Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - KristiinaE

Sivuja: [1] 2 3 ... 43
1
Pieni varoituksen sana: kaikki netistä löytyvät työt ei välttämättä ole oikeasti olemassa. Täällä on ihan järkyttävä lama, eikä töitä riitä natiiveillekaan. Tosin suomen- ja ruotsinkielentaitoisille saattaa edelleen olla call center-duuneja.

2
Pari vuotta sitten olisin sanonut Dublin, Irlanti, muttei kannata tulla: taalla on lama. Britteja yrittaisin itse, jos olisin tuossa tilanteessa. Norjassa lienee toita myos, mutten tieda miten kielen kanssa sitten ... ehka joku muu osaa neuvoa.

3
Lentomatkustus / Vs: Millä yhtiöillä olet lentänyt?
« : 07.02.2011, 16:00:30 »
Finnair
SAS (Blue1, itse SAS plus City Airline)
Ryanair
Aer Lingus
BMI
British Airways
Continental Airlines
Malev
SpanAir
Etihad
Malaysian Airlines
Kenya Airways
KLM
CityJet
Lufthansa
Cathay Pacific
NatureAir

4
AnneMari - ihan lähtökohtaisesti etsisin varmaan mahdollisiman läheltä työpaikkaa, ellei sitten kyseessä ole joku tosi dodgy alue. Julkisesta liikenteestä DART ja LUAS toimii, ja osa bussilinjoistakin, mutta sitten on alueita, jotka ovat julkisilla aivan jumalan selän takana.

Meillä on kahden hengen sähkölasku (asunto on kolmio) ollut noin sata euroa kerran kahdessa kuukaudessa (eli 25 euroa per nenä per kk). Sähkön meillä tarjoaa Bord Gais. Ja lämmityskulut on olleet joku 30 euroa kahdessa kuukaudessa (eli siis 7.5 euroa per nenä per kk), mutta mä olenkin lämmitysnatsi enkä suostu laittaan sitä ikuna päälle eli kaasu lämmittää vain kuuman veden.

Netistä me maksetaan joku 40 euroa per kuukausi. Halvemmallakin kai sais mutta meille ei tuu NTL. Sit telkkaristakin on kustannuksia, mutta me saadaan talon kautta ilmaiseksi. Sit tietty kännykkä mihin mulla menee 20 euroa kuussa eli aika vähän.

Todennäköisesti päädyt asumaan house shareen - niissä ei aina vaadita takuuvuokraa, mutta kannattaa varautua maksamaan yhden kuukauden takuuvuokra.

5
Joo just maantaina mun AIB:n Maestro-kortti eli siis laser toimi mainiosti sekä Suomen Ottomaateissa että Stockmannilla maksettaessa. Ja toimii muissa maissa kyllä ihan mainiosti kanssa. Eli komppailen mustek:kia!

6
Yleinen / Vs: Monessako maassa olet maleksinut?
« : 24.08.2010, 23:36:32 »
Huuh, vuonna 2003 21-vuotias KristiinaE ilmoitti asuneensa kolmessa eri maassa ja vierailleensa 13:ta. Asuinmaat ovat edelleen samat, mutta päivitetäänpäs listaa. (Kaikki maat muuten ihan random-järjestyksessä).

Niin Suomea ei varmaan lasketa mukaan, pisinaikainen asuinmaa.

Vuoteen 2003 mennessä:

1. Irlanti - asunut
2. Ruotsi - asunut
3. Norja x3
4. Tanska
5. Saksa
6. Alankomaat
7. Belgia
8. Kreikka
9. Eesti x8
10. Unkari x3
11. Sveitsi
12. Espanja x2
13. Iso-Britannia (kaikki neljä osaa) xN (laskut menneet sekaisin, sanoisin että yli kymmenen)

Vuoden 2003 jälkeen:

14. Italia x2
15. Vatikaanivaltio
16. Ranska x2
17. Slovakia
18. Itävalta
19. Tsekki
20. Latvia
21. Venäjä
22. Portugali
23. Kroatia
24. Bosnia
25. Montenegro
26. Serbia
27. Hong Kong
28. Kiina
29. Malesia
30. Kenia

7
Kenia / Vs: Wildebeest camp/travels ja Kahama Hotel
« : 24.07.2010, 20:11:03 »
Oltiin Wildebeestissä kolme yötä maaliskuussa eikä pahaa sanottavaa paikassa ole. Emme kuitenkaan käyttäneet heidän safaripalvelujaan (meillä oli jo muualta varattu).

8
Me oltiin Keniassa maaliskuussa, viisumi saatiin lentokentalta, eika ollut puhettakaan paluulipun nayttamisesta! Sita en muista olisiko viisumikaavakkeessa kysytty paluulennon numeroa, mutta mitaan todistetta asiasta ei ainakaan joutunut nayttamaan.

