Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jeppe007

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / TET:n juhlijoita Sihanoukvillessa 2009?
« : 24.01.2009, 08:45:01 »
Eli loytyyko Sihanouvillesta suomalaisia, jotka aikovat juhlia kiinalaista uuttavuotta 26.1. alkaen?  :o

2
Yleinen / Mikä on Pallontallaajat.net?
« : 21.12.2007, 15:24:11 »
"Pallontallaajat.net on omatoimimatkailijoiden (reppureissaajat, interrailaajat, reilaajat, reppuselkämatkailijat, halpamatkailijat, jne...) sivusto, josta löydät mm. muiden reissaajien kokemuksia ja vinkkejä, sekä ennen kaikkea tietoa siitä miten matkustaa mahdollisimman halvalla mahdollisimman kauas. Sivuston FAQ vastaa jo useimpiin aloittelevan reppureissaajan kysymyksiin ja loput ratkeavat kysymällä keskustelussa muilta käyttäjiltä. Sivustolla olevien hakukoneiden ja linkkien kautta voit myös omatoimisesti etsiä ja varata matkaasi varten edullisia lentoja, hostelleja, hotelleja, vuokra-auton, yms. Pallontallaajat.net ei ole matkatoimisto, eikä sivustolla ole tarjolla ns. valmismatkoja eivätkä palvelut ole myöskään osa valmismatkaa (www.kuluttajavirasto.fi). Pallontallaajat.net on tarkoitettu ennen kaikkea omatoimimatkailijoille jotka haluavat reissuiltaan huomattavasti enemmän, kuin mitä etelän pakettimatkoilla on tarjota."
Lähde: http://www.pallontallaajat.net/pt2/faq.php?id=18

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt pallontallaajat.net:in sisällöllistä tarkoitusta joka tuossa yläpuolella näkyy. Onko tämä sivusto edelleen omantoimimatkailijoiden palsta, vai onko tästä tullut suomi24:n tasoinen pakettimatkailijoiden ja trollien leikkikenttä?
Joka päivä palstalle rekisteröityy uusia kirjoittajia, jotka eivät vaivaudu tutustumaan palstan sääntöihin saati sitten lukemaan jo valmiina olevia ketjuja, vaan melkeinpä vaativat, että heitä koskevat tiedot kerätään heille valmiiksi, heidän avaamiin ketjuihin.
Ei, tämä ei ole hyökkäys uusia kirjoittajia vastaan, vaan tarkoituksenani on herättää keskustelua vain siitä, että mikä on tällä hetkellä pallontallaajat.net:in identiteetti? Onko se edelleen sama kuin aikojen alussa, vai onko se muuttunut uusavuttomien eipäsjuupas väittelyksi? Millaisena sinä näet pallontallaajat.net:in? Monet vanhat kirjoittajat ovat vähentäneet tai jopa kokonaan luovuttaneet palstalle kirjoittamisen, mikä on tietenkin kaikilta pois, onko se oire jostain?
Toivon että asiasta voidaan keskustella rakentavassa mielessä tämän otsikon alla!

Sivuja: [1]