Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TBone

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Olettekos kuulleet... / Vs: Madventures jatkuu
« : 25.05.2009, 10:35:53 »
Madventures on pyrkinyt kolmannella kaudellaan tekemään suuren maailman ohjelmaa. Valitettavasti ohjelmassa näkyy se läpi, että ihan kansainvälisen tason budjettia eikä varsinkaan tuotantotiimiä ole ollut käytettävissä. Kengännauhabudjetilla Suomi-taviksille/palliksille toteutettu ohjelma toimi paljon paremmin.

Venäjä, Japani ja Kiina-jaksot ovat toistaiseksi toimineet parhaiten. Varmaankin niissä on päästy helpoimmalla toteuttamaan käsikirjoituksen ideoita.

2
Olettekos kuulleet... / Vs: Madventures jatkuu
« : 14.04.2009, 07:25:55 »
Toisessa jaksossa oli jo vähemmän nipotettavaa eli oli onnistuneempi kuin ykkönen. Materiaali oli huomattavasti mielenkiintoisempaa. Toki käsikirjoitus olisi voinut olla vieläkin skarpimpi. Esimerkiksi Tsernobyl-jakso oli kovin pliisu siihen nähden, että oltiin saatu alueelle ja laitokseen kuvausluvat ja kaikki.

Onkohan tarkoitus näyttää oksentelua joka jaksossa? Madcook nyt muutenkin on sellaista Duudson -meininkiä. Ehkäpä sillä tavoitellaan katsojaryhmän nuoremman pään sydämiä.

3
Olettekos kuulleet... / Vs: Madventures jatkuu
« : 06.04.2009, 16:24:58 »
Jengipäällikkö saattoi olla aitokin mutta mitä sitten. Ross Kemp on gangs kävi faveloissa myös, sillä erolla että aiheesta saatiin oikeasti jotain irti.

Ja mikäli klassikkoelokuva City of God on näkemättä, asia kannattaa korjata mikäli elämänmeno faveloissa yhtään kiinnostaa ...

4
Olettekos kuulleet... / Vs: Madventures jatkuu
« : 06.04.2009, 10:24:59 »
Englanti sujui ihan ok ... tosin jutut saattaisivat iskeä paremmin, jos niitä ei olisi aiemmin kuullut suomeksi. Jaksosta jäi hieman pahvinen käsikirjoitettu maku. Rion osuus oli aivan turha - ollaan menossa favelaan ja sitten ei tapahdukaan oikein mitään. Enkä liene ainoa, joka jäi epäilemään "jengipäällikön" autenttisuutta. Loppujakso oli pyhitetty huumesekoilulle, jossa runsaasti näennäissyvällistä höpinää. Ei Suomi-kausilla tuollaista ollut ... Kaiken kaikkiaan tuli mieleen, että pojat olivat menneet Brasiliaan, mutta eivät olleet lopulta saaneet purkitettua mitään kovin mielenkiintoista (alkuperäissuunnitelmat varmaankin menivät pilalle), mutta jotenkin siitä kaikesta piti jakso rääpiä kasaan. Toivotaan, että tulevissa kohteissa on jotakin oikeasti innostavaa saatuu nauhalle.

5
Yleinen / Hostelsclub.com - to be avoided
« : 06.08.2006, 12:54:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Amalia"
Lainaus käyttäjältä: "drg313"

a) varaussivusto oli unohtanut lahettaa varauksen meille b) me emme jostain syysta olleet laittaneet sita omaan jarjestelmaamme c) varaus katosi jossain valilla bittitaivaaseen d) nimi oli hotellin omassa systeemissa vaarin.

Aivan, joten en heti lahtisi mustamaalaamaan Hostelsclub.com. Tallaista voi sattua mita kautta vaan varaisi.


Olen toisaalta lähettänyt muutaman meilin Hostelsclub.com:iin ja en ole saanut yhteenkään vastausta - joka ei anna kovin hyvää kuvaa yrityksestä (olen meilannut myös "virallisen reklamaation").  Mikäli taas hotelli on syypää, on epäilyttävää pitää tällaista listoillaan.

