Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - salamatkaaja

Sivuja: [1]
1
Olettekos kuulleet... / Rajoituksia Intiaan
« : 05.07.2007, 11:22:39 »
Lainaus käyttäjältä: "UsvaAuer"
Miksiköhän näin on päätetty toimia? Näinkö Suomi palkitaan Finnairin avaamasta suorasta lennosta maiden välillä? Koskeeko vain Suomea vai muitakin maita?

Finnair on yksityinen lentoyhtiö joten asialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Myös EU-maita monesti kohdellaan samalla lailla ja tällainen 3kk turistiviisumi on ihan normi E-Amerikassa. Yleensä niihin saa maksua vastaan toiset kolme kuukautta, mut monesti on halvempi käydä naapurimaassa pyörähtään. Tietenkin jos olet keskellä maata niin se on vähän vaikeampi juttu.

2
Yleinen / Ulkoasiainministeriön matkustustiedotteet
« : 21.02.2006, 17:11:28 »
Bolivian kohdalla oli ainakin sangen osuva ja asiallinen tiedote, enka kylla siina huomannut mitaan ylimaaraista kauhukuvien maalailua. En tieda onko niilla erillinen tiedote yrityksille, mutta paikallinen intellektuelli tiesi kertoa etta tarinat Bolivian vaarallisuudesta ulkomaisille yrityksille on pitkalti jo jalansijansa saaneiden yritysten propagandaa pitaakseen kilpailijat loitolla.. Vaikka juuri nyt tuskin kannattaa suunnitella mitaan luonnonvarojenriistamisbisnesta kun sattuu tuo presidentti olemaan "vahan" vasempaan kallistunut.

Oli kanssa mielenkiintoista huomata etta tiedotteessaan sanovat A-hepatiittia olevan joillakin alueilla, kun taas siella kotosuomessa sai kuvan etta sen voi saada mista ja milloin vain vaikka olis kayny kirkossa joka sunnuntai.

3
Salamatkaaja tietaa kertoa etta jos kerrot laakarille tyttoystavasi/poikaystavasi kayttavan suonensisaisia huumeita niin ainakin B-hepatiitti piikki nasahtaa kasivarteen kovin kivuttomasti, lompakkoa ajatellen. Ilmeisesti myos A-hepatiitti.

http://ar2003.emcdda.eu.int/fi/inserts/oltab09-fi.html

En nyt tietenkaan suosittele etta alat kannustamaan parempaa puoliskoa huumeiden kayttoon..

Sivuja: [1]