Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Echo De Finlande

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Ajatus on heittää aina silloin tällöin visiittiä Venäjälle, esim. Kaliningrad, Murmansk, Ural ja eritoten Karjala. Pääsääntöisesti pienen budjetin parin yön reissuja. Olisi mukava löytää samoja intressejä omaava ihminen täältä Joensuusta tai vierestä.

Vielä siistimpää olisi löytää hengen heimolainen, puhdas matkailuaddikti, jonka kanssa puhua loputtomasti matkailu aiheista, kun en tiällä päin ole vielä kaltaiseeni törmännyt.

Älä epäröi!

2
Olen opiskellut noin 7 kielen perusteet,joita en todellakaan osaa, Suomeakin niin ja näin. Pitää muistaa että kieli on kommunikointia varten. Itse saan suurta tyydytystä jos selviän eri kielillä eri tilanteissa, se palkitsee henkisesti.

Kouluissa pänttääminen on ollut minulle vaikeaa ja opin parhaiten väestön seassa. Nyt jätin Venäjän jatkokurssin kesken, koska aikarajat luo ylitsepääsemättömiä paineita, ostan kirjan ja opiskelen kun siltä tuntuu.

Voit ostaa jonkin niistä laitteista, joita on tulossa juuri useampi markkinoille, osaat sen jälkeen 40 eri kieltä. Tosin puhelimessa vähän vastaavaa softaa Kiinassa käyttäessä eise paska ymmärtänyt aksenttiani...

Ruotsi ja Saami valinnaisiksi!

3
Englannin kieliset respat saa nykyään apteekista suoraan. Niillä välttää mahdolliset kuolemantuomiot. Ei ole lääkkeeni ketään kiinnostanut, paitsi Venäjän tankkireissulla kerran katto. Jos autosta löytyy esim. yksi panacod ilman enkku reseptiä, kutsuu paikallinen raastupa.

4
Mun jatkosuosikki on Camelbakin armeijamalliston laajemmat reput. On jotain rinkan ja repun väliltä. Useampi reissu ja vaellus tullut heitettyä pelkällä repulla, ja remmejen takia saa helposti kiristettyä käsimatkatavaraksi. Eijoo ikinä sanottu liian isoksi. Taskuja löytyy joka lähtöön, on juomasäiliö, irtiotettava lantiovyö ja pääosion saa kokonaan avattua kuin matkalaukun. Tämän hetkinen malli,  mikä eniten käytössä, taitaa olla uusin 2016 mallinen BFM (big fucking motherload). Hinta huonopuoli 250€. Tehty kestämään sotaa.

5
-Komppaan edellistä, Echo de Finlande..
 
Kun olen tiennyt Suomen ajan , olen osannut "ajastaa" itseni helpommin...Helpottaa kotiin paluuta ??    ::)

En ole vielä kokeillut siirtää sisäistä kelloa ennen lähtöä/paluuta. Nyt ois mahdollisuus kun kahden viikon päästä loppuu kolmen kuukauden Shanghai reissu. Vois yrittää viikon etukäteen siirtää kahella tunnilla rytmiä niin Suomessa ei olis kuin kolme tuntia kurottavaa :)

6
Itse suosin kaksoisajalla varustettua rannekelloa. Auttaa välilaskulla, saapuessa kohdemaahan ja kohteessa voi kattoa Suomen ajan, jos haluaa sopivaan aikaan soitella. Itelleni ollut kätevä.

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Viisumi Kambodzaan?
« : 12.05.2017, 12:49:12 »
Ei pidä paikkaansa. Kannattaa ostaa Kamdozdan viisumi verkosta.

Kyllä pitää. Just kaltaistesi kaiken tietävien takia en ole melkein kymmeneen vuoteen täällä kirjoitellut ja taidan jatkossakin pitää kokemukseni omana tietonani. 15 vuotta ja 50 maata on paljon opettanut.

Lensin Pekingistä Malesian kautta Siem Reappiin joulukuussa 2015. Tuolloin oli useampi samaan aikaan laskeutunut lento. Kolme muistaakseni. Eivät odota lahjuksia, annoin vahingossa väsyneenä 10$ liikaa jonka sain takaisin. Lennolla tuli järkyttävä noidannuoli...

Oisko siinä hikisessä hallissa vierähtänyt kaksi tuntia. Passin takaisin saanti oli prosessi itsessään. Jonoja ei tunnettu ja virkailija huuteli ihmisten nimiä. Arvata saattaa miten nimistä sai mitään selvää, kun porukkaa on ympäri palloa ja virkailijalla raskas aksentti.

Itsellä oli dollareita varattuna mukana.

Shanghai kuittaa. Ps. Älkää jaksako päteä ja viisastella. Olen sata varma etten ole ainoa, jonka mielenkiinto on sen takia loppunut. Se on kaikilta pois jos joku ei kokemuksiaan kerro. Vittuile vaan, en enää vastaa.

9
Tyhmät kysymykset / Vs: ESTA ja rikosrekisteri
« : 10.05.2017, 15:35:48 »
Totaalikieltäydin joskus asepalveluksesta, tosin siitä ei kai jää merkintää. Joka tapauksessa pääsin ongelmitta läpi, vaikka valehtelin jonniin verran.

