Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mikros

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 11.08.2016, 16:06:03 »
Sitten jatkaisi vaikka kyselykierrosta lähivakuutus,if..

Orly?

Tosiaan tässä ajattelin jos jollain olisi suoraan heittää sopiva tarjoaja, jotta säästyn naputtelulta. Mitään halvinta mahdollista ei ole tarvetta löytää kunhan on muuten sopiva hinta ja ehdot.

2
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 10.08.2016, 20:39:03 »
Hoi!

Auttakaahan kun matkaan on pari viikkoa ja pitäisi ottaa matkavakuutus. Menemme Malesiaan ja olisi tarkoitus snorklailla/sukellella joten laitesukellus pitäisi sisältyä vakuutukseen.

Fennia oli hyvä viimeksi kun käytiin vuorilla nepalissa, mutta nykyään vaativat keskityksen joten ei kiitos. OP tarjoaa koko vuoden vakuutuspakettia kahdelle 190€/vuosi, mutta kun ei ole ihan heti seuraavaa matkaa olemaan niin tämäkään ei innosta.

Ehdotuksia?

3
Egypti / Vs: Egypti
« : 26.10.2013, 13:39:06 »
Onkos kukaan täältä pyörinyt egyptissä nyt lähiaikoina? Mites turvallisuus?

Tuntuu vähän siltä että koko maahan on turha lähteä jos haluaa Abu Simbeliä ja muita historiallisia paikkoja nähdä, ellei halua nappia otsaansa... vai olenko länsimedian uhri?

4
Aasia / Vs: Nepal
« : 14.09.2013, 18:44:20 »
Moro!

Pieni apu olisi tarpeen. Miten olette saaneet rahanne nostettua nepalissa?

Olemme nyt kathmandussa ja automaateilta emme ole onnistuneet saamaan rahaa mitenkään muuten kuin luoton puolelta... Onko tähän joku kikka? :D eihän tässä muuten mitään mutta ei huvittaisi luottoa käyttää + tietty rajahan tuossa luotossa on.

5
Niin. Vaikka onkin vuorikiipeilijöille niin Annapurna Circuit menee juurikin noille korkeuksille joista tuossa puhutaan eli yli 5km...

Täytyypi hankkia resepti ja pillerit edes vaikka varmuuden vuoksi.

6
Mites tuon Diamoxin kannattaisi tehdä? Ostaako suomesta valmiiksi vai kannattaako ostaa suoraan nepalista? Mikäli olen ymmärtänyt niin siellä se on halpa eikä vaadi reseptiä.

7
Aasia / Vs: Nepal
« : 09.08.2013, 18:02:35 »
Reissu lähenee ja vakuutukset mietityttää.

Annapurna Circuitille olemme menossa. Mistä on porukka vakuutuksensa ottaneet?

Kyselin fenniasta ja urheilulaajennuksella tarjosivat 160€/2henk/25pv -settiä joka siis on voimassa myös tuolla 5400m.
Lisäksi kyselin vuoristotaudista ja sen hoidosta aiheutuvista kuluista sekä helikopterievakuonnista niin vastasivat ympäripyöreästi "vakuutus kattaa tapaturman ja sairauden hoitokulut ilman yläkorvaussummaa myös näihin liittyvät ehtojen mukaiset pelastuslennot kuuluvat vakuutukseen.".

Sitten on tietysti tuo goudan super joka on 100€ kallimpi mutta ilmeisesti kattaa oikeasti ihan kaiken... ainakin melkein.

Fenniaan olisin vähän kallistumassa mutta hiukan pelottaa kun olen siitä puljusta kauhutarinoita kuullut liittyen korvauksien saantiin...

8
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 25.04.2013, 09:18:39 »
Lennän finnairilla syksyllä delhiin ja sieltä air indialla tai indigolla kathmanduun.. Tarvitsen siis vissiin transit visan? Finnair ei tod.näk suostu tsekkaamaan kamoja suoraan kathmanduun koska menen eri yhtiöllä? Joudun siis poistumaan hakemaan laukkuni ja tsekkaamaan ne uudelleen...

9
Aasia / Vs: Nepal
« : 21.04.2013, 21:10:11 »
Kiitos vastauksesta!

Otin huvikseni yhteyttä suoraan erääseen guideen ja sen porter kavereihin sähköpostilla.. osoite löytyi erään trekin tehneen pariskunnan blogin kautta jossa kehuivat kyseistä tyyppiä.
Olisi kuulemma ilomielin tulossa oppaaksemme syksyllä. Hinta oli ainakin tuolla blogikirjoittajalla ollut opas + 1 kantaja 714$ (sis. vakuutukset), ja heidän trekkinsä oli kestänyt 20 päivää.

Pitää nyt sitten vaan miettiä että halutaanko opasta ja kantajaa vai painellaanko vain kaksin... pitänee miettiä. Toki muiden mielipiteet olisi todella tervetulleita tässä asiassa... :)

10
Aasia / Vs: Nepal
« : 20.04.2013, 23:05:49 »
Syyskuussa olisi lähtö Delhin kautta Kathanduun ja aikaa on reissuun siunaantunut reilut kolme viikkoa joten Annapurna circuit (tai sen tapainen) on tarkoitus käydä pyörähtämässä.
Käytännössä meikäläisten ensimmäinen kunnon trekki kyseessä joten olisko viisainta ottaa opas+kantaja messiin? Toisaalta itse ainakin haluaisin kantaa omat kamppeet jne. mutta toisaalta kun lukee juttuja netistä niin olisi hyvä työllistää paikallisia + kamojen kanto ohuessa ilmassa ei olekaan niin helppoa kuin täällä 0 metrissä... ollaan kyllä suhteellisen hyvässä kunnossa kumpikin.