9
Yleinen / Vs: Re: "Himo reissaaja?"
« : 03.05.2010, 22:43:02 »
Joo myos originaaliin kysymykseen.

Asunut olen 3:ssa maassa (Ruotsi, Suomi ja Irlanti).

Vieraillut: 13, monissa useamman kerran.

Josko updatea, eli edelleen asunut noissa kolmessa, vieraillut sen sijaan, ööö, 26:ssa (noi kolme asuinmaata miinustettuna!) ja tuhkapilven salliessa lentänen torstaina 27:teen. Jipii.

10
4 viikkoa Lissaboniin, kauhean pitkältä tuntuu aika, muttei kehtaa kärvistellä, kun vasta 2.5 viikkoa sitten palasi Keniasta.  ;D Työkaverit alkaa jo hiiltyä, mutta kai sitä saa hehkuttaa.

11
Kenia / Vs: Safarit Keniassa
« : 07.04.2010, 18:48:47 »
Hmmm miten olin melkein varma keltakuumerokotuksesta... Pitanee tsiigata uudestaan.

Wildebeest on kiva. Meilla oli kahden hengen luksus-teltta omalla kylpparilla, mutta jaetut WC- ja suihkutilat naytti ihan saallisilta myoskin. Aamiainen ei ole kummoinen, eika illallinenkaan (joka maksoi muistaakseni 7000 shillinkia), mutta mahan saa illallisella tayteen.


12
Kenia / Vs: Safarit Keniassa
« : 06.04.2010, 12:57:32 »
Kokemusta marras-joulukuun safareista ei ole, mutta jos Kenian ja Tansanian valilla pahkailee, kannattaa muistaa, etta Tansaniaan vaaditaan keltakuumerokotus (Keniaan ei).

Elaimista sen verran, etta viikko sitten jolloin me oltiin safarilla, nahtiin omasta mielestani tosi paljon elaimia, vaikkei niin sanotusti ollutkaan "high animal season" Keniassa (suurin osa oli Tansaniassa).

13
Kenia / Vs: Safarit Keniassa
« : 18.03.2010, 23:04:28 »
Kiitos kaikille vinkeistä - ylihuomenna lähdetään ja päädyttiin loppujen lopuksi 6 päivän safariin Best Ride-nimisen firman kautta (jos jollain on tässä vaiheessa kauhukokemuksia, pitäkää omana tietonanne  ;D). Matka kattaa Masai Maran ja Amboselin, ja majoitus on joko tented camping tahi hotla. Nairobissa majoitutaan 3 yötä Wildebeest Campissa. Odotukset korkealla, vaikkei sääolot lienekään maailman parhaimmat. Loma on aina pop!

14
Kenia / Vs: Safarit Keniassa
« : 06.02.2010, 14:41:05 »
Heippa,

Jatketaanpa tätä jo lähes hautautunutta ketjua. Eli täällä oltaisiin menossa Keniaan maaliskuun lopussa (tiedän, ajoitus ei ehkä maailman paras) ja 3-4 päivän safari olisi hakusessa. Huomasin, että tuossa ylempänä olikin mainittu pari budjettifirmaa, jotka aion tsekata. Meilläkin budjetti mieluusti minimissään, mutta ollaan myös harkittu lodge-safaria, jos vähän panostaisi. Onko vinkkejä? Tai etenkin firmoja, joita olisi syytä karttaa?

15
Meitsikin Dublinissa...

16
Meitsin entinen työkaveri on Miina Harava  ;D

17
4v yhteiskuntatiedettä, 1v humanistipalloilua ja nyt työ kustannusalalla, tarkemmin sanottuna lainopillisessa sellaisessa. Aika sekametelisoppa.

18
Tämä ketju oli tipahtanut luvattoman kauas, mutta toivottavasti teitä vielä siellä Irkkulassa on! Onhan? :D

Mihinkäs me täältä.

voisko kaikki TCDssä opiskelevat heittää haloota että saadaan miitti kokoon?

Kelpaanks mä vaik oon ex-TCD? Voin aina silti lähtee Paviin miittailemaan ;)

19
ANNETAAN KIRJOJA DUBLINISSA!

Seuraavat kirjat lahjoitetaan uusiin koteihin (koska niitä ei divariin kannata viedä):
Lauren Weisberger – VIP-ihmisiä
Anna Gavalda – Kimpassa
Henning Mankell – Nimeltään Tea-Bag
Håkan Nesser – Kim Novak ei uinut Genesaretin järvessä
Toni Morrison – Minun kansani, minun rakkaani

Jos kiinnostaa, laita viestiä. Haluamasi kirjan saat, kun sovitaan aika ja paikka (mielellään keskustassa).

20
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Opiskelu Irlannissa
« : 25.09.2007, 17:04:25 »
Lainaus käyttäjältä: "jilola2"


Ootko jo/vielä/enää mestoilla?


Ootsää mestoil jo?

Sivuja: [1] 2 3 ... 43