10
Tyhmät kysymykset / Vs: Viisumi Kambodzaan?
« : 10.05.2017, 15:24:16 »
Älköötte perkele vie ostako sitä netistä, varsinkaan sillä sovelluksella, mikä niin ammattimaiselta näyttää. Kyseessä on ammattimainen kusetus. Sovellus ilmoitti, että viisumi/paperit viisumin saantia varten saapuu sähköpostiin. No ei tietenkään tullut ja oli maksettava uudestaan lentokentällä. Jonon joutuu ainakin Siem Reapissa kärsimään, välillä yrittävät viihdyttää närkästynyttä massaa sirkusviihteellä. Heittelevät mm. ihmisten passeja pitkin salia. Varaa vettä, älä saavu krapulassa, käy vessassa ennen ja ota tuoli mukaan. Tai vedä kännit. Kyllä siitä sisulla selviää.

11
Ei tarvita palkkaa ja ilmainen katto ja ruokakin olisi vain plussaa. Kiitos, pitää tsekata tuo sivusto.

Enemmän kiinnostaa luonollisesti kaukokohteet kulttuurien puolesta. Mutta siinäkin tulee sitten budjetti vastaan niin, että Amerikan mantereelle meno jää pois kuten myös Aussit ja siitä eteenpäin.

Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan ehkäpä Kiinan rannikko kaupungit varteen otettavalta vaihtoehdolta.

Vielä lisää apuja kaivataan!

12
Moi,

Ollaan kaksi kloppia Joensuusta ja opiskellaan restonomeiksi AMK:ssa, iältämme 25 ja 30.

Meillä on tulossa työharjoittelu jakso ensi huhtikuussa, jonka kesto on 3 kk.

Etsimme paikkaa vaikka sukelluksen parista (toisella on OWD ja toisella Stress & Rescue SSI:llä), mutta paikka voisi myös olla esim. hotelli/baari tai muu matkailukeskittymä.

Mistä meidän kannattaisi tuona ajankohtana alkaa etsimään paikkaa? Laitoimme kyselyä mm. Sansibaarille, mutta siellä on silloin off-sesonki. Filippiineillä on taas vähän arka poliittinen tilanne. Egyptin turvallisuus tilanne on myös epävakaa.  Hmm.. Tuohon aikaan suomalaiset ei taida suurissa määrin matkustaa.

Tarkoituksena on tehdä kunnolla töitä eikä ryypiskellä EU rahalla. Olisimme kiitollisia jos saisimme jotain ehdotuksia mistäpäin maailmaa tahansa, tai jos satut tuntemaan ulkosuomalaisen joka pyörittää matkailubisnestä jossain maailman kolkassa.

Minulla on matkailuvirkailijan, ulkomaan matkaoppaan ja erä -ja luonto-oppaan paperit. Matkailtuja maita 40+.
Kaverilla on monipuolisesti kokemusta eri aloista rakennusalasta asiakaspalveluun sekä matkailukokemusta reppureissaajana. Molemmilla on vahva kirjallinen-ja suullinen
englanninkielen taito sekä venäjän ja mandariinikiinan alkeet.

Terveisin Jani & Toni, Karelia AMK

13
Vältä Kambodian e-visaa. Ite otin mutta viisumi ei ikinä tullut ja rahat jäi sille tielle. Säästät joka tapauksessa kun otat rajalta.

14
Surinam ja Trinidad & Tobago. Maku tosin lievästi nihkeä, varsinkin Tobagolla.

15
Eurooppa / Vs: Murmansk (Venäjä)
« : 23.03.2012, 19:40:37 »
Olisko jollain linkkiä tai lisätietoa noista busseista Pohjois-Norjasta (tai miksei Suomestakin) Murmanskiin? Mitä maksaa?

16
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 04.01.2012, 00:45:31 »
Scarborough, Trinidad ja Tobago.

17
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Trinidad & Tobago
« : 08.12.2011, 17:06:00 »
Tobagoltahan se sitten loyty.

18
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Trinidad & Tobago
« : 27.11.2011, 19:43:27 »
Reilun viikon paasta liitelen Surinamesta Trinidadille ja haluaisin tietaa vinkkia hyvista snorklaus spoteista.
Mista saattaisin loytaa paikan jossa on mahdollisuus edulliseen majoitukseen, omatoimi-snorklaukseen ja lahella olisi tietty hyva olla kaunis ranta? Viikko pari menisi siina.

19
Etelä-Amerikka / Vs: Surinam, Guyana?
« : 30.08.2011, 17:22:33 »
Liput Surinameen hankittu. Matkan kesto on pari kuukautta, ja ehkäpä naapuri valtioissa tulee myös käytyä.
Olisiko kellään tarkempaa omaa tietoa maasta? Semmosii pikkuvinkkejä mitä ei välttämättä google silmiini kanna, omia kokemuksia siis?

20
Mahtuuko kyytiin lähelle Bulgarian rajaa jakamaan kuluja?

Sivuja: [1] 2 3 ... 8