Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Oranki

Sivuja: [1]
1
Hello pallintallaajat. Taas olisi syyskuun aikana tarkoitus lähteä reissuun tuonne muailmalle eritoten malesian borneoon kota kinabalun tienoille ja sieltä kavuta pikkuhiljaa ylospäin kohti bangkokia ja suomea.
Kyselisin kokeneemmilta tallareilta että kuinka paljon kannattaa maksaa yhdensuunnan lentolipusta, siis jos haluaa päästä mahd halvalla,  malesiaan, singaporeen tai johonkin sinne päin?

2
Tyhmät kysymykset / Höntti kysymys hotelleista...
« : 24.03.2006, 21:10:35 »
Tää on totellakin tyhmä kysymys mut ilmottaako hotellit ynnä muut majoitusliikkeet hintansa aina per henki vai per huone?

3
Thaimaa / Koh tao huhtikuu 06
« : 19.03.2006, 17:41:40 »
Mortonki! Ollaan lähös tyttöystävän kans siis taolle ja tarkotuksena olis olla perillä huhtikuun 8 päevä ja viipyä ainakin padikortin hankinnan ajan. Jos on kurko paikka niin voidaan viipyä pitempäänkin. Niinpä kyselisin vähän taosta siellä hiljattain käyneiltä että mistä päin sais hyvän ja halvan bungalowin kahelle ja kuinka paljon maksaa, mieluiten sellaiselta rannalta missä olis hyvät vedet snorklata ja uiskennella? Himottais mennä rikun ja tunnan perässä ao leukille joten mielipiteitä mestasta? Saa pistää kaikenlaista infoa kyseisestä saaresta, kaikki otetaan vastaan.  Läskit tattikset kaikille jo etukäteen!

Sivuja: [1]