Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - audiopoika

Sivuja: [1] 2
1
Viimeiset 10 vuotta tullut kierrettyä pääosin Euroopan suurempia kaupunkeja.
Nyt mielessä pyörii ajatus siitä, että menisi ensi kesänä johonkin hieman pienempään kaupunkiin. En siis hae mitään pikkukylää, jossa ei ole mitään palveluita, vaan enemmänkin sellaista pienempää romanttisen idyllistä pienempää kaupunkia/paikkakuntaa, jossa kuitenkin on palvelut, ravintoloita yms. Alueena koko eurooppa, joten kovin tarkkaa rajausta ei ole.

Olisi kiva kuulla teidän kokomuksia ja vinkkejä sopivista kohteista.

2
Tyhmät kysymykset / Tjäreborg - ennakkovaraajan etu?
« : 13.09.2015, 13:52:33 »
Onko Tjäreborgilla ollut aikaisempina vuosina ennakkovaraajan etua? Tjäreborg ei kerro, tuleeko tänä vuonna ko. etua ollenkaan.
Perheen kanssa matka suunnitteilla ensi kesälle. Mielellään odottelen hetken, jos matkasta on mahdollisuus saada vähän hintaa pois. Ja jos heillä ei taas tällaista alennustyyppiä ole, niin hoidan varauksen samantien.

3
Kolmilapsinen perhe, lapset 12, 10 ja 6v menossa Mallorcalle. Kumpaa lomakohdetta suosittelette Acúdiaa vai Palma Novaa? Molemmissa olisi laadukkaa Viva ketjun hotellit, joissa ei suurta eroa ole. Kumpi olisi siis paikkana miellyttävämpi, kun lähtee hotellialueellta tutkailemaan paikallisia nähtävyyksiä yms?

4
Olemme perheen kanssa lähdössä loppukesästä Kroatiaan. Majoitus aivan Splitin kupeessa rannikolla. Olisiko jollain antaa hyviä vinkkejä lapsille sopivista rannoista,  aktiviteeteista jne jne. Kiitos  :)

5
Tyhmät kysymykset / Vs: Split
« : 17.09.2013, 15:23:42 »
Ollaan myös päädytty Dalmatian alueeseen. Etsitään siltä alueelta sopiva majoitus meidän porukalle.

6
Tyhmät kysymykset / Split
« : 16.09.2013, 14:07:17 »
Olisi tarkoitus vuokrata talo/huvila (4 aikuista ja 5 lasta) 2014 loppukesästä Splitin alueelta. Alue on sillä tavalla vierasta,että ei oikein tiedä mistä päin kannattaisi taloa vielä harkita, niin että on ns. pelipaikoilla. Siinä on niitä isoja saaria, ovatko ne mukavia paikkoja jne jne? Ei viitsisi ihan syrjästäkään sitä vuokrata, jotta tekemistä riittää. Vinkkejä otetaan vastaan.

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Ravintolasuosituksia Pariisiin
« : 12.07.2013, 10:19:16 »
Tarkoitus syödä hyvin ,mutta kohtuu hintaan. Mitkään Mäkkärit tms eivät todellakaan ole vaihtoehtoja.
Eli varmaankin erilaiset bistrot ovat separas vaihtoehto. 

8
Tyhmät kysymykset / Ravintolasuosituksia Pariisiin
« : 08.07.2013, 12:51:21 »
Pariisin matka edessä. Ravintoloitahan siellä riittää, mutta ei haittaisi, vaikka joku kertoisi omia kokemuksiaan niistä.
Mitkään 500€uron fine-dining paikat eivät kiinnosta. Mutta hyvää ruokaa arvostan, joten hinta-laatusuhde olisi tärkeää.

9
Tyhmät kysymykset / Riikan ravintolat
« : 20.06.2012, 20:25:53 »
Suositelkaapa hyviä ravintoloita Riiassa. Kiitos.

10
Tiistaina menossa perheen kera lentokoneella Ruotsiin. Auto vuokrattu Budgetilta. Mikä on helpoin tapa päästä Budgetin vuokrauspisteelle Arlandan lentokentältä? Kaveri puhui jotain bussista nro 17 tms...


