Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - autocad

Sivuja: [1]
1
Teille tiedoksi, että family and friends osiossa ei mene mitään palvelumaksuja pisteiden siirrosta. Sain jo tarvittavat pisteet ostettua, jotta riittää pisteet ensi kerralla korotuksiin meno-paluu 2 henkilölle.

En odottanutkaan täällä saavani muunlaista kommentointia kuin köyhien ulinaa :) Kiitokset hänelle, joka myi pisteensä ja ymmärsi lukemansa. Näkemiin, minut voi bannata ja poistaa koko nimimerkin.

2
Tervehdys! Mulla olisi tarvetta ostaa n.38000 Finnair plus pistettä. Mikäli sinulla lojuu ylimääräisenä ja esim menossa vanhaksi niin minä maksan niistä rahaa! Pienetkin erät kiinnostavat. Mikäli kiinnostuit niin ota yv:llä yhteyttä!

Ystävällisin terveisin Autocad

3
Thaimaa / Vs: Thaimaan Joulukuu/tammikuu
« : 13.11.2017, 22:05:20 »
Tervehdys. Olet juuri reissussa ns. peak seasonilla. Tämä tarkoittaa, että hotelleissa on paljon porukkaa ja hinnatkin kovimmat. Aina löytää Thaimaassa hotellin siitä se ei jää kiinni, mutta ns. parhaat kyllä on viety päältä. Turisti rysissä varsinkin jengiä.  Jos tykkää lomalla nauttia säästelemättä niin suosittelen ottamaan vähintään 100€/päivä. Tuolla rahalla pystyy syömään hyvin, juhlimaan, harrastelemaan kaiken näköistä. Rahaa kyllä tuola saa palamaan ihan niin paljon kun haluaa. 30e yö saa jo ihan mukavaa hotellia uima-altaalla jne. Rahan käyttö Thaimaassa on ihan yksilöllistä, mutta jos tykkää dokailla enemmän (discot,clubit,meno mestat jne) niin se kyllä tuola suunnalla maksaa myös.  Saa halvallakin juotavaa, kun istuskelee muovituolipaikoissa :D

Olen itse kanssa vajaa viikkoa ennen joulua lähdössä ja palailen loppiaisen jälkeen Suomeen. n. 3 viikkoa myös. Tällä kertaa reissussa itekseen. Meikäläinen vetelee lomalla chillisti rannalla, rundailen mopolla,  syön ja juon hyvin :D. Vajaa 10 kertaa käynyt ja teikäläistä pari vuotta vanhempi . Jos kiinnostaa käydä juhlimassa esim Bangkokissa niin laita yv:tä. Olen paikalla 21.12 alkaen.

4
Matkaseuraa / Vs: Thaimaaseen Tammikuussa
« : 30.10.2017, 22:57:55 »
Meikäläinenkin huuhailee Thaimaassa joulusta 3 viikkoa etiäppäin.  Tykkään kanssa ottaa vaan lennot ja huuhailla menemään antaa ns. Virran viedä. Monta kertaa käynyt ja mestat aika hyvin tiedossa. Laittakaa yv, jos kiinnostaa käydä viettämässä iltaa yms.

T: 25v ukkeli vailla päämäärää :D

5
Terve. Hienoa, että olette lähdössä ensimmäistä kertaa Thaimaahan, ensimmäinen kerta  on aina mieleenpainuvin.  Itse aikoinaan samanlaisessa tilanteessa niin jeesaillaan niin ei tule ikäviä yllätyksiä.

Maahan saavut saat 30 päivän turistiviisumin. Leimapassissa jolloin maasta viimeistään poistuttava. Jos käyt naapurimaissa niin ainakun tulet takaisin lentämällä tai maarajalta saat 30 päivää lisää. Lentämällä saanut pitkään jo 30 päivää, ja nyt muuttui vasta muutamia kuukausia sitten, että maa rajaltakin saa 30päivää.

 Jos et halua mennä naapurimaihin niin haet immigrationista jatkon passiin joka maksaa 1800 bath. Vaatii lomakkeen täytön, passikuvan ja passin. Neuvovat immigrationeissa, joita löytyy joka turisti kaupungista.

- En tiedä tosta metsästys homellista, tuskin mitään ongelmia tulee kunhan muistaa ettei sekoile minkään laittomuuksien kanssa.
- Twinrix rokotteen kyllä saa Thaimaastakin. Jos sen haluaa ongelmitta on mentävä ensikertalaisen ainakin yksityis klinikalle, jotka kyllä maksavat Thaimaassakin rahaa. Suosittelisin ottamaan Suomesta, kun ei se kuitenkaan älyttömiä säästä ja ei tarvi säätää perillä mitään.

- Sun matka kestää alle 2kk, suosittelisin ottamaan suoraan vakuutuksen suomalaiselta yhtiöltä. Normi matkavakuutukseen lisäkuukausi ja sitten sukellusvakuutus. Mulla maksaa Eurooppalainen Huhtikuussa olevalle kuukauden reissulle Osuuspankin kautta 70e, johon kuuluu sukellusvakuutus 2 viikon ajan jaksolle kuukaudessa.  Sanoin itse tuon 2 viikon ajanjakson jolle tarvin sukellusvakuutuksen. Tähän joudut ottamaan lisäkuukauden ja vakuutusyhtiöt rahastaa niillä . Selviit kuitenkin kun kattelet noita vakuutuksia niin n. 150e summalla. Korvaussummissa ei ole ylärajaa sukellusonnettomuuksissa ainakaan tuossa minkä itse otin. Ottaisin jo senkin takia Suomalaiselta, kun olet ekaa kertaa paikalla ja yksin. Silloin kun jotain sattuu ja yksinään liikenteessä niin on oltava sellanen vakuutus joka varmasti toimii ja mielellään helposti. Varsinkin, kun ei ole luottokortteja messissä. Tuola meinaan varmistetaan asiakkaan maksukyky tavalla tai toisella ennenkun mitään kalliita toimenpiteitä ruvetaan suorittamaan. Tuo oli esimerkki, vertaile suomalaisia yhtiöitä. Niissä on suuria erojakin.

