Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - joorinainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1
Tietääkö joku koskeeko toi hotelli -tarjous pelkästään turkishin metallilla lennettäviä lentoja? Olen kyttäillyt lentoja singaporeen ja turkkilaisten nettisivut tarjoavat halvimmalla hinnalla menomatkaa 15h transitilla istanbulissa, mutta lento ist-sin näyttää olevan "operated by singaporeairlines".

Ei tarvitse olla TK:n metallilla mutta lippu täytyy olla TK:n myymä. Eli, jos ostat sen thy.com, niin voit käyttää hotelli-palvelua, vaikka jatkoyhteys olisi muulla yhtiöllä.

2
"Passengers have right to have free hotel accomodation only when there is more than 10 hours (7 or more hours for business class passengers) between two  international connecting flights due to Turkish Airlines’  schedule structure for maximum 2 nights. Both of the connections must be with Turkish Airlines, reservations must be confirmed and transfer flight’s reservation must have done for the first scheduled flight. Hotels will be Turkish Airlines’ corporate hotels that will be provided though “Hotel Desk” office which was located at the arrival floor after customs. Passengers should have checked visa procedures in advance. In the event that they are not granted visas at the transit, Turkish Airlines assumes no responsibility for providing hotel services. For detailed information, please call +90 212 4440849"

http://www.turkishairlines.com/en-cy/travel-information/frequently-asked-questions/travel-information/special-service-requests

Olen itse käyttänyt tuota palvelua useasti ja kunhan ylläolevat ehdot täyttyvät, niin hotellin saamisessa ei ole minkäänlaisia ongelmia.

3
Ikävä juttu jos ovat pudottaneet Helsingin pois...

4
LH:lla vaikeuksia täyttää tuota a380 konetta Singaporen reitillä ja noita tarjouksia näyttää tulevan jatkuvasti kyseiseen maahan.

Ei ole kauaa; Lufthansa laittaa jäihin MUC-SIN-CGK -reitin, mikä vähentänee tarjouksia FRA-SIN -siivun osalta.

Tuosta voidaan olla montaa mieltä, esimerkiksi EK ja QR myy uhallaan puoli-ilmaiseksi noita reittejä ja aina alle LH:n hinnoin turistissa sekä bisneksessä(jos nyt tuollaista yleistystä voi tehdä, kun kyse on lentolipuista).

5
Milloinhan saisi mahdollisimman halvalla lennot Tokioon ensi maalis-huhtikuulle? Ja löytääkö skyscannerista halvimmalla? Tällä hetkellä näkyisi olevan 550e Istanbulin kautta, jolloin yö pitäisi viettää siellä. Suora lento finskillä nyt 807e.

Suosittelen lentämään TK:n siivin ellet valitse tuota suoraa lentoa. 550eur on jo aivan kelpo hinta ja TK tarjoaa sinulle hotellin ilmaiseksi keskustan alueelta, jos vaihtoaikasi on noin pitkä.

6
LH:lla vaikeuksia täyttää tuota a380 konetta Singaporen reitillä ja noita tarjouksia näyttää tulevan jatkuvasti kyseiseen maahan.

7
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Air Asiasta?
« : 25.06.2012, 20:16:38 »
Air Asia siirtymässä Bangkokissa takaisin vanhalle kentälle lokakuun alusta alkaen:

http://www.foxbusiness.com/news/2012/06/25/thai-airasia-to-move-operations-to-don-mueang-airport-from-oct-1/

Hyvästi nopeahkot vaihdot. Viime vuonna vaihdettiin Air Francelta Air Asian koneseen 3 tunnin vaihtoajalla. Oli niin halvat nuo Air Asian liput ettei olisi haitannut vaikka vaihto olisikin kosahtanut.
Tämän toteutuessa voi mennä lentokentiltä siirtymisiin jo tuon verran ruuhkista riippuen.  :-\

Kyllä tuohon kolmeen tuntiin vaihtaa vieläkin, vaikka joutuisi siirtymään lentokentältä toiselle. Immigrationin näkisin ainoana pullonkaulana.

8
Suuresti ihmettelen, jos eivät aukaise alkutalvesta. Kysyntää varmasti Aasian suuntaan olisi!

9
Lentomatkustus / Vs: Blue1
« : 31.03.2012, 17:36:04 »
Pohjoissuomalaisena suorat syöttölennot myös muihin Pohjolan hubeihin kuin Helsinki-Vantaalle ovat tervetulleita, joskin tämä luonnollisesti on aina kyseisen kentän kysynnästä pois. Toimiiko Blue1:n strategia?

