Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Passanger_777

Sivuja: [1] 2
1
Itseäni ei juurikaan hyödytä, kun Tampereelta on edullisempaa ja helpompaa lentää, mutta uudet edulliset yhtiöt ovat aina tervetulleita Suomeen  :)

2
Am I Going Insane (radio) - Black Sabbath

3
Terveys ja turvallisuus / Vs: Suoli ja matkustelu
« : 01.02.2013, 01:31:44 »
Ei oo oikeestaan koskaan ollut reissussa ripulia. Ummetusta sen sijaan useinkin.

4
Pistetty on jäykkäkouristus-kurkkumätä, a-hepatiitti sekä keltakuume.

5
Terveys ja turvallisuus / Vs: Uhkaavin tilanne matkalla
« : 01.02.2013, 01:16:06 »
Uhkaavin tilanne oli kenties Kiovassa kun miliisit pysäytti ja rupes kyseleen passia. Eipähän ollut mukana ja miliisit tuumi, että nyt lähdetään sitten poliisiasemalle selvittään asiaa. Tämä oli siis myöhään illalla ja aamulla oli paluulento edessä. Kyllähän se tilanne siitä sitten selvisi pienellä "lahjoituksella" poliisimiesten eläkerahastoon.

6
Maitotuotteita tulee ikävä: Edam-juustoa, jugurttia, kylmää rasvatonta maitoa. Jotakin saa kyllä hotellissa aamiaisella tai supermarketista, jos viitsii lähteä hakemaan.

7
Latina on kauniin kuuloinen kieli silloin harvoin kun sitä kuulee. Espanja on miellyttävän kuuloista. Ehkä liettua sen vähän perusteella mitä olen onnistunut kuulemaan?

8
Mua on arveltu venäläiseksi, ruotsalaiseksi, saksalaiseksi, hollantilaiseksi, amerikkalaiseksi, kanadalaiseksi sekä englantilaiseksi. Toki myös suomalaiseksi sekä muutamia kertoja paikalliseksi.

9
Mietinnässä on Barcelona sekä Praha, Dresden ja Berliini. Myös mahdollisuuksia poiketa Munchenissa selvittelin, mutta näyttäisi olevan huomattavasti edullisempaa mennä Berliiniin.

10
En oo noita hotellitarjouksia käyttänyt, vaikka oonkin seurannut paljon. Suurin syy on, että ne on käytännössä aina kahdelle ja itse nukun mieluiten omassa huoneessa, vaikka kaverin kanssa olisinkin. Yhden hengen huoneen ottamisen kannalta tarjoukset ei kuitenkaan kovin kummoisia ole olleet.

11
Olettekos kuulleet... / Vs: Ryanair vähentää lentoja
« : 31.01.2013, 02:02:49 »
Tänä keväänä oli tarkoitus lähteä vihdoin ja viimein suurelle Skotlannin kiertomatkalle. Jäi sitten tekemättä  :(

12
Yleinen / Vs: Hotellivarauskoneet
« : 31.01.2013, 02:00:02 »
hotelscombined.com on ollut varsin kätevä työkalu. Listaa useimmat palveluntarjoajat samalle sivulle. Edustettuna on mm. booking.com, hotels.com, agoda.com, hotels4you.com ja monta muuta. Ei tarvi kaikkia tarkistaa erikseen.

13
Yleinen / Vs: Maailman rumin kaupunki
« : 31.01.2013, 01:52:48 »
Dublin, Irlanti.

Mun silmissä Dublin näyttäytyi harmaana, arkitehtuurisesti ankeana kaupunkina. En kaupungin keskustassa kävellässäni onnistunut löytämään yhtään viheraluetta. Vanha kaupunki oli siedettävämpää, mutta paljon Euroopan vanhoja kaupungin alueita kiertäneenä sanoisin sen silti olevan vanhan kaupungin irvikuva.

Bryssel ja Budapest ovat lähes yhtä ankeita kaupunkeja, mutta niissä on sentään hienot keskuspuistot, jotka pelastavat paljon.

14
Yleinen / Vs: Montako maata vuodessa?
« : 31.01.2013, 01:42:04 »
Tänä vuonna ei vielä yhtään maata. Suunnitelmat on vielä aikaisessa vaiheessa, mutta näppituntuma on että tänä vuonna voisi tulla 1-3 uutta maata. Vahvin ehdokas tällä hetkellä on Andorra. Uusia maita on tullut vuosi vuodelta vähemmän. Viime vuosina 1-2 uutta maata. Viime vuonna uudet tuttavuudet olivat Espanja sekä Unkari, joissa molemmissa olin suorittanut koneenvaihdon aiempina vuosina, mutta nyt vasta tein niihin matkan ihan oikeasti.

15
Yleinen / Vs: Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 31.01.2013, 01:38:20 »
Sanoisinpa että Marshall -saaret voisi olla hyvinkin se kohde, jossa ei todellakaan ole yhtään mitään nähtävää  :P

16
Yleinen / Vs: Pahin floppi ja pettymys?
« : 31.01.2013, 01:36:24 »
Bryssel oli aika iso pettymys. Läntisen Saksan kiertomatkaltani odotin Kölnin olevan kivoin paikka, mutta se osoittautuikin huonoimmaksi. Katedraali pelasti sen mitä pelastettavissa oli. Dublinille en asettanut juurikaan odotuksia, mutta se on edelleen kenties hirvein paikka missä olen vieraillut. Rimini oli mulle yöpymispaikka, mutta enää en sinne menisi.

17
Düsseldorf, Bonn, Luxembourg, Mallorca, Kroatia ovat olleet positiivisimmat yllätykset. Yleensä oon tutkinut paikat netistä niin tarkkaan, että yllätyksille ei ole paljoa varaa  ::)

18
Yleinen / Vs: Monessako maassa olet maleksinut?
« : 31.01.2013, 01:29:41 »
27 kappaletta, joista 25 Euroopassa. Thaimaa ja Brasilia Euroopan ulkopuolelta. Läpikulkumatkoja ei oo mukana.

19
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 31.01.2013, 01:27:30 »
Tampere. Viimeisestä reissusta jo puoli vuotta ja seuraava näyttää menevän kesäkuulle. Ei hyvä.

20
Maltalla on kyllä varsin edulliset hotellit, varsinkin St. Paul's Bayn kalastakylän tuntumassa. Kyseisestä kylästä menee bussi lossisatamaan, sataman välittömässä läheisyydessä on pikkuruinen ja vaikeasti saavutettava Paradise Bay. Siellä vaikutti käyvän lähinnä läheisen hotellin väkeä, suurelta osin ruotsalaisia. Kilometrin tai kahden päässä bussireitiltä on toinen hieman isompi hiekkaranta. Lokakuun lopulla (muutama vuosi sitten) käydessäni siellä ei ollut minun lisäkseni muita kuin läheisen ravintolan omistaja, joka ihmetteli tyhjää ravintolaansa. Palmuja ei kyllä ainakaan saaren pohjoisosissa muistaakseni ollut. Eikä kyllä oikein mitään muutakaan kasvillisuutta vaan se on hyvin karua seutua.

Mallorcalle tekee Tampereelta viikon reissun 300 eurolla kohtuullisen tasokkaalla hotellilla. Hiekkaa, palmuja ja merta piisaa. Hiljaisiakin rantoja varmaan löytyy. Lämpötila taitaa toukokuussa olla vasta vähän päälle kahdenkymmenen asteen. Merivesi on suomalaisittain juuri ja juuri tarpeeksi lämmintä uimiseen.

Sivuja: [1] 2