Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ville23

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Hmm
« : 08.06.2005, 19:52:57 »
Voisin sanoa, että Euroopassa tutustuisin mielummin isoihin kaupunkeihin... Sitten jos lähden pidemmälle esim. Thaimaahan, mielummin löydän itseni pikkuruisilta saarilta letkeilemässä riippumatossa kuin hengaamassa jossain Bangkokin saasteiden seassa. Tai vastaavasti Intiassa mielummin menisin letkeilemään ja etsimään itseäni jonnekkin kauas Delhistä tahikka Mumbaysta, lokaleiden kanssa meditoimaan hyvin hyvin syvällisesti, kiitos luonnon antimien.

Hyvää kesää kaikille, olette sitten Lontoossa tai Nuorgamissa!!!!

2
Yleinen / Minkälainen matka??
« : 07.06.2005, 19:47:55 »
Ajattelin tässä kysästä ihmisten mielipidettä miten,missä, ja miten kauan viettäisitte aikaa kaukana täältä harmaasta Suomenmaasta, jos teillä olisi mahdollisuus maksaa n. 1000 euroa matkasta sekä sitten laittaa säästöt n. 5000e matka budjetiksi. Olisi mukava vain kuulla teidän mielipiteitä ns. unelma lomasta. Omista haaveistani sen verran, että aloittaisin varmasti intiasta ja sitten kiertelisin nepal,thaimaa,tiibet,laos.... en tossa jätjestyksessä mutta kuitenkin. afrikkakin vois ollak yllä kiva. Hmm... Haaveilkaa ihmiset =)

3
Yleinen / Kahvi & wiineri
« : 07.06.2005, 19:41:00 »
Tervehdys vaan kaikille!

Itselläni ei vastaavia mokauksia ole mutta siskolle kävi hauskasti kun oli rakkaassa etelänaapurissamme Virossa. Sysse meni kahvilaan aivan normaalisti ja tilasi kahvin sekä wiinerin. Kahvin se sai heti, mutta wiineri tuli sitten pöytään. Noh, hetken kuluttua pöytään tuli keitetty nakki...heheheh... voitte vain kuvitella vegaani siskon ilmettä.

Hyvää kesää kaikille reissaajille!

Sivuja: [1]