Vähän kyseenalaista on, voiko noita uusia reittejä ainakaan Oulun osalta pitää kunnollisena syöttöliikenteenä. Jos Tukholmaan lennetään kerran päivässä ja Kööpenhaminaan neljästi viikossa, pitää olla jo hyvää tuuria, että jatkolennot osuvat siedettävällä vaihtoajalla kohdalleen. Taitaa olla useimmiten nopeampaa mennä edelleen Helsingin kautta, vaikka vaihtoja tulisikin sitten kaksi.

Tietysti kun itse asun Köpiksessä ja olen Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin, toivoisin, että tuo suora Oulu-Köpis -yhteys menestyisi. Mutta vähän skeptinen olen, jos rehellisesti sanotaan.

+1. Lisäsivät vain lentoja Helsingistä ja pitäisivät huolen siitä, että muidenkin Star Alliancen koneisiin/koneista olisi paremmat yhteydet. Typerää koittaa kalastella jotakin marginaalireittejä tällaisella markkina-alueella KF:n kustannusrakenteella.

10
En löytänyt aiheeseen sopivaan ketjua - menköön tänne!

Minulle kävi hassusti matkatavaroiden kanssa. Rinkka ei tullut lennolla Lontooseen, jäi vaihtokentälle. Kun vielä puolilta päivin seuraavana päivänäkään laukkua ei kuulunut eikä näkynyt hotellillani, soitin American Airlinesille.

Nainen luurin toisessa päässä oli hyvin pahoillaan. Ei pelkästään myöhästyneestä toimituksesta vaan myös rinkan rikkoutumisesta. Erittäin pahoin rikkoutunut, nainen valitteli. Olin hiljaa, en kehdannut sanoa, että laukku oli hajoillut tasaiseen tahtiin pitkin matkaa. Olin laskenut siitä kahdeksan hajonnutta kohtaa. Paljonko rinkkanne maksoi, nainen kysyi. Ei paljon mitään, kuiskasin luurin, se on Intiasta ostettu kopiorinkka. Älkää ikinä sanoko tuota kenelläkään, nainen suutahti. Ja seuraavaksi sain kuunnella naisen keskustelevan toisen virkailijan kanssa, mitä asiakkaalle voitaisiin korvata rikki menneestä rinkasta, jonka hintaa asiakas ei muistanut. 150 dollaria, nainen sanoi palattuaan luuriin.

Hetken ehdin iloita ilmaisesta rinkasta, mutta sitten muistin, että Panamassa virkailija oli kirjoittanut yhtiölle jääneeseen matkatavarakuittiin, että rinkkani on torn.

Joko tämä tieto on jäänyt kirjaamatta tai sitten virkailija puhelimessa ei huomannut sitä. Kummastakohan on kyse? Jos tietäisin saavani ilmaisen tai puoli-ilmaisen rinkan, voisin ostaa minkälaisen nuukailematta; jos taas rinkka jäisi kustannettavakseni kyttäisin takuulla tarjouksia ja nettisivuja. (El Salvadorissa samainen rinkka aitona maksoi 370 USD.)


Ota huomioon se, että vastaavia tilanteita tulee kirjaimellisesti liukuhihnalla erittäin suuri määrä ja virkailija on varmasti hyvillään, että saa sinun keissin pois päiväjärjestyksestä minimaalisin ponnistuksin. 150usd, moni ei varmasti edes suostuisi kyseiseen summaan. Mietit liikaa, take the money and run.

11
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 24.02.2012, 19:17:41 »
Oma luku sinänsä nuo TK:n virkailijat varsinkin Istanbulissa. Osa on auttavinaan ja jotkut valehtelevat jopa päin naamaa. Poikkeuksiakin tietenkin on mutta pääsääntöisesti en ainakaan itse pidä asioinnista heidän kanssaan. Yksi omista lennoistakin peruttiin päivää ennen lähtöä mutta ei edes sähköpostia tullut asiasta. Katsotaan miten hoitavat reklamaation.

TK:lla asioidessa kannattaa heittää länsimaalainen asiointityyli romukoppaan ja ottaa itse asioista selvää ja vaatia hotellit jne, jos niihin on oikeutettu. Virkailijoita ei tunnu kiinnostavan kenenkään hyvinvointi.

12
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden omat bonuskortit
« : 20.01.2012, 19:44:32 »
Harmillista, että tuo BMI:n Diamond Club tulee sulkeutumaan, kunhan BMI saa kaupat tehtyä IAG:n kanssa. Ylivertainen Star Alliance-ohjelma.

13
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 20.01.2012, 19:40:18 »
SAS:llä 20 000 euroPoonuspistettä vie Shangaihin tänään ja huomenna varatessa. matkustusaikaa vuoden loppuun. Mahtidiili, jos jollain tuo pistemäärä lojuu ylimääräisenä.

http://www.flysas.com/en/fi/EuroBonus/offers-news/Point-bargains/

710eur maksaa, jos ostaa 20 000eurobonus pistettä.