Toinen juttu on että mistä olette oppaan/kantajan hommanneet ja olisiko heittää linkkiä tai suositusta johonkin firmaan kathmandussa tai pokharassa? Ilmeisesti suoraan ilman firmaa opasta/kantajaa ei saa enää palkata?

Minkään länkkärifirman kautta en kyllä halua asiaa hoitaa... vaan mielellään täysin nepalilaisen jos vain mahdollista.

Tai vaihtoehto b) olisi että lähdetään ilman opasta/kantajaa ja palkataan matkanvarrella jostain kylästä jos siltä tuntuu.. onkohan mahdollista edes?

11
Lentomatkustus / Vs: Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 15.04.2013, 21:01:53 »
aika epäuskoisena jonotin kolme tuntia, että saan juuri oikeat liput.

Tampereella jonottaminen asiakaspalvelutiskille kesti 1,5 tuntia lauantaina aamupäivällä. Nettipiste veti nopeammin. Minäkin olin tyytyväinen, että sain haluamani liput.

Heh en tiedä osuitko maailman huonoimmalla hetkellä paikalle vai mitä ihmettä, mutta itse kun pyörin siellä lauantaina aamupäivällä niin siellä ei ollut juuri ketään. Kummallekin tiskille pääsi heti.

12
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 13.04.2013, 19:54:57 »
Heh, vaihtui juu (taas) reissu aasian suuntaan.
Aluksi mennään dlhistä suoraan pariksi päiväksi tod.näk. Kathmanduun josta annapurnalle trekkaamaan... Sieltä sitten vielä intiaan tsekkaamaan paremmin varanasi, agra ja itse delhikin. Sen suurempaa suunnitelmaa ei vielä tosiaan ole. :) ja päivät on edelleen samat.

13
Intia / Vs: Intian viisumi
« : 13.04.2013, 15:49:32 »

Onko kellään tuoretta kokemusta Intian viisumin uusimismatkasta Nepaliin? Saako uuden viisumin saman tien?

Uutiset ja virallinen Intiakin http://www.pib.nic.in/newsite/erelease.aspx?relid=89835 kertovat, että Intian vierailujen välinen kahden kuukauden karenssisääntö turistiviisumilla saapuvilta on kumottu... Uskaltaako tähän luottaa?

Kahden kuukauden karenssisääntö on poistettu jo viime vuonna, joten nou hätä!

Eli siis rautalangasta vielä... Eli voin ottaa normituristivisan ja käydä matkallani välillä nepalissa ja tulla takaisin intiaan ilman ylimääräistä häslinkiäkö ko kö?

14
Lentomatkustus / Vs: Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 13.04.2013, 14:43:09 »
Suunnitelmat muuttu ja kävin hakemassa delhin lennot syksylle ja tsekkasin samalla muitakin lentoja... Näytti vapata olevan käytännössä mihin vaan.

Jonottaa ei tarvinnut sekuntiakaan.

15
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 05.04.2013, 21:50:55 »
Kilroylta saatiin tarjous:

Toyota corolla, kahdella alle 25v kuskilla, kaikilla tarvittavilla vakuutuksilla (heidän mukaan) + navigaattori. Auto otetaan ja palautetaan friscoon.

Aikavälillä 16.9-6.10 ja hintaan 1125€..

Onko tämä nyt ok hinta vai ei, koska alle 25v hintoja on vaikea vertailla? Vuokraamot eivät tunnu kovin selkeästi noita hintoja ilmoittavan muuta kuin "täysi-ikäisille".


16
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 28.03.2013, 11:13:20 »
San Franciscoon piti ostaa lennot kahdelle henkilölle ajalle 12.9-6.10, perkele mutta nyt kun tuli aika varaamisen niin hinnat olikin hypänneet 1300€ ---> n.1500€. Osaako muut ameriikan matkaajat sanoa mahtaako nuo tuosta pudota vielä välillä jos jaksaa kyttäillä...? -.- 200€ on kuitenkin raha jonka vois pistää vaikka asumiseen paikanpäällä mielummin..

17
Espanja / Vs: Ensikertaa Teneriffalle! What to do?
« : 25.03.2013, 09:11:00 »
Ehdottomasti jokin kulkupeli alle ja Teidelle eli sinne vuorelle ja sen kraateriin ajelemaan. Ihan hemmetin hieno paikka. Lisäksi vuorilla cruisaillessa kannattaa piipahtaa mascan pikkukylässä joka on todella kauniisti keskellä vuoria... Ks. http://dabeeedaa.deviantart.com/art/masca-162634529/

Tuolla on muuten vanha parrakas äijä joka poimii aamuisin mandariineja pihaltaan ja sitten kauppaa niitä päivisin tuolla. Parhaita joita olen maistanut.  :D

18
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 22.03.2013, 12:02:42 »
Kyllä meikäläiselle ainakin sanoo SIXT:n nettisivut että "kuljettajan min ikä: 25" kun yritän varata. Tosin yritänkin vuokrata Friscosta.

19
Varaa etukäteen... Vuosi sitten kun menin niin ei olisi edes päässyt koneeseen jos olisi paikan päällä ostanut...olivat niin täynnä.

20
Mjooh. Eipä tuon väliä, ihmettelen vaan että mikä muka on.

Mites muuten toi vaihtaminen esim. NY:ssä käy jos on finnarin lento ensin sinne, ja sitten American Airlines Friscoon, niin matkatavarat tuskin menee autom. perille? Joutuu siis tod.näk. säätämään kaiken uusiksi nykissä kun lentoyhtiö vaihtuu.. ?
Tästä syystä olen koittanut metsästää sopivia lentoja esim. Luffella frankfurtin kautta suoraan Friscoon. Lufthansasta muutenkin meikäläisellä positiivisia kokemuksia.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5