Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - minnam.

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Ennen matkaa
« : 10.02.2007, 15:30:14 »
Tulinpa tässä viime yön pimeinä tunteina miettineeksi sitä, mitä tapahtuu ennen matkaa. Jos vastaava topikki löytyy jo, niin modet ohjatkoon minun vuodatuksen sinne, haulla en löytänyt mitään sopivaa :)

Itse kärsin lähes kroonisesta matkakuumeesta, monet illat ja viikonloput menevät lentoja etsien sekä lukiessa mielenkiintoisista kohteista tietoja. Sitten kun matkan varaa, tulee hetkittäin jokin epämääräinen tylsyys ja epätoivo.

Toki etsin tietoa tästä kohteesta minne olen menossa, sekä mietin mitä kaikkea voisinkaan paikan päällä sitten tehdä. Suurimman osan ajasta ennen matkaa olen aina tosi iloinen ja mietin sitä positiivisesti, mutta tämä tylsyys ja epätoivo iskee mieleen näin yön pimeinä tunteina. Ihan kuin elämältä olisi poistunut puoli sisältöä sitä myötä kun varauksen teki.

Mitä lähemmäksi matka tulee, ahdistus katoaa, mutta tilalle tulee olo, että kotona onkin ihan kivaa. Vasta muutamaa päivää ennen lähtöä tulee se innostus ja vatsanpohjassa kihelmöinti.

Mutta kun lentokoneeseen tms astuu unohtuu kaikki negatiiviset asiat ja elämä hymyilee, eikä mikään matka ole koskaan kaduttanut. Silloin tuntee elävänsä täysillä ja sellaista elämää, mitä on aina halunnut.

Pitäisikö siis olla reissussa aina, ettei moisia tympääntymisiä tulisi? Vai olenko vaan tehnyt matkojen suunnittelusta itselleni niin arkea, että ilman sitä ei vain osaa olla..?

2
Italia / Mitä erikoisempaa Roomassa
« : 18.03.2006, 10:00:48 »
Elikkäs seuraava matka suuntautuu Roomaan. Jo vuosi sitten näin kaiken pakollisen ja nyt olisi haussa jotakin erikoisempaa. Onko vinkkejä paikoista, joihin kannattaa tutustua?

Paikkojen ei tarvitse olla varsinaisia nähtävyyksiä vaan ennemminkin "tavallista elämää" ja näkemisen arvoisia paikkoja!

Entä onko Rooman lähistöllä junamatkan päässä jotakin erityisen kiinnostavaa?

Sivuja: [1]