14
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 17.01.2012, 02:44:29 »
Kysyntää näyttää olevan: Istanbul – Helsinki Increases from 10 to 12 weekly (11 weekly 25MAR12 – 23APR12). Hyvä juttu, että edes joku yhtiö ei ole vähentämässä/lopettamassa lentoja Helsinkiin.

15
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 05.01.2012, 14:36:41 »

16
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden omat bonuskortit
« : 28.12.2011, 18:28:34 »
Meillä loppui Finnair plus pojojen keräily. Finsskin palkinto lennot on jo kalliimpia kuin halpalentoyhtiöiden. Ennen palkintolennot maksoivat puolet vähemmän.

Jos lähtökohtana on se, että verrataan Finnairia halpalentoyhtiöihin ja kerätään pisteitä halvimmista lippuluokista on Finnairin ohjelman valitseminen epäedullista. Ellei sitten käytä ohjelmaan liitettyä luottokorttia, jolla pisteitä ja ostoja tulee paljon.

17
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 28.12.2011, 18:25:51 »
Lainaus
Saako näillä varattua istumapaikat etukäteen kaukolennolta, kun tekee online check inin?

Kyllä.

18
Ainakaan nykyään KF ei lähtöselvitä kotimaan lennoilta jatkolennoille, ellei ole samalla lipulla, ei vaikka olisi esittää liput.

Totta. En tiedä sitten, että onnistuuko, jos neuvottelee ystävällisesti virkailijan kanssa. Mitä tulee alkuperäiseen kysymykseen, niin useissa matkavakuutuksissa on lisäturvaa myöhästymistä varten. Nordealla näyttäisi olevan luottokortin yhteydessä max. 1700eur tai alkuperäisen matkan hinta jos alempi ja ehtoina se, että myöhästyy matkalta tai jatkoyhteydeltä alkuperäisen matkasuunnitelman mukaisen kulkuneuvon myöhästyessä. Kuluja ei korvata, jos ei ole matkanjärjestäjän ehtojen mukaisesti matkan tai jatkoyhteyden alkamispaikalla kuljetusyhtiöiden kirjallisten ohjeiden mukaisesti.

19
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 21.12.2011, 00:30:41 »
THY:ltä mukava ystävänpäivätarjous.
Valentine’s Day Campaign
Departure    Arrival    Economy Fare    Business Fare    Comfort Fare
Istanbul    Europe, CIS Countries, Middle East and North Africa    199 EUR/RT    599 EUR/RT    -
Istanbul    Johannesburg, Cape Town, Lagos, Addis Ababa, Nairobi, Entebbe, Dar Es Salaam, New Delhi, Mumbai, Karachi, Dhakka, Chicago, Washington, Seul, Osaka, Islamabad, Jakarta, Kabil    399 EUR/RT    999 EUR/RT    -
Istanbul    Tokyo, Beijing, Sanghay, Ho Chi Minh, Hong Kong, Bangkok, Guangzhou, Toronto, Los Angeles, New York, Sao Paolo    399 EUR/RT    999 EUR/RT    499 EUR/RT

* The first passanger pays 100 % of the special fare and second passanger pays only 1 EUR
RT: Promotional round trip fare.     

Application Period:   
Travel Dates: Valid for outbound travels between 09 -14 February 2012 (incl.) 
Ticketing Dates: Tickets must be issued between 14 December 2011 (incl) - 14 February 2012 (incl)     
Application Rules:     
Maximum Stay: 8 Days       
Minimum Stay: No Restriction       


Varsinkin nuo Busines liput tulee aika mukavaan hintaan.

ISO KIITOS sinulle timpuri

20
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 14.12.2011, 16:53:54 »
Mistä ostit liput? Tarkoitan sitä, että matkustaja on oikeutettu tuohon hotelliin, jos Turkish Airlines ei kykene saamaan sinua saman päivän aikana päämäärääsi tai vaihtoaika ylittää 10tuntia(turisti) 7tuntia(bisnes) ja sinulla on Turkish Airlinesin liput molemmille lennoille.

Käytännössä varattaessa thy.com HEL-IST-BKK ei pysty varaamaan lippuja, niin, että vaihtoaika olisi noin suuri(7h-10h), koska Bangkokkiin lennetään päivittäin jopa kaksi kertaa ja lennot lähtevät Helsingistä sopivasti, niin, että näihin ehtii muutaman tunnin vaihtoajalla. Poikkeuksena sitten tilanne, jossa saman päivän lennot IST-BKK ovat tupaten täynnä tai sitten se, että varaustilanteessa varaa vahingossa/muusta syystä liput, niin, että viettää yhden päivän tietoisesti istanbulissa, jolloin ei ole oikeutettu tuohon hotelliin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 18