Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Okoa

Sivuja: [1] 2
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Turhautuminen
« : 17.02.2004, 15:14:48 »
Tur-haut-taaaa-aaaa!!

Vuosi sitten palauduin vaihdosta Hollannista ja sen jälkeen ei mitään! Tai joo, olinhan mä kaksi päivää Tallinnassa ja yhden päivän Haaparannassa, mutta muuten ei mitään.

Eikä suunnitelmissa ole mitään kesälle, hyvällä tuurilla syyslomalla on jotain matkantynkää, jos on rahaa...prkl...

2
Joskus jossain oli rhodesiankoira jonka nimi oli Okoa murua ruffini tai jotain siihen suuntaan. Tykästyin tuohon okoaan ja otin sen käyttööni nettielämääni.

3
Australia ja Oseania / Off to conquer Australia
« : 15.01.2004, 16:17:35 »
Löysin työkkärin sivuilta tälläisen:

"Kuvaus: Lähde työskentelemään Australiaan Work & Travel Australia-ohjelman kautta. Ohjelma on avoin kaikille 18-30-vuotiaille suomalaisille ja lähteä voi ympäri vuoden. Ohjelma perustuu Working Holiday-viisumiin, joka myönnetään enintään 12 kk:n ajaksi. Yhteistyökumppanimme Sydneyssä antaa työllistymistakuun. Voit työskennellä enintään 3 kk saman työnantajan palveluksessa (pätkätöitä).

Work & Travel-ohjelma sisältää myös: meno-paluuliput (voimassa 12 kk), 4 vrk:n majoituksen saavuttaessa Sydeneyyn, lentokenttäkuljetukset, infotilaisuus, pankkitili ja -kortti, vip-kortilla alennuksia matkoista, ilmaista internet-aikaa, puhelinkortin etc.

REITTI 1 (ryhmälähtö): Helsinki-Wien-Kuala Lumpur-Sydney-Helsinki maksaa 2.140 € + 150 € viisumin hankintakulut. REITTI 2 - joustavampi sekä sis. yhden Australian sisäisen lennon, hinta 2.290 € + 150 € viisumin hankinta."

Firma on joku ultimatravel, onko jollakin kokemusta ko. firmasta ja sen toiminnasta? Hirmuisesti tässä luvataan vaikka mitä, mutta mitä se sitten on todellisuudessa?

4
Tarkoituksena on lähteä jonnekin. Hollanti, Irlanti, Islanti ja Uusi-Seelanti on juuri nyt listan kärjessä... Hollanti olis siinä mielessä kiva, kun olen siellä aikaisemminkin ollut, Uusi-Seelanti olis taas tarpeeksi kaukana... :)  Mutta eihän sitä vielä voi tietää, mine elämä kuljettaa!

5
Eurooppa / Hyviä festareita Euroopassa?
« : 13.01.2004, 14:16:32 »
pinkpop Hollannissa

6
Hollannissa kukaan ei osannut Outia, vaan olin kaikille Uti. Joskus vitutuksen olessa syvimmilläään, vitutti vielä enemmän, kun tuntui ettei kukaan edes yrittänyt lausua sitä oikein...

7
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Töihin Irlantiin
« : 16.12.2003, 15:14:11 »
Kokemuksia ja apua kaipaisin kaikilta jotka ovat Irlannissa olleet töissä...

Miten helposti työpaikan löytää? Löytääkö duunia itse vai kannattaako lähteä esim allianssin vaihdon kautta? Onko kämpän löytyminen helppoa? Mistä töitä kannattaisi kysellä (muualtakin kuin eures) ja onko tarjolla muutakin kuin hotelli tms. työtä? Koulutukseltani olen tradenomi, joten oman alan hommat tietysti kiinnostais...

Ongelmana tässä on varmaan se, että ihan mikä tahansa paikka Irlannssa ei käy, vaan töitä pitäisi löytyä Athlonesta.

Ja kokemuksia, vinkkejä, ihan mitä vaan saa kirjoitella...

8
Minä olen....

22 v
Nainen
Liiketalouden opiskelija
Asun Oulussa
Kotoisin Kajaanista
Perus ev.lut
En polta, juon harvoin
Ei mulla muuta...

9
Eurooppa / roskilde, tanska
« : 16.11.2003, 18:02:23 »
Mullakin olis tarkoitus lähteä Roskildeen. Tällä hetkellä meitä on neljän hepun joukkue lähdössä ja tarkoitus olisi saada vielä lisää kavereita mukaan. Ihan itse ajateltiin autolla tanskan maalle pöristellä. Ehkä halvemmalla pääsis jollakin muulla tapaa, mutta meistä tuo idea oli kaikista kivin. Ja kun kuiteskin joudutaan täältä pohjoisesta ajalemaan ainaskin Helsiinkiin asti, niin ihan sama sitten ajaa Tanskaan asti

10
Eurooppa / roskilde, tanska
« : 16.11.2003, 18:01:38 »
Mullakin olis tarkoitus lähteä Roskildeen. Tällä hetkellä meitä on neljän hepun joukkue lähdössä ja tarkoitus olisi saada vielä lisää kavereita mukaan. Ihan itse ajateltiin autolla tanskan maalle pöristellä. Ehkä halvemmalla pääsis jollakin muulla tapaa, mutta meistä tuo idea oli kaikista kivin. Ja kun kuiteskin joudutaan täältä pohjoisesta ajalemaan ainaskin Helsiinkiin asti, niin ihan sama sitten ajaa Tanskaan asti

11
Varusteet ja pakkaaminen / Mitä raahaatte mukana?
« : 15.11.2003, 16:23:42 »
Lainaus käyttäjältä: "Urho_Kekkonen"
Jos kuljettaa mukanaan esim. kameraa, CD-soitinta tai vastaavaa teknohilavitkutinta, se kannattaa suojata jollain nesteenpitävällä, vähintäänkin muovipussilla.