Tutkittuani nimittäin netistä mitä hotellista on sanottu on toisaalta paljastunut myös mielenkiintoisia asioita.

I booked 2 rooms at this hotel via the hotels UK website, which displayed a full description of the hotel as well as photographs. I was emailed confirmation and gave my debit card details as security.

On arriving at the hotel I was told there was no record of my reservation and that the hotel was full. I explained how I had booked and the staff gave me no advice or alternatives. The manager eventually surfaced and was quite pleasant to begin with. He said he doesnt advertise on websites, they use his hotel without his knowing and the booking system can sometimes be a few minutes out. This was complete rubbish and I have since checked the advertising policy and found he must pay to be listed.

I asked the manager to sign a letter stating that I did not stay at the hotel in case a fee was charged to my card. He refused and became quite rude.


Asiaa olen selvittänyt lähinnä yleisestä mielenkiinnosta. Pientä varausmaksua ei tarvinnut maksaa otettuani yhteyttä Luottokuntaan.

6
Yleinen / Hostelsclub.com - to be avoided
« : 30.07.2006, 16:13:47 »
Sellainen havainto tuli kesälomalla tehtyä, että tätä online-varaussivustoa kannattaa välttää. Lontoossa huone, jonka piti olla varattu ei suinkaan ollutkaan varattu (ja hotelli täynnä) - eli varausmoottori lienee "feikki". Hotelli itse ilmoitti, etteivät (enää) käytä ko. firmaa ongelmien vuoksi.

Onneksi tuli soitettua hotellille pari päivää aiemmin ja todettua tilanne.  Lontoostakin tuli sitten toisaalta saatua majoitus (kalliimmalla, mutta keskustasta).

7
Yleinen / Extreme ja once-in-the-lifetime
« : 30.03.2006, 23:26:15 »
Lainaus käyttäjältä: "Illusion"
Join unkarissa paikallista paalinka -viinaa ja oksensin koko yön vessassa. Sellasta extremeä, en kokeile toiste! :lol:


Hullua. Pálinka on melkein parasta mitä Itä-Eurooppa tarjoaa!

8
Eurooppa / Re: Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 07.02.2006, 21:42:30 »
* Amsterdam 5
    * Bratislava 3
    * Bryssel 4
    * Budapest 3
    * Helsinki 3
    * Kööpenhamina 4
    * Lissabon 3
    * Lontoo 4
    * Luxemburg 2
    * Pariisi 3
    * Praha 3
    * Riika 3
    * Rooma 3
    * San Marino 3
    * Sarajevo 5
    * Skopje 2
    * Sofia 2
    * Tallinna 2
    * Tukholma 3
    * Vatikaani 3
    * Varsova 2
    * Vilna 4
    * Wien 2
    * Zagreb 1

9
Lainaus käyttäjältä: "Neiti Q"

Ehdoton suosikkimme oli BrewPub (Vestergade 29), jonka sijainnin perusteella olimme valinneet majapaikankin.


Brewpub København on myös kiva ruokapaikka. Toinen enemmän upscale panimoravintola on Nørrebro Bryghus (upscale = kallis, rikkaiden tai sellaiseksi haluavien paikka), joka valmistaa maailmanluokan oluita. Niitä on 8-9. Jos pitää rapsakkaasti humaloidusta, kannattaa maistaa Nørrebro Bryghus North Bridge Extremea.

Kaupungin paras olutravintola on Plan B (http://www.cafeplanb.dk/) - talo täynnä harvinaisia oluita. Kannattaa mennä päivällä, voi päästä kurkkaamaan olutkellariin. Täällä olen maistanut mm. portviiniä vuodelta 1933 ja kauan sitten lopettaneen Eylenboschin Framboise Cuvee Speciale vintage 1989 vadelmalambikia.

10
Eurooppa / Sopiva ensikohde?
« : 07.02.2006, 18:25:21 »
Praha tai Amsterdam.
Molemmat edullisia verrattuna vaikkapa Pariisiin tai varsinkin Lontooseen. Paljon nähtävää itse kaupungissa ja ympäristössä.

