Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aggis

Sivuja: [1]
1
Moi.

26v mies lähössä vetään pyhiinvaellusta Camino Del Norte reitille Irun -> Santiago De Compostela.
Lähden reissuun huhtikuun alussa, ja näillä näkymin tuohon vaellukseen(820km) menee 32-37 päivää.
Saa liittyä mukaan. Vaatimus on että jaksat kävellä  ;D keskimäärin 25km päivässä eteenpäin.
Pisin päivä 39km, mutta voi kyllä vähän joustaakkin.

Kun Camino on suoritettu niin olen ajatellut suunnata joko Karibialle (erityisesti Jamaika kiinnostaa) Tai Israeliin.
Israelin voisi kierrellä perinpohjin ja ehkä jopa mahdollisesti Eilatista lähteä bussilla Egyptiin. Myös retki Jordanin Petraan kiinnostaisi.

Laittakaa yv, niin jutellaan lisää!

Oon matkustanut semi paljon yksin ja tällä hetkellä asun Puolassa.
Nyt vois olla ihan kiva lähtee jonkun kanssa.


2
Espanja / Vs: Malaga-Barcelona
« : 09.05.2018, 14:56:35 »
Junista mulla ei oo juuri kokemusta, mutta viime kesänä tuli bussilla vedettyä Barcelona-Valencia-Malaga-Sevilla ja siitä sitten Portugaliin.. Hyvinhän noi bussit kulki, vaikka toi valencia-malaga (olisko ollu 10h) oli vähän turhan liian pitkä matka istua.. Autolla varmasti saatte enemmän irti ja pääsette vähän syrjemmässä oleviin nähtävyyksiin.. Joskus näiltä foorumeilta luin kehuttavan Elche nimistä paikkaa Alicanten lähettyviltä, vissiin joku palmu nähtävyys siellä :D

3
Yleinen / Pelko matkustaa yksin :(
« : 29.11.2012, 16:54:57 »
Moi! Olen 19 vuotias miehenalku ja olisin kiinnostunut lähtemään ensimmäistä kertaa yksin pidemmälle reppureissulle.
Luin madventuresin matkaoppaan ja muutenkin ottanut selvää asioista, ettei sen yksinäisyyden pitäisi olla mikään este ja täälä kotonakin viihdyn hyvin yksin, ainut vaan että sää vituttaa :D

Mutta jostain syystä tuntuu isolta kynnykseltä saada aikaan varatuksia lentoja.. Miten yksinäisenä travellerina saa tehtyä uusia tuttavuuksia? Puhun sujuvaa englantia, mutta oon ehkä vähän ujo enkä paras ihminen lähestymään uusia ihmisiä kohtaan.

Mietin tuolta matkaseuraa alueelta reissarin hakemista, mutta en pysty luottamaan ihmisiin, se johtuu asioista joita olen käynyt läpi.

Onko kukaan ollut vastaavassa tilanteessa, miten ratkaisitte "pelon", vai onko sille ees muuta ehkäisyä kun avoimin mielin pakata ja lähteä?  :-\ Jännitys varmaan kuuluu asiaan, oli sitten pelokas ihminen tai ei.

Viesti siirretty ketjuun. Heloriina/mode

4
Thaimaa / Vs: Thaimaan viisumi
« : 17.09.2012, 00:46:18 »
No siis mä tosiaan soitin Thaimaan suurlähetystöön ihan kysyäkseni asiaa ja siellä täti vastas että juu kyllä myös junalippu käy, nii kyllä mä ainaki ton tiedon perusteella uskallan lähteä omaan reissuuni ens sunnuntaina pelkällä junalipulla  ;D

Ainaki mä käsitin että lento Singaporesta ei kävis vaan nimenomaan Thaimaasta tulis poistua.

Tää kulostaa hyvältä vaihtoehdolta jos ei oo viisumia aikomassa hommata! Itse taidan tätä käyttää kun lähen ensi kuussa reissuun.

Muuten, jos hakisin viisumia niin sattuuko kukaan tietää kauanko sen saamis prosessi kestää?

Sivuja: [1]