjoukseen.

En tiedä mitä odotat, mutta kovin paljon alle tuhannen euron et itseäsi esim. Sydneyhin rahtaa, pl. mainitsemani halpayhtiöt. Toisaalta, vaihdot Lontoossa ja Kuala Lumpurissa eivät nekään ihan ilmaisia ole, vittumaisista aikatauluista puhumattakaan.
Tosiaan anteeksi epäselvä ilmaisuni :P Tarkoitin siis onko kenelläkään tietoa onko mahdollista selvetä alle tonnilla Australiaan ja vielä tämän vuoden puolella?

Joskus muistelisin nähneeni joitain (tarjous)lentoja hintaluokkaan 600e? Kova hinku reissuun ja aikaa vuoden loppuun mutta rahapolitiikka asettaa vähän rajotteita :-\ Vai valitsenko suosiolla jonkun halvemman kohteen? Ja halpalentoyhtiötkään ei ole pois suljettuja.

Oon kyllä yrittäny katsella mutta ei kertaakaan alle 1000e lentoja ole löytynyt. Ajattelin kysäistä neuvoa kokeneemmilta itse kun olen vielä melko keltanokka tässä lennonmetsästyksessä :)

P.S. Itsekin löysin mainitsemasi lennot tuohon hintaluokkaan mutta vielä halvemmat olis hakusessa...

7
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 21.10.2009, 07:31:15 »
Terve.
Onko kellään tietoa voisko jostaki löytää edullisia meno-paluulentoja Australiaan vielä tämän vuoden puolelle? Matkustusaika olisi n. 2 vko. Kohdekaupungilla ei niin väliä. Oon yrittäny ite etsiä mutta halvimmatki on yli 1000e :(

8
Matkaseuraa / Vs: Aasiaan syksyllä 2009
« : 05.08.2009, 22:27:00 »
Terve.

Tässä ois taas yksi Kaakkois-Aasian kiertelijä. Eli tarkotus ois suunnata Bangokkiin elokuun puolessa välissä, viettää siellä pari päivää, lähteä valumaan kohti Koh Taoa, suorittaa siellä mahdollisesti laitesukelluskurssi, käydä tarkistamassa 4.9. pidettävät Full Moon Partyt, ja sen jälkeen suunnitelmat auki. Laos, Kambotza, Malesia, Australia kiinnostais, jonka jälkeen lokakuun alussa paluu Suomeen. Ja oon 22V mies. Pistäkäähän viestiä jos suunnitelmat käy yksiin...

9
Terve. En oo ikinä kuoritakkia omistanu ja nyt pitäis eka sitten hankkia niin vastailkaapa kokeneemmat :)
Onko värillä miten paljon merkitystä käytettävyyden kannalta? Onko esim. musta liian hiostava(lähinnä Kaakkois-Aasian reissun kannalta ajateltuna jossa saisi toimia sadetakin korvikkeena)? Onko kellään kokemuksia Fiveseasonsin kuoritakeista?

Sivuja: [1]