Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Perkule

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Vs: ESTA hakemus
« : 02.12.2016, 17:17:21 »
Kauhuskenaariot taas mielessä. Ollaan 4 hengen porukalla menossa jenkkeihin ja yksi meistä on ensi kertaa. Lentoliput jo ajat sit ostettu ja kaikki 4 saman varausnumeron alla. Jos tämän yhden esta ei mene läpi niin voiko vaikuttaa meidän muiden lentoihin? Tää on ehkä tyhmin kysymys mitä tällä foorumilla on koskaan esitetty

2
Yleinen / Vs: Matkailijan parhaat mobiilisovellukset
« : 02.12.2016, 13:24:17 »
Nostelen tätä ketjua. Mä kanssa mietin mitä kaikkea kivaa ja helpottavaa sovellusta löytyy. Tykkään tuosta Helsinki-Vantaan omasta sovelluksesta. Vois kaikilla kentillä olla samanlainen.  :) Myös käyttämäni pankkien sovellukset mulla on käytössä, pysyy hyvin korteista ja tilin saldosta perillä. Jos tulee joku isompi ostos vastaan minkä joutui maksaa kortilla niin älyttömän kätevää säädellä turvarajoja kortissa.

 Edellä on mainittu muita hyviä, laitelkaa ihmeessä lisäyksiä, mitä sovelluksia käytätte matkassa ja miten.


3
Kellään kokemusta powerbankeistä yhdysvaltoihin suuntautuvalla lennolla? Täällä jossain oli siitä jotain puhetta mutta haulla en löydä. Mulla siis 13000 mAh ja kesällä laitoin sen varmuuden vuoksi ilman piuhaa käsimatkatavaroihin minigrip pussissa eikä siitä tullut sanomista. Kyseessä silloin oli siis suomi-saksa ja saksan sisäsiä lentoja, jenkkeihin lennettäessä on aina ne tietyt muuttujat (esim Zipposta piti ottaa se kivi pois) matkassa niin mietin että tuleeko turvassa ongelmia? Kokemuksia? Lennän air berlinillä jos sillä jotain merkitystä. :) Kiitos

4
Tämän voi laittaa lukkoon ja bittiavaruuteen  :)

5
Kiitos Saramaria asiallisesta vastauksesta.

Matkailijoitsia, jos et osaa sanoa mitään asiallista niin ei kannata kirjottaa mitään. Ehkei kannata vierailla keskustelupalstoilla jos menee niin tunteisiin että joku kysyy jotain.

6
Eli nyt on pieni paniikki päällä. Olen Saksassa ja eilen lääkärissä diagnosoitiin umppari. Se oli sen verran hennon näkönem ultrassa ja veriarvot yhtä lukuunottamatta ok että lääkäri suostui että lennän kotiin sunnuntaina klo 17 (vaihtojen jälkeen perillä noin23). Koska matkavakuutuskortti ei ollut ehtinyt tulla ja ei ollut sitä euroooppalaista matkavakuutuskorttia niin jouduin kirjoittamaan jonkun paperin milloin lähden maasta ja että en ole varta vasten matkustanut Saksaan hoitoa saamaan. Eli epäselväksi jäi että mitä kautta hoito katettiin. Nyt siis jos käy huonosti niin joudun akuuttiin leikkaukseen nyt la-su välisenä yönä tai sunnnuntaina (olo vielä tarpeeksi tasanen ettei vielä asiaa sairaalaan)

Kysymys siis kuuluu että miten toimin kun vakuutus enää huomenna voimassa?

Varmasti löytyy vastaus jostain mutta näillä verkoilla ei vaan ole mahdollisuutta alkaa kalastaa. Saa lukita jos jokunsaa annettua vastauksen. Kiitos

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Luottokortin hyödyt
« : 12.08.2016, 16:36:46 »
Tuolla aiemmassa viestissä mainittiin prepaid-luottokortti. Mistä ja miten sellasen saa? Mulla se tilanne että luotto ei onnistu mutta semmonen etukäteen maksettu kortti joka toimii luottokortin tavoin olis tarpeellinen. Google ei ole ollut kaveri kun oon koittanu etsiä. Halp?

8
Kiitoksia vastauksista. Juu sen tosiaa muistan että ottavat sen kuvan, ja mietinki että pakko niiden nyt on sen verran koulutetumpia olla että tunnistavat.  :)

9
Tällainen ongelma olisi että joulukuussa 2014 myönnetty passi (sormenjäljet ja muut herkut) ei käynyt eräässä suomalaisessa ravintolassa henkkarina. Tukan väri siis muuttunut ja paino noin 15kg eli näytän hieman erilaiselta mutta valtaosan mielestä silti tunnistettavissa selkeästi. Tässä tapauksessa saattoi olla myös kyse kiusanteosta, mutta sen verran säikäytti että mitä jos Jenkkilään ei passilla pääse? Olen ollu 2015 jenkeissä ja siellähän he tallentavat sormenjäljet? Mietin että uskallanko lähteä samalla passilla "onnea kokeilemaan" vai pitäisikö hankkia uusi passi? Onko kenellekkään käynyt niin että on epäilty passin kuuluvan toiselle ja joutunut juuri sormenjälkien kautta "todistamaan"? Matka tulossa alkuvuodesta.

10
Lentomatkustus / Vs: Lufthansa?
« : 10.08.2015, 11:44:05 »
Heippa kaikki, sitä vaan kyselisin että kun nykyään kaikki haluaa siirtää lähtöselvityksen nettiin ja mobiilii ja emme sitä halua ehkä niin tehdä ellei ole pakko niin pari kysymystä;

1.onko Helsinki-Vantaalla mahdollisuus tehdä vielä wanhanaikainen lähtöselvitys automaatilla?

2.tulostuuko kyseisen lentoyhtiön laukkutägit (ruumaan meneviin) siinä automaatilla VAI bag drop pisteellä?

Sivuja: [1]