Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TuuliaK

Sivuja: [1]
1
Italia / Vs: Anzio...?
« : 04.01.2015, 01:25:24 »
Nyt on haussa kahdeksan hengen seurueen pidennetty weekend (yhden 40-vuotis reissu) . Koska lennämme eri paikoista olisi esim. Rooma hyvä tapaamispaikka, mutta se on nähtynä meistä monelle. Anziosta löysin sopivan kämpän johon koko sakki mahtuisi, mutta kannattaako sinne lähteä huhtikuun alussa? Onko se siis pelkkä rantakohde? Sinne pääsisi hyvin Roomasta junalla. Onko kukaan käynyt? Reissun tarkoituksesna on on lähinnä ruokaelämykset ja yhteiselo, toki siinä sivussa kaupunkia katselle.   

2
Japani / Vs: Milloin Japaniin?
« : 21.03.2014, 14:21:13 »
Asiasta kymmenenteen, miten Japanissa pärjee kielen kanssa, selviääkö englannilla vai meneekö viittomakielen käyttöön?

3
Ranska / Vs: Chamonix
« : 31.05.2013, 21:24:46 »
Chamonixiin ollaan tosiaan menossa läpikulkumatkalla, mutta nyt tössäsi. Nimittäis siihen kun yritän ostaa bussilippua Le Châtelard-Frontière -Chamonix. Kellään nopeaa tipsiä miltä sivulta pääsisi varaamaan? Liput tuohon asti, (ja poiskin) on niin näppärästi löydetty.

4
Eurooppa / Vs: Genevestä, mutta mihin?
« : 26.04.2013, 17:12:53 »
Arezzoa ei olla vielä ujutettu mukaan matkasuunnitelmaamme, mutta onko siitä kaupungista kokemuksia. Ei ole kuulemma ihan yhtä paha turistirysä kun monet muut noista. Eihän sitä kaikkea ehti, mutta vielä ei matkasuunnitelma ole lukkoon lyöty.

5
Eurooppa / Vs: Genevestä, mutta mihin?
« : 26.04.2013, 16:59:54 »
Nyt alkaa hieman reissu hahmoittua, ja vaikka Chamonixin maisemat kuulostavatkin henkeäsalpaavilta, niin ajatus on matkata Geneve-Milano-Venetsia-Firenze-Rooma ja aikaa kaksi viikkoa. Milanoon ei ehkä aikaa niin kovasti tuhlata ja varsinkin Firenzen ympäristössä olisi tarkoitus pyöriä muihinkin kaupunkeihin ehkä Pisaan/Sienaan. Jossain pitäisi päästä rannallekin,eli nyt pitäisi keksiä hyvä rantakaupunki tai kylä tuohon. Siinähän niitä Pisan lähettyviltä alkaa löytymään, uskotteko että majoitukset tuolla kannattaa varata etukäteen kun olemme reissussa 7.-22.6. Kesähän jo on, mutta ei vielä sinästä loma-aika heikäläisille. Olisi mukava päättää hieman matkan kulusta vasta matkanpäällä, mutta onko han riski liian iso että vapaita huoneita löytynee vain kalliiman puoleisita hotelleista? Olen lukenut esim. leirintäalueesta Firenzessä, josta kuulemma voi vuokrailla telttataloja? kokemuksia?

6
Ranska / Chamonix
« : 15.04.2013, 12:59:59 »
Kannattaako Chamonixiin mennä käymään läpikulkumatkalle? Emme siis laskettele, mutta hienot maisemat kiinnostaa aina. Kokemuksia?

7
Eurooppa / Genevestä, mutta mihin?
« : 14.04.2013, 13:56:43 »
Tarkoituksena olisi kesäkuun alussa laskeutua Geneveen, ja lopulta mahdollisesti päätyä Roomaan. Aikaa on noin kaksi viikkoa. Millään ei osata päättää lähdemmekö kiertämään Ranskan kautta esim. Lyon-Nice ja sieltä Italiaan. Onko järkeä mennä Chamonixin kautta (emme laskettele). Vai mennäkö suoraan Italiaan? Italiassa kiinnostaa Toscanan seutu, mahdollisesti Venetsia ja Garda järven ympäristö. Hienot maisemat ja historia kiinnostaa. Rooma ei ole mitenkään ehdoton kotiinlähtö paikka, vaan ajatus. Geneveen on jo liput varattuna.

Sivuja: [1]