Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jinnai

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Nyt kävi niin, että kolmas reissaja uhraa oman matkansa häiden vuoksi eikä palautuksia tietysti tule, eli jos jotain kiinnostaa edukas lentolippu niin tässä olisi! Ei ole suora lento vaan välilaskut Amsterdam (pitkä vaihtoaika, kerkeen vaikka kaupunkiin) ja Peking. HP 450e.


MENO:
Helsinki - Amsterdam    
   
Mon 28 Dec 2015    07:05 - 08:50    

Amsterdam - Beijing Capital Apt    
   
Mon 28 Dec 2015    17:35 - 09:55    

Beijing Capital Apt - Phnom Penh    
   
Tue 29 Dec 2015    16:30 - 23:30    
         
PALUU:
Phnom Penh - Beijing Capital Apt    
   
Wed 13 Jan 2016    08:00 - 16:15    

Beijing Capital Apt - Amsterdam    
   
Thu 14 Jan 2016    24:50 - 04:40    

Amsterdam - Helsinki    
   
Thu 14 Jan 2016    09:50 - 13:15

2
Aasia / Vs: Phnom Penh-Siem Reap
« : 19.08.2015, 23:25:15 »
Onko kukaan lentänyt PP:hen niin, että lento saapunut kentälle keskellä yötä? Mahdollisuuksia napata bussi silloin Siem Reapiin vai pakko odotella aamuun? Ainakin Thaimaassa bussit kulkee yötä myöten, mutta ei ole täältä kokemusta.. :)

3
Kummassakin on kannet vähän nuhjuuntuneet ja kulmat rutussa kun on rinkassa pyörineet, muuten ehjät eli sivut tallessa jne. Nepal on 2012 julkaisu, Indonesia 2010

Indonesia 10€
Nepal 8€
kimpassa 15€

 Sijaitsee Helsingin keskustassa.


4
Intian&Nepalin päivitys loppui kuin seinään, mutta sainpahan lopuksi yhteenvedon ja vielä uusin kirjoitus Puolan reissusta :P

INTIA&NEPAL
http://huntthesun.blogspot.fi/2013/09/intiassa-kuukin-on-kuumempi.html

PUOLA
http://huntthesun.blogspot.fi/2013/09/puola-vei-sydameni.html

Kirjoittelu jatkuu nyt satunnaisina stooreina Intiasta ja Nepalista kuvineen, kunnes uutta materiaalia syntyy ;) Liittykää lukijoiksi blogilistalla!

5
Ehtihän tuossa taas kuukausia vierähtää ennenkuin pääsi taas reissunpäälle, mutta tällä hetkellä kirjoittelen Agonda Beachilla, Goalla. Matkakertomusta siis pukkaa!

Ensimmäinen päivitys Mumbaista Palolemiin ja kuinka reissu alkoi huonoissa merkeissä.
http://huntthesun.blogspot.in/2013/04/hunting-sun-again.html

Palolemista Agondalle
http://huntthesun.blogspot.in/2013/04/rannalta-rannalle.html

Veli matkustaa siis mukana 25. huhtikuuta asti jonka jälkeen jatkan matkustamista yksin. Passissa on kuukauden viisumi Intiaan, mutta aikaa on toukokuun loppuun asti. Suunnitelmia ei juurikaan Goan jälkeen ole kertynyt, eli katsotaan mihin matka vie..

6
^ Mä olen tuota pähkäillyt jo jonkin aikaa, että missä päin matkustelisi ja kuullut paljon samaa.  Eli varmaan katselen miltä tuntuu ja jos on liian kuuma, niin pääseehän aina muualle  :)

7
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 21.03.2013, 09:27:42 »
^ Voin kyllä hyvin ymmärtää edellisen tymmähdyksen aiheen. Mut on saanut lähes raivon partaalle muutamat ihmiset, jotka kokevat tarpeelliseksi arvostella mun "laiskottelua" ja paskaduuneissa pyörimistä. Heidän elämäntapansa kun on se ainoa oikea, eli lukiosta opiskelemaan 4-7 vuotta ja sitten hyväpalkkaiseen duuniin. Mä taas olen ihme hihhuli, kun en ole vieläkään (olen 24) päättänyt, mitä haluan tehdä, teen duunia ja matkustelen pari kertaa vuodessa pidemmän aikaa. Mitään kiinnostusta ei olisi "asettua aloilleen", mutta syksyllä ajattelin hakea vihdoin kouluun vanhempieni mieliksi (siis miksi??), hoitaa koulutuksen pois alta ja toivottavasti muuttaa pois Suomesta.

Kun tapaat uuden ihmisen Suomesta, tuntuu että ensimmäiset kysymykset ovat aina "mitä sä teet työksesi, paljonko saat rahaa?".

Puhumattakaan näistä ylimielisistä ihmisistä, jotka eivät todellakaan odota kuin sitä, että mulla menisi sen takia normaalia huonommin kun en elä kuten "normaalit" ihmiset. Loppujen lopuksi mullakin on varmasti ihan hyvä koulutus, työpaikka ja vielä parempaa... Kokemuksia tuplasti enemmän  ;D

8
Noniin, nyt vihdoin alkaa olemaan jotain järkeä suunnitelmissa. 10.4-25.4 Olen Goan suunnilla. Sen jälkeen palaan Mumbaihin ja suunnitelmia siitä eteenpäin ei ole liiaksi, joten Intian suunnalla olevat, pistäkää viestiä!

