Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - primrose_hill

Sivuja: [1]
1
Saksa / Stuttgart ja München
« : 15.09.2006, 12:28:12 »
Syksyinen Saksanmaa odottaa, ja jos joku tallaaja haluaisi antaa vinkkejä tälle reissaajalle, olisin yhä iloisempi (paitsi että olen aivan hemmetin iloinen juuri varattuani lennot :))!

Münchenistä on keskustelua käyty aiemmin, luteista hostellissa ynnä muusta, mutta Stuttgartista ei juurikaan. Majoitustietokannassa ei olla tykätty Alex 30 -hostellista, mikä on harmi, sillä sen varteenotettavampaa paikkaa en ole netistä kyseisestä kaupungista löytänyt. Vinkkejä yöpymiseen?

Tarkoituksenani on lentää lokakuun lopussa Stuttgartiin ja sieltä Helsinkiin takaisin, mutta matkustaa junalla puoleksi viikoksi (koko matkan kesto siis viikko) Müncheniin, käydä ainakin Dachaussa. Mitä näissä kaupungeissa kannattaisi katsastaa?

2
Yleinen / "Muiden maiden Pallontallaajat"
« : 13.08.2006, 15:16:04 »
Onko joku törmännyt netissä surffaillessaan Pallontallaajien kaltaisiin foorumeihin? Onko tällaisia muissa maissa?

En ole karkaamassa täältä lopullisesti  :) , mutta kiinnostaisihan se tietää, millaisia reppureissauskokemuksia muualla maailmassa jaetaan. Tietysti saisi olla sellaisella kielellä, jota suurinpiirtein ymmärtäisi...englanti, saksa, ranska, espanja, skandinaaviset...

3
Eurooppa / Päiväretki Berliinistä Prahaan
« : 15.05.2006, 22:23:52 »
Tsau,

mitä kannattaisi tehdä ja nähdä Prahassa jos aikaa olisi yhden päivän verran aamukymmenestä iltaseitsemään?

Mietin että jos lähtisinkin päiväksi Tsekkeihin Berliinistä käsin. Kun nyt kerran Keski-Euroopassa ollaan, niin hyöty irti lyhyistä etäisyyksistä ja loistavista junayhteyksistä. Ihmettelen Saksan sisäisten junalippujen hirmuhintoja verrattuna maan rajojen ulkopuolelle suuntautuviin juniin...

Mutta siis nuo yhdeksän tuntia ja Praha, mitä suosittelisitte?

Ja onko Berliinin ja Prahan välisestä junamatkasta jotain mainittavaa?

4
Saksa / Pegasus Hostel, Berliini
« : 18.03.2006, 15:02:40 »
Hostellivarausta Berliiniin olen loppukesäksi tekemässä (vältän futikset ja love paraden) lähiviikkoina ja Rough Guide Berlinissä törmäsin otsikossa mainittuun hostelliin. En löytänyt sitä pallontallaajien majoitustietokannasta. Circus Hostelleja siellä kyllä kehutaan siihen malliin, että ovat varteenotettavina vaihtoehtoina nekin. Vaan kun tuon Pegasuksen ympärillä ois vihreää aluetta, ja houkuttais nautiskella jotain drinkkiä pihalla  :wink:

Olisiko joku käynyt? Kokemuksia kiitos?

p.s. Saa Berliinin hostelleista kertoa muutenkin...

Sivuja: [1]