Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pallontallaajat

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Heippa,

kiitos hyvästä keskustelusta!

Käyttäjää on varoitettu, ja hänet poistetaan seuraavan mahdollisen sääntörikkomuksen jälkeen.


Inka / ylläpito


2
Kiitos tiedosta, tämä asia on myös selvityksessä!

Terveisin
Krista / ylläpito

3
Kiitos ilmoituksesta, selvittelemme asiaa tekniikkapuolen kanssa!

Terveisin
Krista / ylläpito

4
http://jyka.pallontallaajat.net/2015/05/03/x-htm/  ylläpito plz.. pitäkää sivuston tietoturvapäivitykset ajan tasalla!

Onkohan tuo haksorointi oikeasti noin vanha etten ole sitä huomannut? Vai päiväys vain laitettu noin.
Joka tapauksessa, kannattaa päivittää tiheästi, varsinkin kun käytetään wordpressiä joka on yhtä reikäjuustoa ja siitä löytyy jatkuvasti haavoittuvuuksia.

Laittaisitko viestiä osoitteeseen [email protected], niin voimme ottaa asian selvitykseen!

Terveisin
Krista / ylläpito


5
Ylläpidolle voi laittaa halutessaan suoraa palautetta osoitteeseen [email protected], mutta lähtökohtaisesti kukin moderaattori on paikkansa ansainnut ja heihin luotetaan.

Terveisin,
Krista / ylläpito

6
Selviteltiin Saramarian ongelmaa, ja vaikuttaisi siltä että kyseessä on selaimen ongelma. Kokeile josko sivusto toimisi Chromella paremmin, sillä S6:n oletusselain on hieman yksinkertaisempi sovellus, mistä syystä se voi aiheuttaa juuri kuvailemaasi ongelmaa.

Toivottavasti tästä on apua!


Terveisin,
Inka/ylläpito

7
Kiitti palautteesta Saramaria, selvitellään tekniikan kanssa!
Inka / ylläpito

8
Varoitus laitettu myös ylläpidolta.Inka/ylläpito

9
Vastauksena yeman420:lle: vaikka kyseessä olisikin äärimmäisen mahtava nimimerkki, voidaan se toki  muuttaa käyttäjän pyynnöstä. Lähetä sähköpostilla uusi nimimerkkitoive osoitteeseen [email protected] ja jatketaan siellä.


Inka

10
Pallontallaajaklubi / Pallontallaajat-käyttäjätutkimus
« : 13.05.2016, 08:32:07 »
Terve,


teemme Pallontallaajien profiilitutkimusta, jotta saisimme entistä paremman käsityksen siitä millaisia käyttäjiä foorumilla on. Sen avulla pystymme kehittämään sivua sen käyttäjien kaltaiseen suuntaan, joten toivoisimme mahdollisimman suurta osanottoa kyselyyn.

Kysely hyppää käyttäjille sivun oikeaan alalaitaan, joten käyhän vastaamassa!

11
Pallontallaajaklubi / Vs: Pallontallaajat arpoo
« : 29.02.2016, 12:00:40 »
Arvomme matkailuaiheisen kirjapaketin Facebook-kuvaa kommentoineiden kesken. Osallistu kilpailuun ja voita matkalukemista!

https://www.facebook.com/Pallontallaajat.net/photos/a.147604478640415.31767.128833853850811/996794027054785/?type=3&theater

12
Pallontallaajaklubi / Vs: Pallontallaajat arpoo
« : 28.10.2015, 14:00:42 »
Tällä kertaa Pallontallaajat arpoo lippuja viikonlopun Skiexpo-messuille. Käy osallistumassa arvontaan Facebook-sivuillamme!

https://www.facebook.com/Pallontallaajat.net/photos/a.147604478640415.31767.128833853850811/936840679716787/?type=3&theater

13
Kiitos palautteesta! Laitetaan tämä mietintämyssyn alle, ja sinä aikana kuultaisiin mieluusti myös muiden pallontallaajien näkemyksiä siitä, millainen jaottelu palvelisi keskustelijoita kaikkein parhaiten.


Terkuin,
Inka
Pallontallaajat

14
Kyseessä vaikuttaa olevan hetkellinen välimuistiongelma joka on näkynyt juuri tässä kirjautuneen käyttäjän näytössä. Tästä huolimatta toisen käyttäjän tunnukseen ja tietoihin ei pitäisi olla minkäänlaista pääsyä.

Vika pitäisi olla nyt korjattu.

15
Ylläpito tiedottaa / Vs: Foorumin kehittämisideat
« : 01.06.2015, 08:41:40 »
Kiitos palautteesta, laitamme asian toteutukseen!

16
Moikka,

harmillisesti aktiivisia moderaattoreita on tällä hetkellä hyvin vähän, ja otammekin mieluusti ehdotuksia vastaan henkilöistä, jotka sopisivat moderaattoreiksi.

Nimiä tai jopa ilmoittautumisia voi käydä heittämässä vaikkapa tähän, olemassa olevaan keskusteluun: http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=16114.80

Terkuin,
Inka
Pallontallaajat

17
Heippa,

ja kiitos palautteesta!

Selvitämme, onko noita viestiluonnoksia mahdollista saada tallentumaan, jotta uloskirjautumisen jälkeen luonnosta ei tarvitsisi jatkaa tyhjästä vaan se tallentuisi automaattisesti.

Heikoksi kokemasi moderoinnin syy on yksinkertaisesti moderaattorien vähyys. Tällä hetkellä aktiivisten moderaattoreiden määrä on hyvin pieni, ja otammekin mieluusti joukkoon mukaan uusia innokkaita moderaattoreita. Ikävä juttu, että se aiheuttaa ongelmia myös viestien haussa ja tiedon löytämisessä.

Terveisin,
Inka
Pallontallaajat

18
Terve,

ja kiitos palautteesta.

Käyttäjiä ei lähdetä poistamaan palstalta keskustelijoiden huutoäänestyksen perusteella, mutta jos useampi moderaattori on sitä mieltä että jonkun käyttäjän poistaminen on aiheellista, poistamme käyttäjän.

Lisäksi muistuttaisin, että uusia hyviä moderaattoreita kaivataan aina! Kiinnostuneet voivat laittaa yksityisviestiä.

Terveisin,
Inka Khanji
Pallontallaajat

19
Heippa,

väärät tunnukset johtuvat todennäköisesti hetkellisestä välimuistiongelmasta, mutta jos Viajar ja Illusia kerrotte suunnilleen mihin aikaan nuo väärällä nimimerkillä sisäänkirjautumiset tapahtuivat, niin osataan tutkia asiaa? Välimuisti on nyt kaiken varalta tyhjennetty, joten jos kyse oli siitä, vastaavaa ei pitäisi enää tapahtua.

Todennäköistä on, että käyttäjät tuskin ovat päässeet kirjoittelemaan toistensa nimimerkeillä tai muuttelemaan asetuksia, vaan kyseessä on todennäköisesti vain virheellinen kirjautuneen tunnuksen näyttö.

HelsinkiFlyer: Sivustolla on tehty viime aikoina muun muassa tietoturvaan ja yhteiskirjautumiseen liittyviä päivityksiä. Kesken päivityksen on mahdollista, että kirjautumistiedot lakkaavat toimimasta kesken kaiken.


Terveisin Inka / Pallontallaajat.net

20
Kiitos alan_mies, viestit on poistettu.

Sivuja: [1] 2 3 4