Tämä tyttö se uitti oman kameran kuohuviinissä, kun kaveri oli sääilönyt huonosti suljetun pullon ja mun kameran samaan reppuun kertomatta siitä mulle...

12
CMX upposi hyvin ranskalaiseen kaveriini. Hän myös piti Trio Niskalaukauksesta, Sentencedistä ja Nightwishistä.

Itse suosittelisin kokoelmalevylle tasapuolisesti suomeksi ja enklanniksi lauleskeltuja biisejä. Esin CMX, Zen Cafe, Jonna Tervomaa, Maija Vilkkumaa, Rasmuksen vanhat, Epuilta jotakin, ehkä vähän Apulantaa... ja sitten vaikkasta Killeriä, uutta Rasmusta, Emmiä, Don Johnson Big Bandiltä jotain...

13
Kateudesta vihreänä lueskelen teidän muiden suunnitelmia... Koko talvi pitää kökkiä täällä Suomessa ja kesälle ei ole muita suunnitelmia kuin Roskilden reissu  :(

14
Varusteet ja pakkaaminen / Mitä raahaatte mukana?
« : 23.10.2003, 18:23:12 »
Mulla on täysin naurettava pakkomielle papiljoteihin. Hiukset eivät yksinkertaisesti ole hyvin, jos niissä ei ole eka pitänyt paplareita ja siten vielä vähän foöönäillyt ja suihkinut lakkaa...   :roll: Mutta en kai mä nyt hitto vie reilille ota fööniä ja paplareita matkaan! Onneksi tuo turhamaisuus aina katoaa jossain vaiheessa matkaa ja on lähes ihan sama miltä näytää...

15
Yleinen / Paikka johon on vielä joskus päästävä
« : 19.10.2003, 16:41:34 »
~ Junalla Kiinaan
~ Islantiin
~ Atlantin yli purjehtimalla
~ Reppureissulle Thaimaseen tai sinne päin
~ Amerikkaan rannikolta rannikolle
~ Pustalle ratsastamaan

16
Eräs kiinalainen poika halusi kovasti tietää olemmeko viikinkejä, sukua viikingeille ja vieläkö viikinkejä liikuskelee maillä päin. Samoin iglut ja muut sen kaltaiset asumukset kiinnostivat...Valitettavasti en osannut neuvoa häntä igluihin liittyvissä kysymyksissä...

Kiinalainen tyttö halusi tietää, onko halkojen hakkaaminen meille jokapäiväistä työtä. Hänen kanssaan olin myös kenkäkaupassa, jossa oli myytävänä turkissaappaita. Hän kysyi, tarvitsemmeko me niitä talvisin ja katsoi epäilevästi , kun sanoin, että ajattelin käyttää jalassani olevia kenkiä myös Suomessa. Jalassani oli ihan tavalliset talvikengät ilman turkiksia.

Kolmas kiinalainen oli lukenut kirjan talvisodasta ja oli todella otettu. Poika taisi tietää talvisodan tapahtumat paremmin kuin minä.

Kreikassa ihmiset kysyivät, eikö meitä pelota asua niin lähellä Venäjän rajaa ja venäläisiä. Olivat hieman yllättyneitä, kun meitä ei pelotanut.

17
Kyllä se Kuopion Anttila jää kakkoseksi Kajaanin Anttilalle...

Onkohan Anttiloilla joku ihmeen Kaupungin rumin rakennus- kampanja, kun Anttilat näyttää olevan vähän joka puolella niitä rumimpia ja masentavimpia rakennuksia ;)

18
Junamatka Helsingistä kotikonnuille vielä menettelee mutta pahinta kulttuurishokkia on, kun rakkaassa kotikaupungissa näkee Anttilan rakennuksen. Mitään niin masentavaa ei ole ja aina mieleen tulee se sama lause: Ei helvetti, tässäkö tämä taas on?

19
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Juhannus
« : 13.06.2003, 12:26:49 »
Juhannuksen suunnitelmissa on purjehdus Kirkkonummi-XXX-Kirkkonummi. Ei hajuakaan minne päädytään ja mitä tehdään, kunhan purjehditaan jonnekin. Mukavat sääsedät ovat vain luvanneet ihanan pilvistä ja viileätä ilmaa, minä kun suunnittelin pukeutuvani bikineihin koko juhannukseksi...taidan alkaa etsimään turkishaalareitani...

20
Juu, musiikit sitten unohtuikin...

Ranskalaiselle Metallica-fanille lahjoitin Apocalyptican levyn ja samainen hemmo tykkäsi myöskin CMX:stä. Toisille olen sitten itse kasannut suomalaisen musiikin levyjä, yleensä sieltä on löytynyt omia suosikkejani suomeksi ja jotain englannin kielistä kamaa, esim  Kwania, Killeria, Kemopetrolia jne. Yleensä kaikki on ihan tykänneet.

Sivuja: [1] 2