Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Rytmi

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Dubrovnikista Milanoon 10pv:ssä!?
« : 23.05.2009, 11:32:44 »
Erinäisten käänteiden, reissukaverin vaihdoksen ja sähläyksen myötä alunperin 2,5viikon reissu on muuttunut 10pv:n matkaksi: lento Dubrovnikiin 29.6 ja paluulento Milanosta 8.7.

Tässä ajassa pitäis tuo väli taittaa, ja kyllä, tiedän, että aikaa on aivan liian vähän ja juoksemiseksi se menee, mutta näillä mennään :) Alunperin oli tarkoitus mennä Kroatiassa Dubrovnik - Hvar - Split, mistä lautta Anconaan, mutta nyt olen lukenut, että Hvariin ei pääse suoraan lautalla Dubrovnikistä. Kannattaako siis jättää saaret suosiolla väliin, vai olisiko siinä Dubrovnik - Split välillä jotain kätevää ja kivaa välietappia 1-2 yöksi?

Toinen ongelma on tuo Italian puoli. Siellä olisi aikaa tsekata maksimissaan yksi kaupunki tuossa Ancona - Milano välissä, joten mitä suosittelisitte? Se pitäisi siis olla hyvien ja nopeiden yhteyksien varrella. Haaveena olisi ollut ehtiä Veneziaan, mutta katselemieni juna-aikataulujen puolesta se taitaa olla liian iso mutka reitillä. Olen itse Milanossa käynyt ennenkin, joten siihen ei tarvi kummemmin varata aikaa.

Intresseinä matkalla olisi päästää rantsuilemaan, nauttimaan hyvästä ruuasta ja viinistä sekä katselemaan paikkoja ja meininkiä (ei niinkään historiallisia nähtävyyksiä)!

Innolla odotan ehdotuksianne tähän aika toivottomalta kuulostavaan kuvioon!! Tiedossa ei varmaan ole mikään rentoilu-loma, mutta tuleehän koettua tämäkin :)

2
Nyt jonkun täytyy auttaa, kun olo on kuin lapsella karkkihyllyn luona. Liikaa vaihtoehtoja!
Ajatuksena olisi lähteä syys-marraskuussa n. viikon Karibian risteilylle Floridasta joko Miamista tai sitten Fort Lauderdalesta. Haluttaisiin nähdä toisistaan eroavia kulttuureita sekä tietysti päästä liikkumaan luontoon. Shoppailu ei siis ole prioriteettilistan kärjessä. Musiikki ja tanssi kuuluvat myös ohjelmaan, koska peppua on päästävä heiluttamaan kyseisellä reissulla!
Lähteäkö siis itään, länteen, etelään vai valita jopa Bahamas-risteily??
Kertokaa kokemuksianne ja suositelkaa! Tietenkin saa eri reittejä verratakin, jos reissuja on ehtinyt kertyä useampiakin. Mites reissujenne kokonaiskustannukset verrattuna itse laivamatkaan? Kiitos!

3
Aasia / Thaimaan ja Laosin raja suljettu?
« : 20.09.2006, 15:09:09 »
Tänään illalla on tosiaan lento Bangkokiin, josta oli tarkoitus suunnistaa suoraan Laosiin Friendship Bridgen kautta. Suomen tietotoimiston mukaan raja on suljettu, tosin ulkoasiainministeriö ei tiedä asiasta tällä hetkellä kuulemma mitään. Sattuuko joku pallontallaaja tietämään jotain, jotta pakka saatais varmasti sekasin.... ?

4
Auttakaas hyvät ihmiset aloittelijaa hädässä!

Pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti Laosin eteläosasta esim. Paksesta tai 4000 island alueelta Vietnamiin, Ho Chi Minh Cityyn. Kannattaako mennä Kambodzan läpi vai suoraan Laosista Vietnamiin ja sieltä esim. bussilla alas HCMC:iin? Onko tämä mahdollista lentäen (edullisesti)?

Kiitos kaunis :)

5
Aasia / Nikotiinipurkat mukaan Kaakkois-Aasian reissulle?
« : 05.09.2006, 16:00:32 »
Pahoittelen jo etukäteen kysymykseni tasoa...
Eli tupakanpolton lopettaneena ja silti nikotiiniriippuvaisena haluaisin tietää, onko kukaan törmännyt Kaakkois-Aasiassa nikotiinipurukumiin tai -pillereihin? En millään viitsis kantaa purukumeja mukanani, jos niitä on mahdollista saada paikanpäältäkin.
Kylläpä hävettää tällainen viesti tänne laittaa... :roll:

6
Aasia / Bangkok-Laos-Vietnam-Malesia--Neuvoja?
« : 08.08.2006, 22:39:06 »
Reissu lähenee!

Lennot on varattu 20.9 Bangkokiin ja sieltä olisi tarkoitus suunnata Laosin kautta Vietnamiin. Haaveena olisi lentää Vietnamista Malesiaan (esim. Kuala Lumpuriin) ja lähteä tästä kipuamaan Thaimaata ylöspäin kohti Bangkokia, josta lento takaisin Helsinkiin lähtee tasan 2:den kuukauden päästä saapumisesta.
Kaikki mahdolliset vinkit tältä akselilta otetaan mielellään vastaan  ja erityisesti kiinnostaisi tietää, että miten on noiden Vietnam-Malesia lentojen suhteen. Esim. mistä kaupungista kannattaa lentää tai mistä yleensäkkään näitä lentoja Malesiaan lennetään?

Kaksi kuukautta on aikaa, ja tarkoitus olisi pistää aikaa "puoliksi" niin että 1kk Laos-Vietnam ja 1kk Malesia-Thaimaa..Onko ensimmäisellä akselilla tarpeeksi nähtävää, ja riittääkö puolestaan toisen akselin katsastamiseen 1kk, jos haluna olisi nähdä ainakin Kuala Lumpur, Krabi + länsipuolen saaret, Ko Samui-Ko Tao.

Laos- ja Vietnam tietous on todella vähäistä, enkä tiedä mitkä paikat olisivat näkemisen arvoisia! Joten, jos te kokeneemmat haluaisitte neuvoa, niin KIITOS, otan kaikki neuvot mielelläni vastaan!

7
Auttakaahan nyt hyvät ihmiset kahta 23.v. Helsinkiläis-tyttöä, jotka haluavat lähteä syksyllä opiskeluiden päättyessä viettämään kolme kuukautta reppu-elämää.
Kohteena jotain Jamaica-Haiti-Dominikaaninen-saarivaltiot väliltä. Mieli tekis Jamaicalle n. kuukaudeksi (kokemuksia työntekemisestä tai halvoista majoituksista Jamaikalla?) ja sieltä kiertelemään saarivaltioita (edelleen kokemuksia hanttihommista tai yöpaikoista...?) Haiti ja Dominikaaninen ei sinänsä erityisesti houkuta, mutta taitaa olla halvempi reissata niiden läpi?
Miten tällaselle reissulle kannattaa lähteä? Suoraan lennot Jamaicalle ja sieltä laivoilla/lautoilla eteenpäin?
Jonkun reissukonkarin on autettava meitä tässä unelman toteuttamisessa! Apua!
Rahaa reissulle on, mutta ei mitenkään rockefeller-meiningillä eli säästöehdotuksia kulujen minimoimiseksi otetaan vastaan!  :)
Kiitos vastaajille näin etukäteen!

Sivuja: [1]