- Hommaa kansainvälinen ajokortti Asap. Turistirysissä kysellään tuotakorttia nykyään koko ajan ja sakot napsahtaa kerran kerrasta jos ei ole.  Olikohan kansainvälisen hinta n 30e. ja loppuu turha säätäminen paikallisten korruptoituneiden viranomaisten kanssa. Muista pitää Suomikortti ja kansainvälinen mukana molemmat kokoajan, koska kansainvälinen pelkälleen ei riitä. Vuokraa ehdottomasti mopo sillä näkee paikkoja niin paljon enemmän ja laajemmalta kuin esim kävellen/julkisilla säätämällä.
 
- Jos näin pienellä varoitus ajalla saat luottokortin niin hommaisin ehdottomasti. Noilla luotottomilla korteilla kuitenkin ei ole painoarvoa esim sairaalassa, jos ennen vakuutusyhtiön maksusitoomusta haluavat varata kortilta summan ja aloittaa hoidon.
- Pelkällä electronillakin kyllä pärjää, mutta olisi hyvä olla 2 pankkikorttia. Että ei sitten mene ihan persiilleen asiat jos toinen häviää/kopioidaan yms. Rahaa kyllä automaateista saa electroneillakin.
- Itsellä ollut pelkkiä luotollisia kortteja 2 kpl viimevuosina matkassa ja ei ongelmia.
- Ekoilla reissuilla 18v:nä ei tietenkään luotollisia kortteja ollut, mutta silloin ei ollut tarvetta luottokorteille (onneksi).

Tarkoitus ei millään tavalla luoda mitään kauhuskenaarioita, mutta tuolla päin maailmaa toimii vähän eritavalla nämä asiat kuin Suomessa.  Tuskin mitään sattuu, mutta syytä olla tietoinen riskeistä.

Tälläsiä huomioita 24v jantterilta, joka aikoinaan käynyt näitä samoja asioita läpi ja oppinut kantapäänkautta :D Kysykää vaan vastailen kyllä mielellään.

6
Terve. Mulla vähän samansuuntaisia ajatuksia. Vähän pyöritellyt ,että jos menis Bangkokista Huahinin kautta Tao/Phangan/Samui akselille. Varmaan ekapäivä lennon jälkeen BKK ja sitten nopee pysähdys Huahiniin ja saarille. Tarkotus vaan kattella onko meno muuttunu Huahinissa mitenkään muutamaan vuoteen. Saarilla sitten sen aikaa, kun viihtyy. Saarilta sitten Phukettiin, ehkä Krabin kautta. Phukettiin joka tapauksessa, kun sieläkään en oo vähään aikaan käyny. Sieltä lento sitten BKK. Jotain tällästä meinasin. Mieli voi muuttua matkan aikana nopeastikkin, niin sen takia en etukäteen ikinä oikeen ota muuta kun lennot.
Tosiaan vikapäivä maaliskuuta lähtö ja huhtikuun vika paluu Hel-Bkk-Hel

Alkaa olla jo High Season ohi tuolloin niin aika hyvää majotusta 1000b/yö saa jo tuolloin. Ei mulla oikeestaan majotuksesta mitään ihmeempiä vaatimuksia oo kuhan ei oo dormi jne.

7
Matkaseuraa / Thaimaa huhtikuu 2017, mukaan koheltamaan?
« : 21.12.2016, 00:02:49 »
Heitetääs tänne kyselyä, jos jollakulla samanlaisia suunnitelmia. Eli tarkoitus olis koko huhtikuu 2017 pyöriä Thaimaassa. Reissukaveri vakavissa rahoitus ongelmissa ja ei pääse lähtemään. Tarkoitus mennä sitten ittekseen. Joten reissuseura kelpaa aina.

Eli lento Bangkokkiin ja siitä sitten tangentin osoittamaan suuntaan, joka ei ole vielä tiedossa. Kaikki ilman suunnat kelpaa. Käsimatkatavaroilla kohellan etiäppäin. Saaret, biitsi,viidakko, sukellus, skoottereilla kruisailu, yöelämä, urheilu jne. Aikalailla kaikki aktiviteetit menee, mutta museot ja sellaset ei ole meikäläisen juttu.  Reissannut paljon ja Thaimaassakin 5 kertaa. Perus setit tiedossa.

Eli meikäläinen on 25 korvilla oleva nuori mies. Kaikki kelpaa ja kaikkea siistiä uutta kokeiltava. Rehellinen ja luotettava. Omatoiminen. Mulla ei ole mitään sen kummempaa ylä- tai alarajaa budjetissa. Pihistely linjalle en lähde, että millään tonnilla en tule toimeen kuukautta :) Reissu toimii samalla kesälomana aika stressaavasta duunista niin sekin vaikuttaa siihen että en erityisesti pihistele mistään. Jos jotain budjettia niin mulla varmaan 3000-5000b menee päivässä. Tuun kyllä tonnillakin toimeen ei siinä mitään. Makuusaleissa en nuku. Jos jollain samankaltaisia suunnitelmia niin infoa vaan!
 
Sivuja: [1]