Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sofia22

Sivuja: [1]
1
Tansania / Vs: Tansania
« : 19.04.2018, 16:27:14 »
Taidat olla jo reissun päällä, mutta jos vielä kaipaat vinkkiä tekemisen/majoituksen suhteen niin tsekkaa suomalainen Duara Travels, joilta löytyy 7 kohdetta Tansaniassa, ja Zanzibarilla niistä pari: https://www.duaratravels.com/tanzania Kotimajotuksen kautta pääsee näkemään kohdetta vähän pintaa syvemmältä ja voi saada hyviä vinkkejä paikallisilta että mitä kantsis nähdä ja tehdä :)

2
Yleinen / Kokemuksia kotimajoituksesta?
« : 29.03.2018, 18:18:11 »
Ootteko kokeilleet kotimajotusta reissaillessa? Minkälaisia kokemuksia on olleet? Musta on aina kiva tutustua paikallisiin ja nähdä millasta se normaali arki on, pääsee vähän syvemmälle sisään paikalliseen kulttuuriin. Oon kokeillu aiemmin sohvasurffausta, mutta viime kesänä kun käytiin Vietnamissa kokeiltiin ekaa kertaa Duara Travelsia, jonka kautta varattiin 3 yön kotimajotus Huong Non kylästä Hanoin luoteispuolelta. Perhe otti meidät tosi ystävällisesti vastaan ja päästiin mm. kokkailee vietnamilaisia ruokia ja käytiin yhessä paikallisilla markkinoilla. Lisäks kierrettiin kylillä ja tutustuttiin paikallisiin sekä laulettiin karaokea perheen kanssa :D Myöhemmin jatkettiin reissua Balille ja yövyttiin siellä myös 3 yötä Duaran kautta, huippukokemus sekin. Ois mukava kuulla muidenkin kokemuksia kotimajotuksesta, onks kaikki sujunu hyvin ja millasia kokemuksia ootte saanu? :)

3
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 29.03.2018, 18:13:52 »
Ubud näyttää olevan vähän toista kun vielä hetki sitten, turistia tuli vastaan vähän joka kulmalta eikä ihan saatu sitä rauhaisaa kokemusta mitä haettiin. Onneks oltiin kuitenkin varattu kotimajoitus 30 min päästä Ubudin keskustasta ja päästiin pakenee muita turisteja sinne. Jos turistimassat alkaa ahistaa niin voin lämpimästi suositella Duaran kotimajotusta, siellä saatiin tutustua balilaisten normiarkeen. Oltiin 3 yötä ja perhe oli ihan huippuihana, opetti meitä valmistaa balilaista ruokaa ja vei meitä kylään tutustumaan paikallisiin. Päästiin myös ihailemaan riisiterasseja ja osallistumaan hinduseremoniaan paikallisessa temppelissä. Tää on siis pienempi Sebatun kylä ihan Ubudin lähellä. Jos kiinnostaa ni Duaran sivuilta löytyy hyvin tietoja: https://www.duaratravels.com/indonesia/ubud-sebatu-village Balilla on muitaki Duara-kyliä ja Lombokilla näköjään myös yks, suosittelen kokeilemaan jos haluaa vähän aidomman kokemuksen ja mahdollisuuden tutustuu paikallisiin :)

Sivuja: [1]