9
Terveys ja turvallisuus / Vs: Suoli ja matkustelu
« : 21.03.2013, 09:11:17 »
Mulla ei varsinaista hardcore ripulia ole ollut, mutta onhan se kiva olla se imodium mukana, kun edessä 14h bussimatka ja vessataukoja on joskus ;D Että onhan noille lääkkeille paikkansa vaikka niitä vähän onkin tässä dissailtu. Mieluummin mahakivut, kun kurat pitkin sääriä  ;)

10
Koska hävitin mun puhelimen ja saan sen tänään kuitenkin luultavimmin takasin! Joku hyvä ihminen oli sen noukkinut maasta, kun se oli pudonnut taskusta bussiin juostessa. Huippua!  :)

Puhelin saatu takaisin! Kuinka onnellinen sitä voikaan olla  ;D Jos sitä ei olisi kukaan ajoissa löytänyt, niin ei tosta olis ollut edes varkaalle iloa kun se oli pudonnut maahan. Kylmä ja märkä ei useimmiten ole paras yhdistelmä.

11
Koska hävitin mun puhelimen ja saan sen tänään kuitenkin luultavimmin takasin! Joku hyvä ihminen oli sen noukkinut maasta, kun se oli pudonnut taskusta bussiin juostessa. Huippua!  :)

12
Reissaajanaisen on kyllä oikeasti aika vaikea löytää miestä, jota voisi pitää tasa-arvoisena... Uraohjukset ja kodinrakentajat vailla elämänkokemusta ja matkustusintoa lähinnä etovat. Hirveän hankalaa olisi olla parisuhteessa ihmisen kanssa, jolle matkustaminen ei ole elämäntapa. Itse joutuu kuitenkin heittämään kaikki ylimääräiset roposet säästötilille, niin en mä tiedä mitä suhteesta tulisi miehen kanssa, joka ostelisi kotiteattereita ja baareilisi joka viikonloppu.

Mä kanssa kerran olen pidemmän suhteen tämän asian takia lopettanut. Euroopan ulkopuolellekaan kun ei voinut matkustaa, koska likaista ja terrorismi jne. Joten katsoin parhaaksi lähteä tutkimaan maailmaa sitten yksin. Sen jälkeen tosin olenkin löytänyt lähinnä matkustusintoisia yksilöitä vierelle.

Tällä hetkellä sinkku, mutta voisin kuvitella että vaikkei matkustus olisikaan yhteinen intohimo, niin kunhan antaa edes mun matkustaa ilman nurinoita  ;D

13
Go hard or go home  ;D Ja joo kyllä jänskättää, muttei useimmiten se johtuu siitä että kuvittelen etten löytäisi juttuseuraa ja jäisin yksinäni nyhjäämään paikkoihin. Sit palaan todellisuuteen ja tiedän ettei se ole millään tasolla mahdollista  ;)

Liiallinen suunnitelmien tekeminen saattais olla ainoa, mikä aiheuttaisi epäröintiä. Ehtiikö? Jos tuhlaakin liikaa aikaa jonnekin jne. Ei suunnittele liikaa/liian tiukkaa aikataulua niin ei tarvii harmitella sitten jälkikäteen.

14
Hei jos jollain on kirja myynnissä lähempänä (Pk-seutu) tai mahdollisesti 2011 painosta niin ottakaa vielä yhteyttä. 2009 painos käy. Ottakaa yhteyttä tänään-huomenna mikäli haluatte opuksestanne eroon :)

Kiitos!

15
Jos et tarvitse, myy mulle. Mielellään tuoreehko painos :) kunnolla ei väliä kunhan sivut on luettavissa;)

16
Matkaseuraa / Vs: Intia 10.4---> mahdollisesti Nepal EBC!
« : 09.03.2013, 09:16:08 »
Sen verran tuli nyt muutoksia reissuun, että lentoliput on ostettu Mumbaihin 10.4 eteenpäin. Veli sai vain 2 viikkoa lomaa, joten mä jatkan sen kahden viikon jälkeen matkaa yksinäni.
EBC:tä ei valloteta alle 2 viikossa, joten mikäli joku on kiinnostunut rennosta naisseurasta 25.4 eteenpäin niin ilmoitelkaa! Mikäli EBC:lle ei riitä mulle matkakaveria niin oon avoin ehdotulsille jatkaa myös Intian suunnalla! Aikaa on kesäkuun alkuun :)

17
10.4 eli kuukausi  :)

18
http://huntthesun.blogspot.fi/2013/03/shit-happens-but-life-goes-on.html

Suunnitelmat muuttuvat, samoin elämä. Ei enää Los Angelesia, vaan huhtikuussa on lähtö Nepaliin. Tämän hetkinen suunnitelma on poistua Suomesta huhtikuussa, tehdä Everest Base Camp trekki ja sieltä pientä rentoutumista ajatellen paukkia Goalle.

19
Kahvia!

20
Ostetaan lennot huomenna ja näillä näkymin ollaan Kathmandussa about 10.4 joten siitä eteenpäin sieltä tavoitettavissa ja EBC olis tarkoitus käydä trekkaamassa hetimiten  :) Että katsotaan mihin päädytään sen jälkeen!

Sivuja: [1] 2 3 ... 8