Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aivis

Sivuja: [1] 2 3
1
Pohjoismaat / Kalastuspaikka vinkkejä Ruotsi-Suomi
« : 03.07.2014, 10:37:29 »
Tarkoituksena olisi elokuussa mennä Vaasasta lautalla Uumajaan ja sieltä Ruotsia ylöspäin ja jossain vaiheessa puhkaista Suomeen lapin puolelle. Vinkkejä kaivataan yleensä reissuun ja hyviä kalastuspaikkoja.

2
Pohjoismaat / Vs: Islannin ympäri autolla
« : 03.07.2014, 10:06:55 »
Kiire tulee jos meinaa viikossa kiertää ja nauttia vielä matkasta. Itse olen ollut kaksi kertaa Islannissa ja viikko kerrallaan. Toisella kerralla pohjoispuolella ja toisella kerralla eteläpuolella ja molempia voin suositella lämpimästi. Sekä tietysti muutama päivä kannattaa viettää Reykjavikissäkin.

3
Pohjoismaat / Vs: Islanti
« : 03.07.2014, 09:58:26 »
Olimme toukokuussa viikon Islannissa ja ajoimme Keflavikista Myvatn järvelle. Matkan varrella on hienoja maisemia ja suosittelen ajamaan tröllaskagi niemennokan. Goafoss vesiputous oli hieno ja yleensä Myvatn järven ympäristö on mielenkiintoinen.

4
Pohjoismaat / Vs: Islanti
« : 02.03.2014, 00:40:29 »
Hei. Viime vuonna olin viikon reissulla Reykjavikissa ja etelän ihmeitä tuli ihmeteltyä. Nyt lento Reykjavikiin ja tarkoitus lähteä katsomaan pohjoisen maisemia. Kannattaako Reykjavikista ajaa pohjoiseen vai ottaa vaikka lento Akureyriin? Onko mielenkiintoisia nähtävyyksiä tässä välimatkalla? Toukokuussa lähtö ja aikaa on viikko.

5
Hei. Minulla olisi 2kpl:tta lippuja Metallican keikalle 12.5.2012 klo 19 alkaen. Paikka stade de france, paris. Istumapaikat cat 2, sud-z-inter z-12 rang 53 place 37. Lipussa lukee, että lippu on henkkoht mutta en tiedä miten voisivat tarkistaa kaikkien liput. Liput maksoivat 78,30 kpl e. Kiinnostuitko? Tarjoa rahaa, matkailuaiheista kirjaa tms. matkailuun liittyvää. 

6
Ensimmäisen päivän yöpymisen olin varannut etukäteen santa monicasta ja yosemiten majoituksen myöskin. yosemitessa olimme yötä curry villagessa, sellaisessa isossa teltassa. yosemitessa suosittelen etukäteisvarausta, koska porukkaa riittää. vegasin yöpymisen varasin myöskin etukäteen koska vegasissa pääsee halvalla hienoonkin hotelliin jos etukäteen varaa. Olimme paris hotellissa. Vegasin buffetit ovat aikas kivoja syömispaikkoja ;) grand canyonille mennessä yövyimme ensimmäisenä päivänä tusayanissa mikä on ihan grand canyonin portin lähellä. olimme paikassa n. klo 16 ja kävimme kyselemässä hintoja muutamasta motellista ja silloin oli vielä tilaa. illemmalla kun palasimme canyonilta takaisin motellille kaikissa motelleissa oli kyltit että täynnä eli jos illalla vasta saapuuu canyonille suosittelen varausta. grand canyonilta kun lähdimme pois seuraavana päivänä ajelimme williamsin kaupunkiin missä ainakin oli paljon valinnanvaraa ja mukavan tunnelmallinen pikkukaupunki. kaupungista löytyi myös laundromat jos pyykkiä tarvitsee pestä ;)

7
Samanlainen reissu on tullut tehtyä ja 18pvää oltiin reissussa. 18 päivää oli sopiva meille. Ehdottomasti kannattaa yöpyä jossain losin ja san franin välillä, koska matkan varrella on paljon nähtävää ja yöpymismahdollisuuksia on runsaasti. Itse yövyimme jossakin puolessa välissä cambria nimisessä miellyttävässä suht pienessä paikassa. Paikan nähtävyytenä oli kokonaan kierrätysmateriaalista rakennettu talo... yosemitessä olimme kaksi päivää, silloin olivat putoukset hienoimmillaan. death valley oli myös hieno kokemus. grand canyonilla vietimme myös kaksi päivää. ovat sen verran hienoja luontokohteita että kyllä mielestäni yosemiteen ja grand canyoniin kannattaa käyttää kaksi päivää tai ainakin 1,5päivää. death valleyhin riittää kyllä yksi päivä koska kohteet ovat autoiltavissa helposti.

8
Pohjoismaat / Vs: Lappiin joulukuun alussa
« : 20.10.2011, 10:25:50 »
hups, saariselkää tarkoitin kyllä  :P

9
Pohjoismaat / Vs: Lappiin joulukuun alussa
« : 19.10.2011, 14:19:13 »
Saarijärvi siis kutsuu tammikuun alussa. Mihin kannattaisi mennä lumikenkäilemään ja mistä niitä saisi vuokrattua? Pulkkamäki houkuttelee myös ja saako pulkkia vuokrattua jostain vai kannattaako ostaa jostai saarijärven keskustasta vai löytyykö edes?