11
TGI vaikuttaa erittäin hyvältä vaihtoehdolta, käydä tankkaamassa sekä ruokaa että juomaa  8).

12
Miljoona risteilyreissua tullut heitettyä Tukholmaan ja aina päivä tulee vietettyä samassa keskustan kuppilassa. Olisi kiva saada vähän vaihtelua siihen muutamien tuntien ohjelmaan, joka kaupungissa vietetään. Olutta tms toki siinä nautitaan  8) Ehdotuksia mukavista teemabaareista tai muita mukavia paikkoja, joita pienessä sievässä voi käydä katselemassa, otetaan ilolla vastaan.

13
MM-kisat koettu. Tässä lyhyt arvioni parista ravintolasta.

1. Slovak Pub: Suosittelen. Hyvä ja edullinen ruoka. Mukava ilmapiiri. Kannattaa ehdottomasti käydä.

Mestiansky pivovar: Ruoka erittäin hyvää. Suht normaali paikallinen hintataso. Ei siis erityisen halpa, mutta suomalaisen kukkarolle oikein ok. Oluita löytyy lukuisia erilaisia, joka onkin panimoravinolalle tosi yllättävää  8) Ruoan tulo kesti aika kauan, mutta riittävä nestetankkaus sitä odotellessa, hoiti homman kotiin  :) Suosittelen!!!!

Beer Palace: Ruoka ala-arvoista. Söimme pihvin ja Burgundin pataa. Liha sitkeää ja rustoista...huonolaatuista. Paikalliselta huoltamolta saa paremman schnitselin. Jälkiruoaksi otin erikoiskahvin ja suklaakakkua. Kahvi tuli nopeasti, mutta kakkua sai odotella pitkään. Ei kannata vaivautua.

14
Moi!
Osaisiko joku suositella hyviä ravintoloita Bratislavassa?
Ns laatumestathan on itsekin helppo löytää, mutta sellaiset pienemmät pub-tyyppiset (jotka usein ovat parhaita), jäävät helposti löytämättä.

15
Tyhmät kysymykset / Hyvä hotelli perheelle Pärnusta?
« : 31.10.2010, 16:44:49 »
Ollaan menossa ensi kesänä Pärnuun perheen kanssa. Olisiko jollain suositella hyvää hotellia sieltä? Meitä on 2 aikuista + 7v, 5v ja 1v lapset, joten jonkinmoinen perhehuone olisi varmaan paras. Aamiainen sais olla ihan ok ja sijainti ei nyt aivan syrjäinen. K

16
Lento Wienissä klo 9.15. Siitä pitäisi siirtyä mahdollisimman helposti ja kuitenkin edullisesti Bratislavaan. Millä kannattaisi mennä, kauanko matka kestää ja onko tietoa hinnoista? Vaihtoehtoja taitavat olla lähinnä juna, bussi ja kantosiipialus.

17
Tyhmät kysymykset / Hotelli Bratislavasta?
« : 28.05.2010, 21:31:50 »
Moro!
Ens keväänä ois tarkoitus lähteä Bratislavaan katsomaan MM-kiekkoa. Osaisiko joku suositella ok tasoista ja myös ok hintaista (eli ei turhan kallista) hotellia keskustasta? Tarkoitan siis jotain kolmen tähden luokkaa. Hinnat varmaan tuplaantuu nykyisestä ,mut pitäähän sitä jostain joskus maksaakin :D

18
Kahdesti käytettyäni suosittelen www.selectspecs.com

Tärkeintä on ottaa mitat vanhoista laseista.

Tarkoitatko mitoilla siis vahvuuksia? Mulla on silmälääkärin lappu, jossa on tarvitsemani vahvuudet.

Toihan olikin nettikauppa. Haluaisin kyllä käydä sovittamassa ihan paikan päällä. Eli edelleen toivomuksena saada tietoa Tallinnasta hankittaessa.

19
Olen kesän alussa menossa kahden viikon välein Tallinnaan. Tarvetta olisi uusille aurinkolaseille vahvuuksilla. Ovat aurinkolasit vahvuuksilla kuinka paljon halvemmat, noin keskimääräisesti, kuin Suomessa. Varmaan jotain Killer Loop, RayBan, Police tms merkkistä olen ostamassa.
Onnistuuko lasien hankkiminen niin,että tilaus ekalla reissulla ja nouto seuraavalla?

20
Tyhmät kysymykset / Tallinnan tuliaiset
« : 16.07.2007, 08:56:05 »
Mikä on nykyään se paikka Tallinnassa, josta nestemäiset tuliaiset kannattaa ostaa? Onko www.viinarannasta.ee edullisin, vai minne siis mennä?

Sivuja: [1] 2