Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alppien lumoissa

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Itävaltaan menossa?
« : 20.01.2020, 18:39:30 »
Onko suunnitelmissa loma Itävallassa? Asuimme siellä Kärntenissä, aivan Italian rajalla ja teemme nettisivua jossa esittelemme Itävallan upeita nähtävyyksiä joista suuri yleisö ei välttämättä edes tiedä. Sivustolla on tietenkin kuvia, aukioloajat, hinnat, saako ottaa koiran mukaan, sopiiko lapsille jne. jne. https://wondersofaustria.com/fi/category/tirol-fi/ ja sivusto löytyy myös Facesta:  https://www.facebook.com/wondersofaustria/         Mikäli haluat nähdä uusimmat kohdepäivitykset niin klikkaa itsesi seuraajaksi :)

2
Yleinen / Vs: Alppilomaan vinkkejä
« : 30.06.2017, 18:32:29 »
Teimme muutoksia sivustoon. Nykyinen sivu keskittyy pelkästään Itävallan alppikohteisiin ja avaamme toisen josta löytyy muiden alppimaiden kohteita.

https://wondersofalps.com/fi/etusivu/

3
Yleinen / Vs: Alppilomaan vinkkejä
« : 19.06.2017, 15:31:32 »
Hei, kiitos vinkistä. Ehkä jossain vaiheessa voidaan tuota vertailuakin ajatella. Tämä on vielä melko uusi juttu kokonaisuudessaan joten sivusto hakee vielä linjaansa.  ;) Mies on vielä heinäkuun ekan viikon Suomessa töissä joten sen jälkeen pääsemme "koluamaan" kauempana olevia paikkoja.

4
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 19.06.2017, 15:27:21 »
Villach, Itävalta

5
Yleinen / Alppilomaan vinkkejä
« : 19.06.2017, 15:01:31 »
 
    Muutimme vuosi sitten pysyvästi Itävaltaan, lähelle Italian rajaa. Huomasimme nopeasti, että täällä voi todellakin tehdä paljon muutakin kuin vain lasketella ja vaeltaa. Valitettavasti vain suurin osa nettisivuista on pelkästään saksankielisiä tai jos niissä on englannin lipun kuva niin sen alla ei ole kuitenkaan   tekstiä  ;D Päätimme sitten tehdä suomeksi (ja englanniksi) sivuston jossa kerran viikossa esittelemme uuden Alppikohteen. Suurin osa niistä on sellaisia joista moni ei ole edes kuullut. Kerromme sijainnin, hinnat, aukioloajat, saako ottaa lemmikin mukaan jne. ja näytämme kohteesta valokuvia.
Tulkaa katsomaan ja miettimään uusia kohteita lomanne aikana:
https://wondersofalps.com/fi/etusivu/
   
     

Sivuja: [1]