11
Ja vielä:

http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/kielet/arabia.html

Näistä linkkivinkeistä huolimatta onnea translitterointiyrityksille, ei ole helppoa ...

12
Tyhmät kysymykset / Singapore ja Visa Electron
« : 29.12.2005, 22:59:27 »
Käyks Singaporessa MasterCard tai Visa Electron?

13
Lainaus käyttäjältä: "caitrin"

PS: lisäyksenä vielä, että tietääkö kukaan, saako lauttamatkoista Bari - Dubrovnik ja Split - Ancona mitään alennusta reilikortilla, jos sellaisen päätyisin hankkimaan?


Ainakin kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen.

14
Tyhmät kysymykset / Visan luottoraja?
« : 07.11.2005, 21:17:11 »
Lainaus käyttäjältä: "LateX"

Paitsi ei taida onnistua OP-Visan maksuaikaversiolla.
Luotto kun loppuu samalla kun saldo tulee täyteen,.
Ja seuraavassakaan kuussa ei saa käyttää ennenkuin
edellisen kuun saldot on maksettu pois.


Saattaa olla, että tämä on muuttunut viimeisen vuoden aikana - ainakin oma pankkini on nimittäin näköjään poistanut vanhan VISA-maksuaikakortin omasta hinnastostaan. Ehkäpä muitakin muutoksia on tapahtunut: asiakkaille ilmeisesti tarjotaan enää vain VISA-electronia tai VISA-luottokorttia (tai vastaavia).

15
Folke West on paras - camp-klassikko. Paha vaan, että viime vuosina Folke on kierrättänyt ohjelmissaan joskus 1990-luvulla kuvaamiaan pätkiä. Uutta matskua ei ole tainnut olla ollenkaan.

16
Tyhmät kysymykset / Visan luottoraja?
« : 06.11.2005, 18:41:39 »
Tässä threadissä näköjään on sekoitettu kaikenlaiset Visan maksuaika- ja luotto-ominaisuudet suloisesti keskenään ja höpötelty kaikenlaista puutaheinää kuukausimaksuista. Mutta alkuperäisen viestin lähettäjälle kommenttina:

jos äitisi Visa on se yleisin eli maksuaikaversio, jolla käytetty saldo aina laskutetaan ja maksetaan kuukausittaisin pois, niin hätää ei ole. Jos kuukausisaldorajaksi on ottanut vaikkapa 1000 euroa niin sen saa ylittää vaikkapa 200 eurolla, Luottokunta sitten vain perii pienen provision ylimenevältä osalta seuraavan laskun yhteydessä.

Luottokortti on sitten sellainen, jolle kertyvää "velkaa" lyhennetään kuukausittain ja velkasaldolle maksetaan korkoa.

17
Ylläpito tiedottaa / Viestien poistamisesta
« : 06.11.2005, 18:34:33 »
POISTAKAA TÄMÄ SAATANA :D  :twisted:[/quote]

Saatanaksi mua ei ole kukaan vielä kehunutkaan.

18
Ylläpito tiedottaa / Viestien poistamisesta
« : 02.11.2005, 23:04:55 »
Hohhoijaa.

19
Matkaseuraa / Ugandaan menijöitä syyskuu-marraskuu?
« : 09.10.2005, 13:16:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Nea"
Tervehdys kampalasta!

. Kannattaa mielummin laittaa kateista tanskan kruunuissa (huom. sis. postikulut) kuin maksaa suoraan niiden pankkitilille silla itseltani pankki veloitti maksusta 17 euroa..katso tiedot niiden sivuilta: www.ugandaembassy.dk.


Verkkopankin kautta ei maksa mitään ylimääräistä.

20
Tyhmät kysymykset / junalla intiassa
« : 06.10.2005, 20:55:34 »
Lainaus käyttäjältä: "Ainuska"

Yleensä Intiassa pärjää sillä, että kysyy aina monelta ihmiseltä ja jos on ongelmia, niin kannattaa kertoa monelle ihmiselle. Kaikki järjestyy. No problem...


Mutta kannattaa kysyä vasta siellä asemalla ...

Sivuja: [1] 2 3 ... 15