Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - markoivu

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Vs: Lufthansa?
« : 12.04.2011, 22:07:58 »
Minulla näkyy Luffen veloitus jo toteutuneena luottokorttitililllä. Tuli itse asiassa tänään jo muutos lippuun. Pelästyin ensin sen olevan peruutus, mutta kyseessä oli vain aikataulumuutos paluulentoon Helsinkiin.

2
Olen allergikkona vienyt käsimatkatavaroissa sekä vapaasti myytäviä että reseptinenäsumutteita yli sadalla lennolla. En muista että niiden perään olisi ikinä edes kyselty.

3
Matkaseuraa / Vs: Maaliskuussa kohti Kaakkois-Aasiaa!
« : 20.01.2011, 22:18:54 »
Matka alkaa itsellänikin konkretisoitua, lennot on nyt varattu  :). Olen reissussa 12. - 27.3. Alussa menee varmaan noin viikon verran Kambodzassa, mutta siitä eteenpäin on vielä suunnitelmat avoimena.

4
Matkaseuraa / Vs: Maaliskuussa kohti Kaakkois-Aasiaa!
« : 05.01.2011, 18:30:29 »
Hei

Olen aikeissa lähteä maaliskuun loppupuoliskolla lomalle juuri tuonne suuntaan. Aikaisemmin olen jo muutaman kerran Kaakkois-Aasiassa matkoja tehnyt, mutta kokematta on vielä kokonaan Laos-Kambodza-E-Vietnam -akseli.

Minulla ei vielä ole tarkkaa matkasuunnitelmaa enkä ole lentojakaan varannut, mutta Kambodzassa Siem Reap ja Phnom Penh ovat vahvasti suunnitelmissa. Näistä voisi jatkaa joko eteläiseen Vietnamiin tai sitten pohjoisen suuntaan Laosiin, joista jommasta kummasta sitten takaisin kohti kotia.

Olen 33-v mies ja vaikka yksinkin tulen toimeen, niin juttuseura matkalla olisi taatusti tervetullutta.

-MK

Sivuja: [1]