10
Käytössä on ollut www.varuste.net naisten malli jota on tullut autossa kokeiltua ja kyllä se ihan hyvin toimii. Melko huomaamattomasti sen kanssa pystyy toimimaan mutta hame täytyy melkein olla päällä koska housujen kanssa ei toimi. Ja tietysti täydessä bussissa voi tuntua kiusalliselta jos vieruskaverina on tuntematon ihminen, mutta omasta kehtaamisesta on kaiketi kiinni. Ja hyvin pysyy pussi kiinni vaikka sisällä olisi tavaraa  ;D

11
Pohjoismaat / Lappiin joulukuun alussa
« : 09.09.2011, 13:03:28 »
Hei. Olen suunnitellut lappiin menoa itsenäisyyspäivän tienoilla ja en ole koskaan käynyt joten vinkkejä kaivattaisiin. Tarkoituksena olisi tehdä päiväretkiä luontoon, nähdä hienoja maisemia ja mahdollisesti päästä pulkkamäkeen. Painotuksena kuitenkin luontonähtänyydet. Toivoisin, että kohteen lähelle pääsisi lentokoneella ja sieltä bussilla tai vuokra-autolla kohteeseen. Mitä kohdetta ehdottaisitte?

12
Voiko apis tiedot usaan ilmoittaa vasta lentokentällä vai täytyy ennen lähtöä ilmoittaa? KLM on lentoyhtiö ja jos nyt oikein ymmärsin niin heillä tiedot ilmoitettaisiin vasta online check-in yhteydessä. mutta jos ei ole mahdollisuutta tehdä check-inniä niin sitten kai vasta kentällä.

13
mistä tuollaisen englanninkielisen vahvistuksen booking.comissa saa kun varausvahvistukset tulee sähköpostiin suomeksi? nämä suomenkieliset ovat kyllä maailmalla kelvanneet mut tulipa ny mieleen että olisihan se englanninkielinen kätevämpi.

14
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Roadtrip Amerikkaan
« : 09.02.2011, 08:37:57 »
Matkan pituutta en valitettavasti saa enempää mutta todennäköisesti joshua tree ja los angeles jäävät sitten näkemättä jos tiukaksi menee  :-\

15
Kanada ja Yhdysvallat / Roadtrip Amerikkaan
« : 08.02.2011, 11:08:13 »
Suunnitelmissa roadtrip Amerikkaan toukuun alusta n. 2,5 viiikkoa. Vinkkejä ja kommentteja kaivattaisiin. Oon lueskellut kyllä muidenkin road trip juttuja ja niiden perusteella oon reittiä hiukan suunnitellut mutta jos vielä jotain lisävinkkejä irtoisi  ;D

Matkasuunnitelma jotensakin seuraava. 1.päivä Santa Monica, 2. päivä Highway 1 San Franciscon suuntaan, maisemien ja kylien katselua, yöpyminen jossain välissä ennen San Franciscoa. Missä? 3.päivä highway1 ja saapuminen San Franciscoon.  4.päivä SF.  5.päivä SF. 6.päivä SF. 7.päivä SF-Yosemite. 8.päivä Yosemitessa ja iltapäivällä ajaminen jonnekin Death Valleyn lähistöön. Tähän välimatkaan/yöpymispaikkaan vinkkejä kaivattaisiin. 9.päivä Death Valley-Las Vegas. 10.päivä LV. 11.päivä LV.12 Lähtö Vegasista Grand Canyonin suuntaan. Mitä nähtävää, kaupunkeja matkan varrella? Williamsissa tod.näk yöpyminen tai Grand Canyonin läheisyydessä jos löytyy majoitusta. 13.päivä Grand Canyon 14.päivä Grand Canyon/Williamsista suunta kohti Joshua Treetä. Mitä nähtävää/kaupunkeja välillä? Missä yöpyminen ennen Joshua Treetä.?15.päivä Joshua Tree, illalla suunta kohti Losia, yöpyminen jossain,missä?16.päivä Suunta Los Angelesiin.17.päivä Los Angeles 18.päivä kotiin lähtö.

16
Kanada ja Yhdysvallat / Naimisiin las vegasissa
« : 04.01.2011, 14:56:35 »
Hei. Onko kenelläkään kokemuksia naimisiin menosta vegasissa? Suosituksia, vinkkejä?

17
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Vs: M: LP USA
« : 02.11.2010, 11:22:43 »
milloin julkaistu?

18
Iso-Britannia / Vs: Skotlantiin
« : 31.08.2010, 15:46:37 »
Mitä kannattaa tehdä invernessissä jos on kaksi päivää aikaa?

19
Lentomatkustus / Vs: Ryanairin uudet käytännöt
« : 16.08.2010, 13:14:33 »
Jossain vaiheessa oli puhetta, että ryanair ottaa wc-maksut käyttöön. Onko tietoa miten tämä on edennyt ja onko koneissa todella kolikkowc:t?

20
Tyhmät kysymykset / Vs: lähtöselvitys
« : 07.08.2010, 10:43:52 »
Mites tää seuraava tulis tulkita? Eli ryanairilla ollaa lentämässä tampereelta edinburgii?

 IN ORDER TO TRAVEL YOU ARE REQUIRED TO CHECK-IN ONLINE AND PRESENT AT THE AIRPORT YOUR ONLINE BOARDING PASS AND VALID ACCEPTED TRAVEL DOCUMENT, PASSENGERS WHO DO NOT PRESENT A BOARDING PASS AT THE AIRPORT WILL BE CHARGED A RE-ISSUE PENALTY OF EUR40/GBP40(each boarding pass must be printed and presented on an individual A4 page).

You can check-in online from 15 days up to 4 hours prior to your scheduled flight departure.

Tarkottaako tää nyt sitä kun tekee online check-innin et ei tarvi kentällä enää käydä tiskillä hakemassa boarding passia vaan ton tulosteen kanssa marssii turvatarkastukseen ja sit portilla saa boarding passin ja paikkanumeron vai toimiiko toi tuloste jo boarding passina ja siinä näkyy misä istuu?

Sivuja: [1] 2 3