Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Askorbiinihappo

Sivuja: [1]
1
Intia / Vs: Jalokivihuijaus eli Gem Scam
« : 23.01.2018, 13:30:30 »
Palattiin juuri kahden viikon Goan-reissulta tyttöystävän kanssa, ja herrat Vicky ja Ravi jäivät arveluttamaan. Kyseiset "veljekset" pitävät kauppaa Bagan lähellä, ja meidät kutsuttiin kaupoille huolettomilla chit-chateilla. Istuttiin parisen tuntia siellä, Ravi esitteli meidät veljelleen ja hiljeni, kun veli pääsi ääneen. Törmättiin heihin muutaman kerran reissun aikana, ja oli ollut puhetta eräästä sormuksesta, jonka tyttöystävä sitten ostikin, melko huokeaan (noin 40 euroa) hintaan. Kaupat tehtiin matkan tokavikana päivänä, ja kauppojen yhteydessä Vicky alkoi kertoa meille ystävistään, jotka ostavat jalokiviä kotimaahansa ja rikastuvat. Saatiin kutsu syömään ja keväälle intialaisiin häihin. Hotellille päästyämme laitoimme googlen laulamaan, ja Goan gem scamilla löytyikin millintarkasti tuttua materiaalia sivukaupalla. Tyhjä kauppa, vaikka "good business", check. Valokuvia perheestä ja vaimosta, ilman että itse näkyy kuvissa, check. Yheksältä illalla kotiin lounaalle vaikka puolitoistavuotias lapsi kotona, check.

Herrat jatkoivat whatsappissa yhteydenpitoa, joten ilmoitin ystävällisesti, että tiedämme jutun juonen. Johan muuttui ystävällinen tyyli keskustella.

Sivuja: [1]